• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi Geçmişim yüzünden büyütüyorum

Baskın basanındır tarzı gitmenden hoşlanmamış olabilir buna ok diyelim hadi, ama sen varken başka kız nasıl bir iltifat mesela eşofman üstü iyiymiş mi dedi yoksa bugün ışık gib parlıyorsun mu dedi iltifatın şatafatı önemli bence burda.
Hatırlamıyorum bile o kadar komik saçma bir şeydi. Ama evet eşofman değildi de güzel bir spor tayttı. Fakat yüzüme bakmadı benim ilgi odak, sıfırdı. zaten diğer türlü banane neden garibime gitsin

Hayir soyleyemezsin boyle bir hakkin yok terbiyesizlik etme. Derdinizi anlatmayi ogrenin önce.
Şimdi burada haklısınız, ama bana yazdığınız o ilk yorum ile haklılığınız kalmadı sizin. Farklı bir üslup kullanılabilinirdi. ben yanlışsam sizde. örnek alırdım o konuda da. Siz direkt zaten tersleme veya farklı bir dilde geldiniz. Aslında benim derdimi önemsemek değildi amaç küçümsemekti. kalbinizden akanı gördüm

Şimdi burada haklısınız, ama bana yazdığınız o ilk yorum ile haklılığınız kalmadı sizin. Farklı bir üslup kullanılabilinirdi. ben yanlışsam sizde. örnek alırdım o konuda da. Siz direkt zaten tersleme veya farklı bir dilde geldiniz. Aslında benim derdimi önemsemek değildi amaç küçümsemekti. kalbinizden akanı gördüm
Vaktimi ayirip okumak istiyorum cvp vermek istiyorum ama 1 tane cumlenizi anlamadim. Okuyan icinde cok sinir bozucu bir durum. Neyse ben yorum yapmayim en iyisi

Benim bir ilişkim var Arkadaş grubuyla dışarı çıktı benim yakın arkadaşımın yerine gittiler (yakın arkadaşım bir yer işletiyor). Ben de çağrıldım ama zaman kısıtımız var sonra buluşalım dedik sevgilimle. o insanlardan çok hazetmediğim için öyle karar verdik. arkadaşımda bu durumda sıkıntı değil bence ben seni alırım burada diğer arkadaşlarımız geldi dedi.

Mekan benim kendi arkadaşımın mekanı. Sonuçta ilk arkadaşım zaten beni görmek istedi ilk o söylemişti plan da yapmıştım öncesinde, ama sevgilim ve arkadaşlarına ayıp olmasın diye oturacaktım evde. Bende herhalde yanlış onlar açısından yanlış anlama, sıkıntı olmaz dedim hatta arkadaşlarım saçmalama niye olsun ki o zaman onlar başka yere gitseydi bizene dediler. ben de olur gelirim dedim

kızlar bize geldi oradan geçtik. o sırada şarjı bitmiş sevgilimin haber veremedim bu durumu ama arkadaşımdan onlar gelmeden önce iletmiştim. Sürpriz yaptım sana falan dedim. Arkadaşlarının eşleri oradaydı birinin de eşi yoktu hatta. hepsini önceden tanıyorum

şarjı bittiği için mesajı görmemiş tepkisi böyle sıkıntılıydı haberiim yok falan gibisine. ama herkesin içinde sahte bir gülümseme
Bende yanlarında değil arkadaşlarımla oturdum zaten amacım da arkadaşlarımla oturmak. Özlemişler beni ben biraz onlarlayım kusura bakmayın valla uzun zamandır görmedim dedim selam verip yanlarından ayrıldım. o da tamam dedi sonra arkadaşlarımla oturduk yardım ettik ramazan ayında olduğumuz için yoğun biraz. gitmeye yakın son dakika onların yanlarına geçtik

sevgilim birine iltifat etti işte ben de ister istemez Yüzüm değişti kendi üstüme bakmışım hani ben mi çirkin giydim bu adam bana iltifat etmedi. üstümü sonra kapayıp yüzümü başka taraf dönmüşüm. beni tanıyan arkadaşım söyledi ben bu tepkilerimi farketmedim dahi. çünkü komikti aslında benim için.
Sonra Hatta dönüp bana iyi misin diye sordu sevgilim ben de iyiyim yürüyüş yaparken biraz yoruldum dedim. umrumda olmadı işin aslı sadece verilen tepki hoşuma gitmedi.

zaten sıkıntılı ilişkiler yaşadım diye ben mi yanlış düşündüm o neden öyle yaptı diye çok düşündüm ben ve ayrıldım

yani daha yoruma açık bu kadar yazabildim dün fazla sinirlenmişim yazıp bırakmışım kusuruma bakmayın

Vaktimi ayirip okumak istiyorum cvp vermek istiyorum ama 1 tane cumlenizi anlamadim. Okuyan icinde cok sinir bozucu bir durum. Neyse ben yorum yapmayim en iyisi
şimdi düzelttim sonlarda bir yerde olması lazım kusura bakmayın. Dün çok sinirlenmişim, fazlasıyla da kısaltmaya çalışmıştım konuyu okuyanın gözüne bu sefer de upuzun görünmesin istemiştim. insanlar yorulmasın diye sinirden onu da kısaltamamışım saçma sapan yazmışım. Ayrıldım fakat ben yanlış mı yaptım doğru öu yaptım onu da bilmiyorum. Benim geldiğime ne sebepten olursa olsun sevinmeyen biriyle zaten olmazdı değil mi?

bundan bi cacık olmaz iyi yapmışsın sevgili dediğin sana düşkün olacak

Back
X