Ben mi haksızım yoksa o mu ?

bence çok basit bir konu,hiç uzatmayın bak ne güzel kahvaltıda hazırlamış eşiniz..sorun yok...

eşin hiçbirşey dememiş canım keşke benim kocamda bu kadar anlayışlı olsaaklinialirimsmile
ben bunu yapsam yani kahvaltı hazırlamasam ütü yapmasam eşim çok daha fazla kırıcı olur.:jeyyar:bebek baktım zamanım olmadı yoruldum uykusuzumu bilmez:mymeka:
bence eşinin kıymetini bil uzatma bu mevzuyu

5 aylık çocukla kendine zaman bulamaman normal lakin biraz kaprisli davranmışsın
ortada çokda abartılacak bi durum yok
muhtemelen akşama geçecek bir durum
bana kalsa konu açmaya bile gerek yok ama açmış rahatlamışsın canın sağolsun
çok fazla kasma kendini arka arkaya 2 doğum yaptım çocuklarımın ikiside küçük
hayatım tam bir koşturmaca günde en fazla bölük pörçük 3 saat uyuyorum
yorgunluktan içim geçiyor bazen yine de sakin olmaya çalışıyorum sende biraz sakin ol
geçecek bunlar herşey gönlünce olsun
en büyük derdin de bu olsun:1hug:

daha cok bebekle ilgileniyosan. ondan yapyo olabilir. ilgi istiyo olabilir.

anlaşılan ben tek değilimkaydirigubbakcemile3 benimde 5.5 aylık bi oğluşum var canım ne yaşadığını çooook iyi anlıyorum haklısın yeri geliyo kendimize bile vakit ayıramıyoruz yaramazlardan ama eşlerimizinde biraz anlayışlı olması gerekiyo yoksa hayat dahada çekilmez oluyo ....
sana uyku halinle öyle söylemesi doğru değil ama sende keşke fazla sert çıkmasaydın a.s neyse olan olmuş akşam gelince al karşına konuş sorunlarınızı halledin büyütülecek bişey yok gibi gözüküyoyerimseniben

kendi işini kendi yapamayan erkeklere sinir olmuşumdur oldum olası...
Allahtan eşim öyle çıkmadı; yoksa hergün kavga çıkardı kesin...
zaten bebekle yoruluyormuşsun; bir de kendisine hizmet bekliyor aksatılmadan olsun istiyor hem de bunu...
sen haklısın canım ama yine de tabi ki uzatmayın yani çok büyütülecek bi sorun deil o da anlayacaktır hatasını sen uzatmazsan...

bence seni kaldırmak için yanına gelmiş kahvaltıyı hazırladığına göre. sen ters tepki verince oda gıcıklığına konuşmuş. ikinizde hatalısınız. kocan kahvaltı istediyse hemen bişeyler hazırlarım deseydin ne olurdu. ütülü bişey yok dediyse hemen giyecek birer tane ütülerim deseydin. yani bazen sabırlı olmamız gerekiyor. çocuğum yok ama çalışan bir bayanım. çok hastan olduğum zamanalrda bile eşime ütüsüz bişey giydirmem. belimden rahatsızlığım var ayakta duramam ama yaparım. eşlerimizde çocuk gibi bizden ilgi bekliyorlar. sen sabırlı olursan oda sana ilgili olur unutma.

bişeye sinirlenmiştir belki.. en iyisi akşama bişey olmamış gibi güleryüzlü karşılamak ve sonrasında üzüldüğünü dile getirmek.. çünkü her defasında böyle alttan alamayabilirsin, bu da sabır yani sonuçta dimi :)

cnm bunda özür dilenecek bişi yok .bizde de arasıra olur akşama hatırlamayız bile konusu dahi geçmezkaydirigubbakcemile5

bizden ilham aldı..arayı yumuzşattı galiba (fazlasıyla) :roflol:

konu sahibi arkadaşımız nerdesinnn hu hu kimse yokmu :sm_cool:

sen de çok yoruluyorsundur ama erkeklerin şifresi bellidir :

yemek yap koy önüne ütülerini yap bir de gece yalnız bırakma tamamdır işte mutlu oluverirler hemen ..ama bunları da yapmaz aksatırsan olmaz ...erkekleri mutlu etmek çok kolay ..o yüzden bence sen hatalısın ...ne kadar yorulsan da bu vazifelerini yerine getir mutlu et kocanı bak ozaman o da seni nasıl mutlu edecek ..ama eşinin de bu kadar tepki vermesi yanlış ..sen de insansın sonuçta ...sürekli böyle yapmadıktan sonra arada yapamayabilirsin ne var yani anlayışla karşılaması lazım ..ama sen de bunu alışkanlık haline getirmemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…