Ben mi haklıyım eşim mi

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
2 yaşındaki kızım bu akşam yatağa yattığından beri dönüyor. Derin uyuyamadı. Ben de en sonunda az önce yataktan rahatsız olabileceğini düşündüm. Yatak üstü pedimiz var, onu koyarsam rahat yatabilir dedim. Ama yatak pedi eşimin yattığı bazanın altındaydı. Gidip uyandırdım ve olanlar oldu. Neden uyandırdım o saatte diye bir sürü hareket ve azar işittim. Gerçekten de yatak pedini koyunca rahatladı ve daldı. Ama eşim hala içeriden söyleniyor. Ben de çalışıyorum, 2 yıldır çocukla ayrı odada yatıyorum. Eşim yatak odasında yatıyor. Rahatsız olmasın diye. Kızım bazen sabaha karşı 4 te uyanıyor, saatlerce ayağımda uyuyor. Okulda arkadaşlara bakıyorum, eşleri çocuoın yanında sabahlıyor. Eşime baba olmak gerçekten yakışmadı. Onun için hiç uygun bir rol değilmiş aslında

2 yıldır eşinizle normal evlilik ilişkiniz yok mu ? Kusura bakmayın , bunu okuyunca diğer sorunuz gölgede kaldı.

Uyuyan insanı kaldıranca söylenmesi normal. Yatak pedini neden baza altında tutuyordunuz , normalde ihtiyaç duymuyor muydu kızınız ?

Bu konuda ikinizin de haklı yanı da var haksız yanı da.

Uyku problemi yaşayan bir bebeğim var. Gecede bilmem kaç defa ağlayarak uyanıyor. Alerji yada reflü kaynaklı geniz akıntısı olabilir dedi doktor. İlaç kullandık geçmedi. Mama kaynaklı olabilir dedi, mamayı kestik yine geçmedi. Gece terörü olabilir dedi. Ama bir gecede defalarca oluyor. Zaten uyjusu çok hafif.Oda da en ufak çıt sesine uyanıyor. Mecbur yanında yatıyorum. Aslında yatak pedini kullanıyorduk. Bugün yeni yatak geldi. Üzerine gerek olmaz diye koymadım. Ama baktım çok dönüyor sanki biraz sert gibi geldi. Eşim de ortalıkta durmasın diye bazanın altına koymuş.

Ne soyleniyo kocaniz, cocuk buyutmeyi hic mi gormemis. Sabahlara kadar uyumuyorlar bazen premses uykusu mu bolunmus.
Esiniz haksiz ayrica cocuga bakmak tek sizin goreviniz degil. Boyle babalik yapicaksa baba
Doğduğu ilk ayı saymazsak geceleri eşimi hiç kaldırmadım. Ben de okula gidiyorum. Aynı saat dersim var. Bazen ayağımda uyuyor, sırtımı duvara dayayarak uyuyorum. Eşime sorsam senin uyku problemin yok, her pozisyonda uyuyorsun diyor. Kafam düşüyor, uykusuzluktan her pozisyonda uyuyorum

Yapmayin soyle anne olunca zeyna mi oluyoruz biz. Al bi de sen bak halim kalmadi deseydiniz keske. Boyle boyle Dana gibi yatmaya alisti bu adam demekki.
Yarin sakince konusun ve yardim isteyin ayakta sallaniyosa cocuk baba da uyutabilir. Gece 12 3 esiniz baksin 3 6 siz bakin. Yorulmayin bu kadar inanki kiymet bilmez kimse yaranamazsiniz.

Sallanarak uyumuyor aslında.Sadece ayağımda yatmak istiyor. Ya yatış pozisyonu rahat geliyor, ya kabus görüyor güvende hissediyor, ya geniz akıntısı var o rahatlıyor. Henüz tam ifade edemediği için bilmiyorum.

Bu çocuk ikinizin çocuğu ve onun iyi halinden de,hasta halinden de ,huzursuz halinden de çiftler beraber sorumlular..Eşiniz çok bencil bence....

Söz konusu çocuğumsa o bazayıda kaldırırım...Hatta o odayıda dağıtırım..Hatta kalkıp beraber dağıtırız...

Çocuk büyütmeyi iki oyuncak alıp her ay bebek bezi almak sanan babalar var hala...

Ayrıca aman sen uykusuz kalma diyebilecek bir halinizde yok ki çalışıyormuşsunuz...Çalışmamama rağmen uykusuzluktan rahatsızlanmaya başlamıştım ve vardiya usulü baktık çocuğumuza...

Yok öyle güçlü kadın olayları..Sizde ağlayın ona o zaman...Hallederim yaparım diyen hiç bir insan evladı bu dünyada değer kazanmamış zaten..Ne iş yerinde,ne de evde

Şu anda evde annemler var. Cırlayamıyorum. Bi de çocuk uyuyor. Aslında gündüz de Cırlayamıyorum çocuğun yanında. Eşim bağırınca da hemen çocuğun dikkatini başka şeylere çekiyorum. Ya da şarkı söylüyorum. Çocuk anlamasın diye.

Tamamen katılıyorum size. Ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz. Geçtiğimiz bir haftadır yalvardım. Doğru düzgün bir yatak bakalım diye. Ben anlamam git kendin bak gel dedi. Dün yatak geldi. Az öncede yatak pedi olayı olunca senin alacağın yatak ancak bu kadar olur Çıldırmamak elde değil

Gündüz uygun bir durumda uyarın eşinizi.Anladığım kadarıyla siz naif bir kadınsınız.haklıyken bile burda haklımıyım diye kendinizi sorguluyorsunuz.tabiki haklısınız.

Ama sizde çalışan insansınız yazık ya Bi zahmet kalksin kendisi de yardımcı olsun.Yipratmayin kendinizi bu gece aglamalari bi dönem oluyo sanırım benim oğlumda da olmuştu düzeldi Allah kolaylık sabır versin

Gündüz uygun bir durumda uyarın eşinizi.Anladığım kadarıyla siz naif bir kadınsınız.haklıyken bile burda haklımıyım diye kendinizi sorguluyorsunuz.tabiki haklısınız.
Naif değilim aslında. Öğrencilere bile sesimizi yükseltmiyoruz.Komşulara,yoldaki yabancılara, günlük hayatımızdaki kimseyi kırmıyoruz. Ama elimize çocuğumuza aynı değeri vermiyoruz.Sağlık olsun da bugün de böyle olsun diyemiyoruz. Bu çok tuhaf geliyor bana

Aminnn inşallah. Bir dönem oluyormuş. Diş dedik, reflü dedik, alerji dedik. İlaçlarıyla çare bulamadık

Pardon sizde ağlama yokmuş odalarida ayırmayın bence alışmış rahata eşiniz olan size oluyo
Ağlama olmaz mı. Uyku terörü gibi. Ama uyku teröründe uykuya daldıktan 1-2 sonra diyor. Biz de sabaha kadar vsr. Bazen sabah uyandığında da devam ediyor. Ağlamayı d seven bir çocuk

çocuk rahat etsin diye yataktan kalkmaya bir tır dolu laf eden eşinize sorun bakalım o çocuğu yaparken de bu kadar sinir dolu muydu? gerçekten biz kendimize eş seçebiliyoruz ama çocuklarımız babasını seçemiyor. lütfen kendinizde hata aramayın ortada yanlış yapan biri varsa o da affedersiniz ama hödük eşiniz. minişinizi öpün benim için.. uykularım onun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…