• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi Geçmişim yüzünden büyütüyorum

elfsu28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
46
Puanlar
18
Benim bir ilişkim var Arkadaş grubuyla dışarı çıktı benim yakın arkadaşımın yanına gittiler (yakın arkadaşım bir yer işletiyor). Ben de çağrıldım ama zaman kısıtımız var sonra buluşalım dedik sevgilimle. arkadaşımda bu durumda sıkıntı değil bence ben seni alırım burada diğer arkadaşlarımız geldi dedi. Mekan benim kendi arkadaşımın mekanı. Sonuçta ilk arkadaşım zaten beni görmek istedi ilk o söylemişti plan da yapmıştım öncesinde ayıp olmasın diye oturacaktım evde. Bende herhalde yanlış anlama sıkıntı olmaz dedim hatta arkadaşlarım saçmalama niye olsun ki p zaman onlar baika yere gitseydi bizene dediler. ben de olur gelirim dedim kızlar bize geldi oradan geçtik. o sırada şarjı bitmiş benim mesajı falan sevgilim görmemiş ama arkadaşımdan ilettim. Sürpriz yaptım sana falan dedim. Arkadaşlarının eşleri oradaydı birinin de eşi yoktu hatta.

şarjı bittiği için mesajı görmemiş tepkisi böyle sıkıntılıydı barrim yok falan gibisine. Bende yanlarında değil arkadaşlarımla oturdum zaten. Özlemişler beni ben biraz onlarlayım kusura bakmayın valla uzun zamandır görmedim dedim. o da tamam dedi sonra arkadaşlarımla oturduk yardım ettik falan falan gitmeye yakın son dakika onların yanlarına geçtik

sevgilim birine iltifat etti işte ben de ister istemez Yüzüm değişti kendi üstüme bakmışım hani ben mi çirkin giydim bu adam bana iltifat etmedi. üstümü sonra kapayıp yüzümü başka taraf dönmüşüm. beni tanıyan arkadaşım söyledi ben bu tepkilerimi farketmedim dahi. çünkü komikti aslında benim için.
Sonra Hatta dönüp bana iyi misin diye sordu sevgilim ben de iyiyim yürüyüş yaparken biraz yoruldum dedim. umrumda olmadı işin aslı sadece verilen tepki hoşuma gitmedi.

zaten sıkıntılı ilişkiler yaşadım diye ben mi yanlış düşündüm o neden öyle yaptı diye çok düşündüm ben ve ayrıldım

Son düzenleme:
Benim bir ilişkim var Arkadaş grubuyla dışarı çıktı benim yakın arkadaşımın yanına gittiler (yakın arkadaşım bir yer işletiyor) arkadaşımda beni aldı. Sonuçta o beni görmek istedi a Sürpriz yaptım sana falan dedim. Arkadaşlarının eşleri oradaydı birinin de eşi yoktu hatta.

şarjı bittiği için mesajı görmemiş tepkisi böyle sıkıntılıydı. Bende yanlarında değil arkadaşlarımla oturdum zaten. Özlemişler beni dedim. sonra yanlarına geçtik

birine iltifat etti işte ben de ister istemez Yüzüm değişti kendi üstüme bakmışım hani ben mi çirkin giydim bu adam bana iltifat etmedi
üstümü sonra kapayıp yüzümü başka taraf döndüm

zaten sıkıntılı ilişkiler yaşadım diye ben mi yanlış düşündüm o neden öyle yaptı diye çok düşündüm ben
Hiçbir şey anlamadım.

Benim bir ilişkim var Arkadaş grubuyla dışarı çıktı benim yakın arkadaşımın yanına gittiler (yakın arkadaşım bir yer işletiyor) arkadaşımda beni aldı. Sonuçta o beni görmek istedi a Sürpriz yaptım sana falan dedim. Arkadaşlarının eşleri oradaydı birinin de eşi yoktu hatta.

şarjı bittiği için mesajı görmemiş tepkisi böyle sıkıntılıydı. Bende yanlarında değil arkadaşlarımla oturdum zaten. Özlemişler beni dedim. sonra yanlarına geçtik

birine iltifat etti işte ben de ister istemez Yüzüm değişti kendi üstüme bakmışım hani ben mi çirkin giydim bu adam bana iltifat etmedi

zaten sıkıntılı ilişkiler yaşadım diye ben mi yanlış düşündüm o neden öyle yaptı diye çok düşündüm ben
Olay karışık ama tek anladığım sizi zerre önemsemeyen biriyle birliktesinz

Bir şey anlamadım. Anladığım tek şey erkek arkadaşınız başkasına iltifat etmiş size de etmediği için bozulduğunuz. Eğer doğru anladıysam adam birine iktifa ettiğinde sizede etmek zorunda değil.

Hiçbir şey anlamadım.
Ben ilk defa anladım çok heyecanlandım anlatayım 🥲😅 Bu hanım kızımızın konuştuğu kişi, hanım kızımızın arkadaşının mekanına arkadaşları ve eşleri ile birlikte gidiyor. Hanım kızımızın arkadaşı da diyor ki seninki burda sen de gel. Bu da gidiyor, konuştuğu adamın tavrı bu hanım kızımızı görünce değişiyor. Sonra konuştuğu adamın ve arkadaşlarının yanına gidiyorlar muhabbet etmek için, konuştuğu kişi oradan bir kadına iltifat ediyor bu hanım kızımız da üstüne başına bakıyor kötü mü giyinmişim ondan mı bana iltifat etmedi diye. 😂 Diyor ki acaba beni önemsemiyor mu ben mi yanlış anladım 😕

Ben ilk defa anladım çok heyecanlandım anlatayım 🥲😅 Bu hanım kızımızın konuştuğu kişi, hanım kızımızın arkadaşının mekanına arkadaşları ve eşleri ile birlikte gidiyor. Hanım kızımızın arkadaşı da diyor ki seninki burda sen de gel. Bu da gidiyor, konuştuğu adamın tavrı bu hanım kızımızı görünce değişiyor. Sonra konuştuğu adamın ve arkadaşlarının yanına gidiyorlar muhabbet etmek için, konuştuğu kişi oradan bir kadına iltifat ediyor bu hanım kızımız da üstüne başına bakıyor kötü mü giyinmişim ondan mı bana iltifat etmedi diye. 😂 Diyor ki acaba beni önemsemiyor mu ben mi yanlış anladım 😕
Hahah teşekkür ederiz 😍

Şimdi adam arkadaşlarıyla vakit geçirecekken baskın yapar gibi gitmesi olmamış. Bozulduysa da haklıdır.

İltifat konusunu bilemedim. Hayatındaki insana iltifat etmeyip başkalarına eden adamdan cacık olmaz. Ama baskın yediği için uyuz olup bile isteye yaptıysa da hakkıdır.

Düşünüyorum düşünüyorum arkadaşlarımla bir yere gitsem (gittim yer eşimin arkadaşımın işletmesi olsa) sohbet muhabbet ederken bir anda eşim aaa sürpriz diye başımda bitse bilemiyorum.

Arkadaşlarınızı görecek başka gün mü yok, neden özellikle o gün, bir de siz yanlarında oturmadıysanız başkasına iltifatı nasıl duydunuz kulaklarınızın🧿var.

Bu kadar kötü Türkçe ile olayı ben böyle anladım.

Düşünüyorum düşünüyorum arkadaşlarımla bir yere gitsem (gittim yer eşimin arkadaşımın işletmesi olsa) sohbet muhabbet ederken bir anda eşim aaa sürpriz diye başımda bitse bilemiyorum.

Arkadaşlarınızı görecek başka gün mü yok, neden özellikle o gün, bir de siz yanlarında oturmadıysanız başkasına iltifatı nasıl duydunuz kulaklarınızın🧿var.

Bu kadar kötü Türkçe ile olayı ben böyle anladım.
Sonradan yanlarına kaynamışlar sanırım.

Elifsu konuyu açıp sevgilisini bir yerlerde basmaya gitti, biz de burda anlayalım diye debeleniyoruz.

Dedi didi bende anlamadım bence sevgilisi kimseye sevgilim diye bahsetmiyor pekde ciddiye almıyor sevgililerim gerçekten onuda anlamadim bence çocuk için çokta değil gibiler

Allah daha size ne göstersin?Emeğinize değmez uzak durun bence.

aaa bir sen anladın beni sende yanlış anlamışsın 🤭🤭🤭 Ama yine de teşekkür ederim. Burası garip bir platform ayrıntılı her şeyiyle yazmıştım ilk. sonra aman uzun yazılsa da bu sefer destan yazılmış diyecekler diye çok kısa yazmaya dikkat ettim. şimdi biraz da olsun düzelttim. yok ben o orada olduğu için değil benim arkadaşlarım orada olduğu için gittim hem de ramazan ayı olduğu için yardım amaçlı. Ayrıyeten o insanlardan çokta hoşlanmıyorum bende kibarca arkadaşlarım ile uzun süredir görüşmüyorum kusuruma bakmayın dedim. Sonra o masaya geçtik öyle meraba meraba son yarım saat öylesine oturalım ayıp olmasın bari dedik oturmaz olaydım Zaten ben durmadım direkt e kalkalım artık diyip gğzelce ayrıldım. Onunlada konuşmuyorum tepkim yanlıştı neden haber yok diye kızdım meğer şarjım bitmiş falan neden dışarıda şarjın bitiyor anlamış değilim bir dahakine bu grubun içine ben asla girmem o grubun içine sen de dahilsin dedim. Ve şu an bitti

Dedi didi bende anlamadım bence sevgilisi kimseye sevgilim diye bahsetmiyor pekde ciddiye almıyor sevgililerim gerçekten onuda anlamadim bence çocuk için çokta değil gibiler
sen öyle ilişkiler mi yaşıyorsun çok garipmiş bu arada tespitin.

Sonradan yanlarına kaynamışlar sanırım.

Elifsu konuyu açıp sevgilisini bir yerlerde basmaya gitti, biz de burda anlayalım diye debeleniyoruz
hayır canım bir yerler benim yakın arkadaşımın yeri zaten onların orada olması saçmalık asıl ben arkadaşlarımı görmek istedim. ki basmak çok küçük bir hareket öyle bir şey düşünmek falan filan zaten eninde sonund aöyle bir şey varsa çıkar. gerçi ayrıldım çünkü ne olursa olsun haberim yoktu bu yüzden yaptım sinirlendim dedi ben de insanların yanında mı yaptın o grubun içinde asla olmak istemiyorum sen de dahil dedim ayrıldım.

Hahah teşekkür ederiz 😍

Şimdi adam arkadaşlarıyla vakit geçirecekken baskın yapar gibi gitmesi olmamış. Bozulduysa da haklıdır.

İltifat konusunu bilemedim. Hayatındaki insana iltifat etmeyip başkalarına eden adamdan cacık olmaz. Ama baskın yediği için uyuz olup bile isteye yaptıysa da hakkıdır.
yok ya hepsini tanıyorum sadece gereksiz bir tepkiydi onun üstüne o oldu zaten onlardan hiç hazetmiyorum. orası benim arkadaşımın işi ben yardıma gtmişim diğer arkadaşlarımla oturmaya ayıp olmasın diye yaptığın tavra tağmen ayıp olmasın diye yanınıza geçmişiz son dakikar sen güm iltifat et başkasına. biz sonra kalktım bende ayrıldım zaten

Benim bir ilişkim var Arkadaş grubuyla dışarı çıktı benim yakın arkadaşımın yanına gittiler (yakın arkadaşım bir yer işletiyor). Ben de çağrıldım ama zaman kısıtımız var sonra buluşalım dedik. arkadaşımda bu durumda sıkıntı değil ben seni alırım burada diğer arkadaşlarımız geldi dedi. Mekan benim kendi arkadaşımın mekanı. Sonuçta o beni görmek istedi ilk o söylemişti. Bende herhalde yanlış anlama sıkıntı olmaz dedim. olur gelirim dedim kızlar bize falan geldi oradan geçtik. o sırada şarjı bitmiş benim öesajı galan görmemiş ama arkadaşımdan ilettim. Sürpriz yaptım sana falan dedim. Arkadaşlarının eşleri oradaydı birinin de eşi yoktu hatta.

şarjı bittiği için mesajı görmemiş tepkisi böyle sıkıntılıydı. Bende yanlarında değil arkadaşlarımla oturdum zaten. Özlemişler beni ben biraz onlarlayım dedim. o da tamam dedi sonra arkadaşlarımla onlarkn yanlarına geçtik

üstümü sonra kapayıp yüzümü başka taraf dönmüşüm. beni tanıyan arkafaşım söyledi ben bu tepkilerimi farketmedim dahi. Sonra Hatta dönüp bana iyi misin diye sordu ben de iyiyim yürüyüş yaparken biraz yoruldum dedim. umrumda olmadı işin aslı sadece verilen tepki hoşuma gitmedi.

Baskın basanındır tarzı gitmenden hoşlanmamış olabilir buna ok diyelim hadi, ama sen varken başka kız nasıl bir iltifat mesela eşofman üstü iyiymiş mi dedi yoksa bugün ışık gib parlıyorsun mu dedi iltifatın şatafatı önemli bence burda.

Back
X