Ben mi haksızım? Yanlışmı yaptım?

Kız haklı.
Senin sevgilin bile ilişkine sahip çıkmıyor kız ne yapsın ya.
Şöyle bir taraflarını kaldırıyorsunuz erkeklerin yapmayın Allah aşkına..
Haklı iken özür dilemek , sürekli kavgalar , saygısızlıklar bunlar hoş şeyler değil gencecik kızsın..
Seviyorsan sev kimse aşkından ölmedi sende ölmezsin.Yoluna bak işine bak boş ver kim ne yaparsa yapsın.

Hata sevgilinizde. Kız ne demiş bilmiyordum kız arkadaşı olduğunu artık muhatap olmam demiş. Önce erkek sahiplenecek ilişkiyi. Gizleyerek eline ne geçiyor ya da ne düşünerek gizliyor acaba?

Erkek arkadaşınız ilişkinizi sır gibi saklamış, e kızda bilmiyormuş ilişkisi olduğunu foto eklemesi gayet doğal.
Siz kıza hesap sorarak kendinizi küçültmüşsünüz malesef.
Burda yapmanız gereken tek şey ayrılmaktı zaten.
Bana güvenmiyorsun diye ayrılan bir erkek, resmen bahane üretmiş.
Güven veriyor mu ki güvenmiyorsun diye ayrılıyor.
Tamamen sadakatsiz bir erkek, isabet karar, arkanıza bakmayın.

Bunlar sevgili olmuş bil adamda sana dönmez
Böyle yazayım da bir kahrolma hikayesi son bulsun bari.
Seni sevmiyor bu oğlan sevmiyooorrrrrrrr

Kız son derece kendisiyle barışık, eski sevgiliyle dost kalabilen biri gibi geldi bana..

Senin gönderdiğine “gülüp geçiyorum” demesi “bundan sonra muhatap olmam” demesi bunu gösteriyor.

Ama maalesef erkek arkadaşının bence hala bu kıza zaafı var. Yoksa pireyi deve yapmaz, resimlerinizi face te paylaşmanı engellemez.

Olan ilişkiyi neden saklama gereği duyuyor , mantıklı mı?

sevgilin kıza yüz vermişki fotoğraf çakilip internete koyacak yüz bulmuş...ayrılmanız hayırlısı olmuş bence...çünkü sürekli sen peşinden koşuyorsun..artık haklı haksız arama çünkü sen bu zamana kadar aramadan özür dilemişsin çocukta buna alışmış..

3 senelık ilişki ama adam sızı saklıyor...ılışkı durumu bıle degıstırmıyor...NORMALMI SENCE BU...akıl işimi aklın alıyormu...adam sen orda duruken kımbılır neler karıstıyor bu surecte...kıza nıye mesaj atıyorsun bellı ılışkınızı bılmıyor..hoşlanabılır bırlıkte bıle olabılır..erkek arkadasın ona kur yapıyor olabılır......ORTADA SEN YOKSUN KI.....nasıl boyle bırseye ızın verıyorsunuzda boyle adamlara prım verıyorsunuz anlamıyorum

Kızın bir sucu yok bence ama sevgiliniz bu ilişkiyi neden saklıyor neyden cekınıyor bunu bulun

Valla tatlim suc sevgilinde. Kusura bakma ama sevgilinden bi cacik olmaz. Sadece bu konudan ibaret degil kastim.

Zaten iliskide alttan alan sen, ustune dusen sen, ozur dileyen hep sen..... eeeee o bu iliskiye ne verdi. Hani bi ozveride goremedim sevgilinden.

Bundan sonrada hicbir sey iyi olmaz. Benden demesi.

Şimdi dönse bile daha çok yıpranacaksınız,ortada düzgün bir ilişki göremedim ben. O sizi çevresine söylemiyor,siz normal bir arkadaşıyla fotoğraf çekilmiş diye sevgilinizi rezil ediyorsunuz. Fazla gerginleşmiş,yıpranmış hatta laçkalaşmış bir ilişki bence.

Öyle saklıyor ama sosyal medyada bana aşkım diye hitap ediyordu. kızın gördüğünü sanıyorum. öyle brşey olsa öyle hitap edermiydi

yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye boşuna dememişler
kızla bildiğin ilişkisi var
bir de üstüne özür dilemişsiniz hala geri gelsin istiyorsunuz
pes gerçekten

Öyle saklıyor ama sosyal medyada bana aşkım diye hitap ediyordu. kızın gördüğünü sanıyorum. öyle brşey olsa öyle hitap edermiydi

Aşkım kelimesi artık ayaklara düştüğü için diyebilir bu onu engellmez

Kızın bir suçu yok ,ne bilsin hayatında senin olduğunu. Sevgilin niye saklıyor ne alaka ? 3 yıl beraber olduğum bir kızı seviyorsam ,aşkım diye tanıtırım o ne ya !!!Zaten bu ilişki bence sizin devamlı alttan almanız ile ilerliyor yazdıklarınıza göre .Bırakın şu adam bir hatasını anlasın o eteğinizde dolaşsın nedir bu yani adam kendini sizin bu şekilde alttan almalarınız ile kendini bayağı yukarılarda görmüş.Sizi o önemsesin bakalım seviyorsa. Adım atmayın bekleyin seven adam zaten gelir......

vallahi kız haklı.
size verdiği cevap onun seviyesini (?) gösteriyor diye düşünmüşsünüz. peki bir fotoğraftan yola çıkıp başkasına mesaj atan size ne demeli?
kızın sizden haberi bile yokmuş.
haksızsınız.
ayrıca benim 3 senem onlar ne ki filan da garip.
iş ortamı başka, özel hayat başka. bu adam illa ikisinden birini seçmek zorunda mı?
erkek arkadaşınızı da zor duruma düşürürsünüz ama bu huyla siz daha çok özür dilersiniz gibime geldi.
dikkatli olun.

sırf fotoğraf koydu diye kıza saldırmışsınız resmen..
sizin muhattabınız kız değil ki sevgilinizdi.. gülüp geçiyorum demekle çok haklı kız.. gülünücek duruma düşürmüşsünüz kendinizi çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…