- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Eşiniz şımarık ve haksız orası net. Ama siz neden yatak odasında değilsiniz? üçünüz de ayrı odalardasınız diye anlıyorum ama sebep ne?2 yaşındaki kızım bu akşam yatağa yattığından beri dönüyor. Derin uyuyamadı. Ben de en sonunda az önce yataktan rahatsız olabileceğini düşündüm. Yatak üstü pedimiz var, onu koyarsam rahat yatabilir dedim. Ama yatak pedi eşimin yattığı bazanın altındaydı. Gidip uyandırdım ve olanlar oldu. Neden uyandırdım o saatte diye bir sürü hareket ve azar işittim. Gerçekten de yatak pedini koyunca rahatladı ve daldı. Ama eşim hala içeriden söyleniyor. Ben de çalışıyorum, 2 yıldır çocukla ayrı odada yatıyorum. Eşim yatak odasında yatıyor. Rahatsız olmasın diye. Kızım bazen sabaha karşı 4 te uyanıyor, saatlerce ayağımda uyuyor. Okulda arkadaşlara bakıyorum, eşleri çocuoın yanında sabahlıyor. Eşime baba olmak gerçekten yakışmadı. Onun için hiç uygun bir rol değilmiş aslında
Simdi durum simdi:Beni de aniden uyandirsalar ne oldugunu anlayana kadar soyleniyorum bir sure... Neden uyandırdım o saatte diye bir sürü hareket ve azar işittim.
Çocuğu tek basınıza mı yaptınız?2 yaşındaki kızım bu akşam yatağa yattığından beri dönüyor. Derin uyuyamadı. Ben de en sonunda az önce yataktan rahatsız olabileceğini düşündüm. Yatak üstü pedimiz var, onu koyarsam rahat yatabilir dedim. Ama yatak pedi eşimin yattığı bazanın altındaydı. Gidip uyandırdım ve olanlar oldu. Neden uyandırdım o saatte diye bir sürü hareket ve azar işittim. Gerçekten de yatak pedini koyunca rahatladı ve daldı. Ama eşim hala içeriden söyleniyor. Ben de çalışıyorum, 2 yıldır çocukla ayrı odada yatıyorum. Eşim yatak odasında yatıyor. Rahatsız olmasın diye. Kızım bazen sabaha karşı 4 te uyanıyor, saatlerce ayağımda uyuyor. Okulda arkadaşlara bakıyorum, eşleri çocuoın yanında sabahlıyor. Eşime baba olmak gerçekten yakışmadı. Onun için hiç uygun bir rol değilmiş aslında
Görmemiş tabi. Konu sahibi göstermemek icin elinden geleni yapmisNe soyleniyo kocaniz, cocuk buyutmeyi hic mi gormemis. Sabahlara kadar uyumuyorlar bazen premses uykusu mu bolunmus.
Esiniz haksiz ayrica cocuga bakmak tek sizin goreviniz degil. Boyle babalik yapicaksa baba olmasaymis.
2 yıldır eşinizle ayrı yatarak iyi bir şey yaptığınız mı sanıyorsunuz? Bebek ikinizin ve siz de çalışıyorsunuz. Bu kadar adamı nazlamayın2 yaşındaki kızım bu akşam yatağa yattığından beri dönüyor. Derin uyuyamadı. Ben de en sonunda az önce yataktan rahatsız olabileceğini düşündüm. Yatak üstü pedimiz var, onu koyarsam rahat yatabilir dedim. Ama yatak pedi eşimin yattığı bazanın altındaydı. Gidip uyandırdım ve olanlar oldu. Neden uyandırdım o saatte diye bir sürü hareket ve azar işittim. Gerçekten de yatak pedini koyunca rahatladı ve daldı. Ama eşim hala içeriden söyleniyor. Ben de çalışıyorum, 2 yıldır çocukla ayrı odada yatıyorum. Eşim yatak odasında yatıyor. Rahatsız olmasın diye. Kızım bazen sabaha karşı 4 te uyanıyor, saatlerce ayağımda uyuyor. Okulda arkadaşlara bakıyorum, eşleri çocuoın yanında sabahlıyor. Eşime baba olmak gerçekten yakışmadı. Onun için hiç uygun bir rol değilmiş aslında
Ben sizi anladım.burda ki çoğu kişi ayrı yatma olayına takılmış.iyide ilişkide problem yoksa olabilir . mesala eşinizin durumu da bende var.yattigim gibi uyuyamam.rahat değilsm uyuyamam.uyanirsam uyuyamam . eşimde vardiyalı ağır iste calisiyor.don babam don.odadan odaya dolaşıyorum .e uyumassam da gündüz deli gibi bir şey oluyorum.ama çocuğunuza iyi bir Baba değilse ,her şey size aitse o yanlış...her iliskinin dinamiği farklıdır.burada ki bazı yorumlar ayy benim evliliğim sorunlu mu noktasına getiriyor insanıToplu cvp yazayım. Onun dalma problemi var. Yaşayan var mı bilmiyorum. Mesela çocuk azcık ses yaptı uyandık. Ben hemen uyuyorum. Ama eşim her defasında en az yarım saat 40 dk tekrar uyumak için uğraşıyor. Bu çocuktan önce de sorun olmuştu. Ben tuvalete kalktım, azcık ses oldu, eşim uyandı. Ayy saatlerce uyumaya uğraşırdı. Yatakta 50 defa döner, hışır hışır, uyuyamayınca söylenir. Tuvalete gittiğime bin pişman olurdum. Çocuktan sonra diğer odada yatmasına rağmen eşşmdr gözaltı torbaları oluştu. Hatta üçümcü torbalar çıkıyor diye espri yapıyord
Çalışan insan olması ile ilgisi yok ki durumun . Kadın evde çocuğa baksa da 2 yaşında çocuk artık öğlen 1 saat uyuyor anne çocukla yatsın uyusun uykusunu alsın diye bir kavram olmuyor netice de . Kadın her durumda yardıma ihtiyaç duyuyor her durumda uykusuzAma sizde çalışan insansınız yazık ya Bi zahmet kalksin kendisi de yardımcı olsun.Yipratmayin kendinizi bu gece aglamalari bi dönem oluyo sanırım benim oğlumda da olmuştu düzeldi Allah kolaylık sabır versin
ay ağlatmamı diyorAynısını benim eşimde yapardı.özellikle sabah 6 da kalkacağında çocuğun ağlama sesine bile söyleniyor.”ağlatma”diye.Ama ben cırlıyorum hemen.öyle susup kenara çekilmiyorum.bunlar anne olamazlarmış.
iyi bir doktor bulmanız gerek ya çocuk hastanesi ya tıp fakultesinde profdan randevu alın belliki hem kolik hem reflü hem alerjik bebek... geniz akıntısı olunca gece 948498 kere kalkıyorlar genelde alerjk bebeklerde mide yani reflü ile alakalı oluyor orada sıkıntı varsa alerjik oluyor buda geniz akıntısı olarak dönüyor aynısı bizde vardı özel mamalar ilaçlar özel yataklar neler neler denedik ... eninde sonunda iyi bir doktor buldukta şimdi sorunun ne olduğunu biliyoruz . size işinde iyi bir doktor şartSallanarak uyumuyor aslında.Sadece ayağımda yatmak istiyor. Ya yatış pozisyonu rahat geliyor, ya kabus görüyor güvende hissediyor, ya geniz akıntısı var o rahatlıyor. Henüz tam ifade edemediği için bilmiyorum.
babanem hep der ki erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın erkek kısmısını rahata alıştırmaya gelmez hatır gönül bilmez senin görevin gibi görür derdiKusura bakmayın ama kocanıZ tam bi
Keyfi kaldırıyormuşsunuz gibi bi dünya laf saymış bi de utanmadan
Yazdıklarınızı okudum da bence bu adamı fazla rahata alıştırmışsınız en başından beri
Kendi çocuğu için bi zahmet o da uykusuz kalsın
O da sorumluluk alsın
Sonuçta konu eve para getirmekse ikiniz de getiriyorsunuz
Adam resmen boş durmaktan size sarmaya vakit bulmuş
Aslında alerji uzmanı doçentin özel muayenehanesine gittik. Tabii benim kızım çok ağladı ve ağlarken kustu doktorun üzerine. Yine de adam çok uğraştı. Net bir şey diyemiyorum dedi. 6 farklu ilaç verdi. Üç burun spreyi, üç şurup. Hepsini kullandık. Geçmedi. Çok meşhur bir çocuk doktorunun online randevusunu buldum. Onunla online görüştüm. Nasal yıkama ve farklı ilaçlar verdi. Bir hafta nasal yıkama yaptık. Biraz faydası oldu ama çocukta fobi oldu. Banyonun önünden geçerken bile anne burnuma bir şey yapmayacak diye ağlıyordu. O ara apiterayı keşfettim. Propolis, arı ürünleri. Oradaki uzman da mama tetikliyor dedi. Mama içtiği sürece geniz akıntısı bitmez dedi. Mamayı kestik Propolis damlası, spreyi vd kullandık. En sonunda geniz eti olabilir dedi doktor. Ama buruna cihaz sokması lazımmış. Şu anda yapmayalım takşp edelim dedi.iyi bir doktor bulmanız gerek ya çocuk hastanesi ya tıp fakultesinde profdan randevu alın belliki hem kolik hem reflü hem alerjik bebek... geniz akıntısı olunca gece 948498 kere kalkıyorlar genelde alerjk bebeklerde mide yani reflü ile alakalı oluyor orada sıkıntı varsa alerjik oluyor buda geniz akıntısı olarak dönüyor aynısı bizde vardı özel mamalar ilaçlar özel yataklar neler neler denedik ... eninde sonunda iyi bir doktor buldukta şimdi sorunun ne olduğunu biliyoruz . size işinde iyi bir doktor şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?