Ben mi fazla takiyorum?

Ben mi fazla takiyorum?

• Evet

OY: 4 30,8%
  • Hayir

OY: 9 69,2%

• Ankete Katılan
    13
Sorun sizde değil o zaman bana göre. Başta ailenizde... Onlar sizi ezmeye çalışır , düşüncelerinize saygı göstermezse , diğer insanların vay haline . Kendilerinde o gücü görüyorlar işte ailenizin tutumundan dolayı.
Bu durumda size iş düşüyor , en azından çevrenize karşı kendinizi savunun ki devamı gelmesin kendilerinde o cüreti bulamasın hadsiz insanlar .
Yapiyorumda bende biyere kadar gucum yetiyor yoruldum artik ben bildim bileli boyleler ve yeni farkindayim herseyin. Onlar bu tutumlarini kesmedikcede devam edecek gibi duruyor insanim bende biyere kadar dayanabiliyorum ailemle defalarca konustum daha once biz birsey yapmiyoruz demekten baska bi laflari yok cok yoruldum

3 5 kisi degil bunlar saydigim orneklerden sadece bazilari malesef surekli oluyor ve olmayada devam ediyor sebebiyse ailemin arkamdan herkese elestiriyor olusu
Bazı aileler kendi çocuklarını başkasına şikayet eder
Ne garip? Sen yetiştirdin onu. 5 yaşına kadar karnında taşıyıp, 6 yaşında doğurmadın ki.

Boşversene.

Konuşanlar zamanı gelince ölüp gidiyor, söyledikleri de onlarla beraber.

Pısırık olursan herkes laf söyler.nedense insanlarımızda böyle bir ego tatmini var.Biraz cazgır ol, laf çevir bak bir daha bişey diyebiliyorlar mı? mesela iş yerinden tanıdığın toplum içinde sana o lafı söylediğinde " evet bende sizi unutmadım işyerinde olaylarınız herkesin dilindeydi " deseydiniz bir daha genç bir kıza herkesin içinde geçimsiz diyemezdi.Ablanın kaynanası hee bir işe yarıyormuş bari dediğinde " senden daha fazla işe yaradığım kesin " deseydin bir daha sana hep güleryüzlü olurdu sataşmayasın diye.Ayrıca annenin bu lafların kızına söylenmesine tepki vermemesi garip.

Pısırık olursan herkes laf söyler.nedense insanlarımızda böyle bir ego tatmini var.Biraz cazgır ol, laf çevir bak bir daha bişey diyebiliyorlar mı? mesela iş yerinden tanıdığın toplum içinde sana o lafı söylediğinde " evet bende sizi unutmadım işyerinde olaylarınız herkesin dilindeydi " deseydiniz bir daha genç bir kıza herkesin içinde geçimsiz diyemezdi.Ablanın kaynanası hee bir işe yarıyormuş bari dediğinde " senden daha fazla işe yaradığım kesin " deseydin bir daha sana hep güleryüzlü olurdu sataşmayasın diye.Ayrıca annenin bu lafların kızına söylenmesine tepki vermemesi garip.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim bundan sonra boyle yapmaya calisacagim bende nasil favranacagimi bilemedim bende. Ailem korukluyor daha cok annemle ablam o konuyu napsam bilemedim

Fazla naifsiniz. Biri bana bunlari diyecek, dedigine pisman olur muhtemelen. Demeye de tirsarlar gerci :D İnsanlara fazla yuz vermissiniz gibi geldi, ablanizin kaynanasi kim oluyor da size bir sey soyleyebiliyor? Cok sinirlendim yani. Aileniz de surekli sizi elestiriyor belli ki, baska insanlarin yaninda da bunu yapiyorlarsa bu da zemin hazirlamis olabilir bu kadar rahat olmalarina. Bir dahakine cevabinizi verin, o sacma ortamlara girmek istemiyorsaniz da girmeyin. Zaten gecimsiz falan diyorlarmis, cevabinizi verin ve kotu dusunsunler bari. Kaybedeceginiz bir sey yok.

Back
X