Ben mi haklıyım eşim mi

Kusura bakmayın ama kocanıZ tam bi

Keyfi kaldırıyormuşsunuz gibi bi dünya laf saymış bi de utanmadan

Yazdıklarınızı okudum da bence bu adamı fazla rahata alıştırmışsınız en başından beri
Kendi çocuğu için bi zahmet o da uykusuz kalsın
O da sorumluluk alsın
Sonuçta konu eve para getirmekse ikiniz de getiriyorsunuz

Adam resmen boş durmaktan size sarmaya vakit bulmuş

Eşiniz şımarık ve haksız orası net. Ama siz neden yatak odasında değilsiniz? üçünüz de ayrı odalardasınız diye anlıyorum ama sebep ne?

. Neden uyandırdım o saatte diye bir sürü hareket ve azar işittim.
Simdi durum simdi:Beni de aniden uyandirsalar ne oldugunu anlayana kadar soyleniyorum bir sure..
Uykunun mahmurlugu geciyor zaten birkac dakika icerisinde..
Daha sonra da soyleniyorsa,hakaret ve azarlari pespese siraliyorsa esin hatali o konuda..
Yani olsek,rahatsizlansak gikikimiz cikmasin uyandirmamak adina oyle mi ?
Kibirli ve bencil bir kocan var..
Yahu su muyum ben ,Akiskanmiyim: Hangi kaba girersem seklini alayimm.
Kafa mi nereye koyarsam orada uyuyormusum :) Laflara bak sen.
Ben cok ayipladim esini..

Çocuğu tek basınıza mı yaptınız?
Eee annenizin evinden de getirmediğimize göre , bi zahmet babalığını yapsın . İş bölümü yapın biraz da babası ilgilensin. Yatakları ayırmakla yanlış yapmışsınız en başta. Kızınızın odasını ayırın , gece çocuk her uyandığında siz kalkmayın , biraz da eşiniz kalksın.

Digerlerinin esleri esiyle ayni odada yatiyor diyorsunuz da, su an baska odada yatan sizsiniz, odadan cikip ayri yatan da sizsiniz muhtemelen. Bu "kocam rahatsiz olmasin" diye yatak ayiran kocasina ağa paşa muamelesi yapan kadinalra sonrasinda kocasi ne ayılık yapsa da sasirmiyorum gercekten. Adam alismis rahata tabi

Ne soyleniyo kocaniz, cocuk buyutmeyi hic mi gormemis. Sabahlara kadar uyumuyorlar bazen premses uykusu mu bolunmus.
Esiniz haksiz ayrica cocuga bakmak tek sizin goreviniz degil. Boyle babalik yapicaksa baba olmasaymis.
Görmemiş tabi. Konu sahibi göstermemek icin elinden geleni yapmis

2 yıldır eşinizle ayrı yatarak iyi bir şey yaptığınız mı sanıyorsunuz? Bebek ikinizin ve siz de çalışıyorsunuz. Bu kadar adamı nazlamayın

Toplu cvp yazayım. Onun dalma problemi var. Yaşayan var mı bilmiyorum. Mesela çocuk azcık ses yaptı uyandık. Ben hemen uyuyorum. Ama eşim her defasında en az yarım saat 40 dk tekrar uyumak için uğraşıyor. Bu çocuktan önce de sorun olmuştu. Ben tuvalete kalktım, azcık ses oldu, eşim uyandı. Ayy saatlerce uyumaya uğraşırdı. Yatakta 50 defa döner, hışır hışır, uyuyamayınca söylenir. Tuvalete gittiğime bin pişman olurdum. Çocuktan sonra diğer odada yatmasına rağmen eşşmdr gözaltı torbaları oluştu. Hatta üçümcü torbalar çıkıyor diye espri yapıyord

Ben sizi anladım.burda ki çoğu kişi ayrı yatma olayına takılmış.iyide ilişkide problem yoksa olabilir . mesala eşinizin durumu da bende var.yattigim gibi uyuyamam.rahat değilsm uyuyamam.uyanirsam uyuyamam . eşimde vardiyalı ağır iste calisiyor.don babam don.odadan odaya dolaşıyorum .e uyumassam da gündüz deli gibi bir şey oluyorum.ama çocuğunuza iyi bir Baba değilse ,her şey size aitse o yanlış...her iliskinin dinamiği farklıdır.burada ki bazı yorumlar ayy benim evliliğim sorunlu mu noktasına getiriyor insanı

geçen konunda da çocukla yatmalık yatak arıyordun. senin evlilik iyice ev arkadaşlığına dönmüş belli ki. Toparlamaya da iki tarafın da niyeti yok. Çocukla ayrı bir yatak odanız var zaten çocuğun esyaları niye adamın altında ki? İsterse hiç uyumasın adam uyku sorunu varmışmış. Uyumayacak, çocuk yaptıysa uyumayacak. Ya da uyumayı öğrenecek. Ne kadar kolayını bulmuş sen de nazlamışsın da nazlamışsın adamı. En başından hata yaptığınızı diğer konuda da yazdık.Adam zaten babalık yapmıyor ki , bari çocuğun esyalarını onu uyandıracak yere koyma madem paşa bey uyuyamıyor da. O konuda haksızsın.Diğer konularda da karşılıklı haksızsınız.

Çalışan insan olması ile ilgisi yok ki durumun . Kadın evde çocuğa baksa da 2 yaşında çocuk artık öğlen 1 saat uyuyor anne çocukla yatsın uyusun uykusunu alsın diye bir kavram olmuyor netice de . Kadın her durumda yardıma ihtiyaç duyuyor her durumda uykusuz

@tivoli26 canım seni hatırladım ben benim oğlum da 2 yaşında senin kızda bir kere konuşmuştuk seninle 2 yaş sendromu ile ilgili aklımda kaldın . Benim oğlumun odası ayrı 21. Ayda ayırdık . Ondan önce bizim odadaydı. Gece emmek için uyanıyordu saat 3 ten sonra beni yanında istiyordu filan. Odayı ayırdık emzirmeyi bıraktım bu kez de elimi tutmak istiyor filan . Ben hep emzirmeyi bırakınca tamamen uyuyacak diye hayal ettim olmadı . 2 yaştan sonra geceleri çığlık kıyamet uyanmaya başladı . Doktoru bu dönemde stresli olduğunu ve böyle uyanmasının normal olduğunu söyledi . Bu ay taşındık yeni evde de geceleri yastığını kucağına alıyor bizim odaya gelmek istiyor baba baba diye . Gece belirli birşeyden sonra ortamıza alıyoruz . Yatağınızı neden ayırdınız ki? Böyle eş değil sadece çocuğa anne baba oluyorsunuz

keyfi olarak yataktan kaldırmadınız eşinizi sonuçta
ben çok yoruldum artık ilgilenemiyorum çocuğumuzla biraz da sen ilgilen diyerek de kaldırma hakkınız var ikinizin çocuğu ,
bebek uyuyamazsa kimse uyuyamaz mecburen kaldırmak zorunda kalmışsınız o yorgunlukta birde kocanızın suratını çekmek istemezdiniz

hatanız en başta yatakları ayırmak , ne demek rahat etsin diye niye bebek beşikten kalkıp boynunuza saldırıp kanınızı mı emiyor tüm bebekler nasıl büyüyorsa sizinki de ağlaya ağlaya uyuyarak büyüyecek sonuçta bu bir ömür sürmüyor değil mi...

insan neye çok emek verirse onu daha çok sever en baştan bir arada olsaydınız emin olun eşiniz kendisi uyanır acaba pedi mi koysak belki o zaman uyuyabilir derdi

siz haklısınız ,haksız olduğunuz tek şey yatakları ayırmış olmanız hemde 2 sene, hiç normal değil
odanızda beşiğini koyar 4-5 ay bebeğinizle aynı odada kalırdınız sonra uyku düzenine alıştırmanız gerek 4. ayında kızımı kendi odasında yatırdım bebefonla kameralı. aynı odadayken sesini o kadar iyi duymuyordum bebefonla karın gurultusu bile duyuluyor biz odayı ayırınca kızım daha rahat uyumaya başladı

bakın bebeğinizle birlilkte uyumanız işleri de çözmemiş artık herkes odasında yatmalı bu bahaneyle
bebekle alakalı şeyleri de odasına bir dolap koyarak orada toplarsanız iyi olur

ay ağlatmamı diyor sanki bebeği kırbaçlıyorsunuz allahım ya

o kadar çok yanlış şey var ki.

çocuğunuzun yanında yatmayın, eşinizle yatın ve çocuk uyandığında eşinizi çocuğun yanına gönderin.

adamın bir anda uykudan uyandırılmasıyla bu kadar laf etmesi normal, ben de söylenirdim. eşinizin hatalı kısmı çocuk bakımını tamamen size bırakması. siz de çalışıyorsunuz size yazık değil mi?

iyi bir doktor bulmanız gerek ya çocuk hastanesi ya tıp fakultesinde profdan randevu alın belliki hem kolik hem reflü hem alerjik bebek... geniz akıntısı olunca gece 948498 kere kalkıyorlar genelde alerjk bebeklerde mide yani reflü ile alakalı oluyor orada sıkıntı varsa alerjik oluyor buda geniz akıntısı olarak dönüyor aynısı bizde vardı özel mamalar ilaçlar özel yataklar neler neler denedik ... eninde sonunda iyi bir doktor buldukta şimdi sorunun ne olduğunu biliyoruz . size işinde iyi bir doktor şart

babanem hep der ki erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın erkek kısmısını rahata alıştırmaya gelmez hatır gönül bilmez senin görevin gibi görür derdi
gerçekten öyle ya...

Aslında alerji uzmanı doçentin özel muayenehanesine gittik. Tabii benim kızım çok ağladı ve ağlarken kustu doktorun üzerine. Yine de adam çok uğraştı. Net bir şey diyemiyorum dedi. 6 farklu ilaç verdi. Üç burun spreyi, üç şurup. Hepsini kullandık. Geçmedi. Çok meşhur bir çocuk doktorunun online randevusunu buldum. Onunla online görüştüm. Nasal yıkama ve farklı ilaçlar verdi. Bir hafta nasal yıkama yaptık. Biraz faydası oldu ama çocukta fobi oldu. Banyonun önünden geçerken bile anne burnuma bir şey yapmayacak diye ağlıyordu. O ara apiterayı keşfettim. Propolis, arı ürünleri. Oradaki uzman da mama tetikliyor dedi. Mama içtiği sürece geniz akıntısı bitmez dedi. Mamayı kestik Propolis damlası, spreyi vd kullandık. En sonunda geniz eti olabilir dedi doktor. Ama buruna cihaz sokması lazımmış. Şu anda yapmayalım takşp edelim dedi.

Bu erkekler gerçekten cinsiyetlerini çok önemsiyorlar. Çalışıp para getiriyorlar diye burunları bi karış havada. Para istesen mırın kırın ederler, bir işin ucundan da sen tut desen ben akşama kadar it gibi çalışıyorum bir de evde mi iş yapacam derler.
Çocukla ilgilen dersin ayağında sallayıp zorla uyutmaya çalışırlar
Güçlüyüm naraları atarlar ama bir tel kılını çeksen ah uh havaya zıplarlar Ya gerçekten çok vasıfsız değiller mi

Sanırım biraz onlardan feyz almalıyız. Her şeyi biliyormuşuz gibi atılmamamız gerekiyor sonra nasılsa karım yapıyor modunda takılıp popolarını o lanet koltuktan kaldırmıyorlar. Sorsan hep yorgunlar sanırsın her gün çuval çuval çimento taşıyolar.
Eşiniz hem haksız hem hımbıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…