Ben mi fesat dusunuyorum yoksa bu da bildigimiz kaynana mi.

Bilmem, ben konudan beyaz tenli ve yeşil gözlü olmadığınız sonucunu çıkardım, başka da bir şey çıkaramadım.
Oğlu sizi beğenmiş, annenin beğenisine göre sevgili seçilmez benim bildiğim.

Herkes bakıyormuş ayrıca, dikkat çekici derecede güzel kadına ben kendi beğenim ne olursa olsun bakıyorum, anlatıyorum da sonradan. Kvm de benden farklı yapıdaki birini beğendiğinde, evet güzelmiş veya bence pek değil diyorum, bildiğimiz gelinim. Görücü usulüyle mi evlendik ki dert edeyim? zamanında beni seçti ama şimdi gözü dışarda diye

Kazan mubarek olsun..
Kayinvaliden seni kiskandiqina dair belirtileri pörtlemis
Aklini kullan sakin kafana takma biqun sende onu gcık et:)

Dunden beri internetim yoktu bakip yazamadim, yorumlar icin tesekkur ediyorum

Biz de birbirimize bak su cok guzelmis bak yakisikliymis filan deriz ama toplu muhabbet edilen bi ortamda ozellikle oglunun ismini soyleyip de ballandirarak anlatinca bu normal bi diyalog gibi gelmedi bana

Evet ben kiskancimdir ama bunu boyle anlamak icin kiskanc olmaya gerek yok bence

Soranlar olmus yesil gozlu degilim ama beyaz tenliyim, "sut beyaz" dediklerinden.
Anlattigi kizin ozelliklerine takilmadim hani benden farkli mi ayni mi vs diye ama anlatmasina takildim dedigim gibi
Cok guzeldi diyip gecilebilirdi ama abarta abarta yok lokmasi gozukuyomus da, ne biliyim tuhaf geldi

Kocana al cumlesini kuramazdim zaten kurmam da, o anki sinirimi ifade edebilmek icin o cumleyi kullandim

Kendini agirdan sat vs diyenler olmus, daha once 2 defa gorustuk, bayramlarda ozel gunlerde arasiriz, hediyelesiriz, normal zamanda da arar hatrimi sorar. Karsilikli olarak iyi iliski kurmaya calisiyoruz aslinda. Zaten o yuzden bu olaya sok oldum. Yani ben erkek arkadasimin ailesiyle goruserek kendimi kucuk dusurdugumu dusunmuyorum hangi devirdeyiz

Ki bana zamaninda kendisi demisti "x ilk defa bi kiz arkadasini bize getirdi degerini bil" diye.

Kafam cok allak bullak oldu ya takmamaya calisicam artik napiyim

fesatça mı öylesine mi dedi şu aşamada anlaşılmıyor ama henüz nişan vs olmadığı için malesef takmayacaksın sonuçta öbür türlü kendi kendine gelin güvey olunmuş oluyo.
erkek arkaşına da annesini her şeyde çekiştirme bu sefer bi süre sona senden soğur bunlar sürekli itişecek mi diye. annesi de laf sokucu bişey dememiş gözle görünen birşey yok

ya yok artık mualif olmak için saçmalıyorsunuz.tutup yolda gördüğünüz güzel kadınları gerçekten kocanıza mı anlatıyorsunuz? ya da kayınvalideniz oğlum bi kız gördümm taş taşşşş diye sohbet edince ayyy ne iyi kadın oğluna gördüklerini beğendiklerini mi anlatıyo diyeceksiniz.bu mezhebi genişlik beeee....

kadın sızı begenmıyor
benım basıma gelse boyle dusunurdum de :S

bildiğin kaynana gerçi hepsi öyle benimki de pek sessiz sakin görünürdü ama sonradan açıldı he ben mesafeyi koydum o ayrı sen de mesafeli ol sallama

bildiğin kaynana gerçi hepsi öyle benimki de pek sessiz sakin görünürdü ama sonradan açıldı he ben mesafeyi koydum o ayrı sen de mesafeli ol sallama
bunun adı kaynana değil ki sevgilisinin annesi..
Kaynanası olacak mı bakalım?
Daha kaç yıl var?
Zaten annesi o olasılığı hiç dikkate bile almadığına bahse girerim.

Daha kaç yıl var?

kendisi kaynana değil de hareketler baştan öyle, bilemiyorum belki evlenirler belki evlenmezler ama bu tarz insanlardan olabildiğince uzak durulması taraftarıyım. arada hiçbir resmiyet dahi yokken o kız güzel şu kız iyi diyerek pek de iyi şeyler düşünmüyor kaynana hanımefendi

Daha kaç yıl var?
zaten onun tavrı bu
sen kimsin beee,
begenmıyorda dikkatede almıyor

şimdi bazı arkadaslar kaynanan degılkı der felan demışde sonuçta hayatında bır bayan var yanı.kaynana adayı bunu bılıyo ama genede o cumleyı kuruyorsa tabıkı art nıyet ararım bu cumlede.ne munasebet ya.kızın annesı desın bakayım oğlanın yanında kızım şu adam ne kadar yakışıklıymış dıye.ne kadar nahoş bı durum
densızlık bu baska bırşey degıl. kv adayı sızı begenmıyo olabılır.zaten oğulları prens onlarda prenses ararlar hep
bu arada arkadasların dedıgıne katılıyorum.ortada ciddiye bınmış bırşey yokken ailelerle samımı olmak hıç doğru degıl.kaçıncı yuzyılda yasadıgın onemlı degıl cnm sonradan pişman olma dıye herkes uyarıyo zaten

size geçmiş olsun, bu ilişkiyi çok ciddiye almamanızı öneririm..

1. o kaynananız değil, sevgilinizin annesi..
2. kadın sizi hiç sevmiyor ve dahası takmıyor..
3. kk'dan edindiğim tecrübeyi göz önünde bulundurursak anne istemiyorsa o ilişki evlilikle sonuçlanmıyor.. daha okul bitecek, askerlik, iş derken "ben seni üzerim Leyla" kıvamına gelecek sevgiliniz.. "bekle beni kavuşacağız" arabeskinden girip, "seni çok seviyorum ama ailemi karşıma alamam" gerçeklerinden çıkacak.. o yüzden laf sokmak için yıpratmayın kendinizi..

detaylar için buradaki konuları inceleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız..

bizim Türk kızları çok çabuk evlilik kıvamına giriyor...

oğlunun kız arkadaşı ortamda yok gibi davranmış. Belki de bilerek yaptı konu sahibine hissettirmek bakımından.
Kadın nereden baksan 20 yaş büyük bundan , bakışlarından anlıyordur içindeki laf sokma arzusunuen nihayetinde konu sahibi yarım turunu tamamlamadan kadın bir kaç tur attıktan sonra aynı yolda karşılaşmışlar.
Konu sahibi erkek arkadaşının evinde kalıyorsa kadın buna da kıllanıp kızın moralini bozmak istemiş olabilir.
Bence erkek arkadaşının annesi oradayken kalmayı geç gitmemesi bile lazım o eve. Ha tanışıyorlarsa annesi davet ederse bir akşam çayı olur en çoık

ilişkinizi ciddiye almıyor.
anne kızın güzelliğini ifade ederken öyle kelimeler kullanmış ki, kız gözümün önünde canlandı. yakınlarında böyle bir kız olursa gelini olması için oğluna baskı yapacak gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…