Çok ayıp çok üzüldüm. Normalde ye eklerim çok beğenilir hep organik kullanırım çok da özendim aynı yemeği bide yedikIsrarla yok bugün oldum dediğine göre öyle demek istemiş galiba
Çok sewindim öleseSen fesatsin
E bilim alındım kendimi kötü hissettimHasta insana dokunmuş olabilir yemekler
Bu ne senin suçun ne o onun kötülüğü...
Sen sordun o da cvp verdi
Şaka yaptim be o değil de 5 çeşit ne yaptın yahu :)Çok sewindim ölese
E bilim alındım kendimi kötü hissettim
Ya yemek verene bu denir mi. Cok alıngansınız. Korona olan tum komsularima ben de yemek yapip yollamıştım. Bu hafta da oglum 3 kez acillik oldu komsularim yolladi sagolsunlar..Slm kızlar
Bir komşum hastaydı. Bende yemek yapıp götürdüm 5 çeşit tabak tabak
Buğün de sordum hastaydım nasıl oldun diye.
Buğün ishali başladı dedi
Bnde bu hastalıkla olabilir dedim.
Oda yok dün bişeyim yokdu.
Buğün neredeyse öliodum falan dedi nolduysa buğün oldu dün iyidm falan dedi.
Yani senin yemeğinden sonra mı kötü oldum demek istedi ben mi yanlış anladım.
Çok üzüldüm. Sizce?
Nasıl yani.Ya yemek verene bu denir mi. Cok alıngansınız. Korona olan tum komsularima ben de yemek yapip yollamıştım. Bu hafta da oglum 3 kez acillik oldu komsularim yolladi sagolsunlar..
Ben i alınganımYa yemek verene bu denir mi. Cok alıngansınız. Korona olan tum komsularima ben de yemek yapip yollamıştım. Bu hafta da oglum 3 kez acillik oldu komsularim yolladi sagolsunlar..
Komsu birsey dememis ki..insan bigun iyi bi gun kotu olabilir hastayken. Bunun yemekle ilgisi yokk.Nasıl yani.
Alamadım
Evet. Yemek vermissiniz. Size hic laf sokma amaci olur mu..Ben i alınganım
Ama ebilim ben bu hastalık alabilir dedikçe o ısrarla dün iyiydim buğün kötü oldum deyince kötü hissettimKomsu birsey dememis ki..insan bigun iyi bi gun kotu olabilir hastayken. Bunun yemekle ilgisi yokk.
İyilik yapsan bi dert yapmasan bi dert arkadaş. Üzülme sen elinden geleni yap mışsınSlm kızlar
Bir komşum hastaydı. Bende yemek yapıp götürdüm 5 çeşit tabak tabak
Buğün de sordum hastaydım nasıl oldun diye.
Buğün ishali başladı dedi
Bnde bu hastalıkla olabilir dedim.
Oda yok dün bişeyim yokdu.
Buğün neredeyse öliodum falan dedi nolduysa buğün oldu dün iyidm falan dedi.
Yani senin yemeğinden sonra mı kötü oldum demek istedi ben mi yanlış anladım.
Çok üzüldüm. Sizce?
Ilgisi yok. Bana da komsum yemek getirdi. Oglumla yedik kadincaz aradi. Nasilsiniz diye idare ediyoruz dedim. Gece acillik olduk oglumun saglik sorunu nedeniyle. Sabah kadincaz aradi nasil oldunuz sorma gece acillik olduk dedim. Yemekle ne ilgisi var. Oglumun baska sağlık sorunu var. Kadin alinsin mi simdi bize..hasta insan bi iyilesir bi kotu olur..Ama ebilim ben bu hastalık alabilir dedikçe o ısrarla dün iyiydim buğün kötü oldum deyince kötü hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?