Ben mi fesadım ?!

Ben olsam he de geç metodunu uygulardım. O da böyle mutluysa demek

Siz neden üzerinize ayar verilmiş gibi alındınız ki. Ben olsam işte onu öyle anlamam. Evliliğimde kimsenin bana ayar verme ihtimalini düşünmediğim için öyle anlamam. Kimsede o cüreti görmem. Kaale almam. Yani biraz ağır olacak ama ben onun karısı olmuşum ayar verdiğini sansa ne sanmasa ne... O yüzden iyi anlamaya bakarım.

Atıyor ya bi erkeğin böyle bi cümle kurabileceğine inanmıyorum,hele ki ablasına karşı,sizi üzmek için kıskançlığından yapıyor,bence koyun mesafeyi pek görüşmeyin,histerik midir nedir kendı yazıyor çiziyor bi de inanıyor

Resmen ezmeye çalışmış biz yutabiliyoruz siz yiyemiyorsuniz diye kendi aklinca ezmis sen de dalgaya vurup aman abla bunu mu kafaya taktın Allah başka dert vermsein biz neler yiyoruz valla kardeşinin aklına böyle şeyler hiç gelmiyor deyip gulseydin

Ailesine düşkün olması çok hoşuma gidiyo çünkü ailesine düşkün olan eşinede düşkün olur de:)

Aklıma resmen ananem geldi. Sürekli herkes beni çok seviyo, x bana bayılıyo, y yatıya çağırdı 3 günlüğüne modunda gezerdi rahmetli. Görümcen de sanırım bu eski kafada kalmış. Napsın kız :) çevre olmayınca ev halkına sarmış.

Vallaha bazi tanidigim insanlar kendini önemli olarak göstermek icin öyle konusurlar "Ahh ne hoş" deyip gecerim. Kendini iste önemli hissetsin kendince. Fazla takilmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…