Ben mi haksızım yoksa o mu ?

nur_eren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2010
70
0
86
Afyon
bu sabah eşim benden önce uyanmış erken yatmıştı çünkü.
bende geç yattım 5 aylık oğlum var bazen uyutmuyor beni.
geldi uyandırdı beni ben gidiyorum dedi.
bende haliyle kahvaltı yapmayacakmısın dedim.oda yok yapmıycam kahvaltı nerdeki yapayım.sen kahvaltıyı hazırlayana saat 10 olur ben gidiyorum dedi.
bende oan sinirlendim ne yapayım yani söyleseydin erkenden gidicem diye bende erken kalkar hazırlardım kahvaltıyı.sen erken uyudun tabi ben geç uyudum dedim.
sonra ben ne giyecem dedi ( ütülüde hiç bişeyi kalmadı hepsini yıkadım ütülemedimdehihoyyyt )
bende ne giyersen giy banane dedim.
oda bu sefer neden ütülemiyosun benim eşyalarımı diye bana kızdı.
bende ütülemiycem işte diye ona kızdım.
ne yapayım ya çocuk daha ufak hiç durmuyorki kendime bile vakit ayıramıyorum.bebek uyuyunca anca kafamı dinliyorum.oda 1 saat en fazla uyuyor.sonrasında durmuyorki.
sonra bi baktımki mutfağa kahvaltıyı hazırlamış halbuki bana gıcıklık yapıyor.
bende yapmadım kahvaltı oda oturdu bi güzel yedi gitti.
bende daha yeni yaptım kahvaltıyı sinirden .
şimdi ben fazlamı abarttım yoksa omu abarttı.
ben daha gözümü açar açmaz bi günaydın bile demeden bana sitem etti.
zaten tahammül sınırlarım zorlanıyor çocuktan.
bunalımdayım oda üstüme geliyor.
ne yapayım ben şimdi özür dileyimmi.
:uhm:

Aslında ikinizde suçlusunuz.
Büyütülecek,özür dileceyecek birşey yok uzatmayada gerek yok.
aynı anda patlama olmuş olur ara sıra evlilikte bence.
Akşama hiçbr olmamış gibi davran o da muhtemelen öyle davranacaktır.
En azından bir pantolununu da ütüle bari :)

ay gulyim mi aglayimmi bilemedim. boyle seyler her zaman oluyo aslinda. basta o hatali cunku dedigin gibi erken gidecegini soyleseydi sende kalkip hazirlardin. onun cani kavga istemis belli.

ana benim kocam bir melekmiş ya:)ben hiç uyanamıyorum haliyle hiçte hazırlayamıyorum saati kuruyorum kalkmak için saat çalıncada kalkma uyu rahatsız olma dio geri yatıyorum.sende haklısın eşinde haklı.ama birazda anlayışlı olmak lazım kalkamamışsın uyanamamışsın.olabilir

gayet mantıklı bir öneri

Birbirinize gıcıklık yapmışsınız işte. Pekte ağır birşey dememiş, kahvaltı hazır değl demiş sadece( ki kendi hazırlamış zaten ,ne güzel, hazırlamayadabilirdi). Kıyafetlerde hazır değilse, laf eder sonuçta ister istemez. Pek ağır birşey yok ortada. Allah bozmasın.

demek ki Beyefendi canı istediğinde kahvaltıyı kendisi de hazırlayaBiliyormus.. neden her şeyi kadınlardan Bekliyorlar ki Sen BeBeğinden firsat Bulup ütü yapamamış olaBilirsin Ne var Bunda...

[/QUOTE

zaten öyle olacak kesin akşama hiçbişey yokmuş gibi davranacak ki herzaman öyle yapar
ütüleyim barisırnaşık şey

eşin bence sana kahvaltı konusunda kızdırmak istemiş.

gerçekten sana kızacak olan adam kahvaltıyı hazırlamaz dimi ama. en azından kahvaltı masasını gördükten sonra tepkini geri alıp güzel güzel kahvaltı etseydiniz beraber.

neyse akşama konuyu tatlıya bağlayın bence ikinizde uzatmayın derim.

ay gulyim mi aglayimmi bilemedim. boyle seyler her zaman oluyo aslinda. basta o hatali cunku dedigin gibi erken gidecegini soyleseydi sende kalkip hazirlardin. onun cani kavga istemis belli.

eşimin kendi işi istediği saatte gider işe.
ben sabah saat 6 dada uyansa kahvaltısını muhakkak hazırlarım öyle yollarım evden oda bilir bunu ama gıcıklık yapacakya
zaten akşamdan beni sinir etmişti.yok onu getir bunu yap şunu yap niyeyse bazen böyle yapıyo

ana benim kocam bir melekmiş ya:)ben hiç uyanamıyorum haliyle hiçte hazırlayamıyorum saati kuruyorum kalkmak için saat çalıncada kalkma uyu rahatsız olma dio geri yatıyorum.sende haklısın eşinde haklı.ama birazda anlayışlı olmak lazım kalkamamışsın uyanamamışsın.olabilir

aslında benim kocacımda melek gibidirde işte.
ben uyanamadımmı o hazırlar kahvaltıyı bazen akşam geldiğinde o yapar yemek
bende bazen çok fevri davranıyorum canım
ama napıyım ya bebeğim ufak hiç durmuyor hep onla ilgilenmemi istiyor gece beni uyutmadı mesela sürekli uyandı haliyle bende geç uyandım ne var sanki laf işte beni sinir etmek için

eşin bence sana kahvaltı konusunda kızdırmak istemiş.

gerçekten sana kızacak olan adam kahvaltıyı hazırlamaz dimi ama. en azından kahvaltı masasını gördükten sonra tepkini geri alıp güzel güzel kahvaltı etseydiniz beraber.

neyse akşama konuyu tatlıya bağlayın bence ikinizde uzatmayın derim.

valla ya masayı görünce kendime kızdım ama işte inat yapacam ya oturmadım yanına zaten akşama eve geldiğinde hiçbişey yokmuş gibi davranır ki.
ben boşuna kendi kendime afra tafra yaptım ona mesaj bile attım cevap bile vermedi zaten böyle durumlarda cevap bile vermez,
kahvaltı yapmadım 2 saat aç durdum neye yaptım kendime yaptım.:roflol:
açlıktan ölüyodum laelaelaelaelae
bide oğlan durmaz mızmız onla uğraştım :emir_bebek:

ay saolun vallahi bi rahatladım
benim burda pek kimsemde yok sürekli evdeyim dertleşecek kimsede yok iyiki burası var vallahi.

canım inan okuyunca güldüm çok küçük bi sorun bence hatta sorun bile değil:)))

Bence sen hatalısın...
Erkekler pek beceremez ütü yapmayı.
Kaldı ki adam sana söylemiş sadece sen de hemen cevap vermişsin.
Ayrıca, kahvaltıda konuşabilirdin tavır yapmışsın.
Bunların hepsi senin yanlışların...

baktin kahvaltiyi hazirlamis sende surat asicagina biraz sohbet edip biriki lokma bise yiyip utusunu yapsaydin...olay kapanip giderdi bence..

aman da bir kapris bir kapris...
:)
boşver canım.. arada sırada böyle ol ki armut piş ağzıma düşe çok alışmasın erkekler..
herşeyi de kadınlardan beklemesinler.. kendi işiymiş zaten, kendisi de kahvaltı hazırlayabiliyormuş ayrıca.. hazırlamış,yemiş.. aç kalmamış ya..

ütüyü becerebiliyorsa yapma, bebek zaten başlı başına iş..
ama beceremiyorsan birkaç parça ütü yapıver aksama kadar..

ama tavır olarak sürdürmeni önermem.. aksam hiçbirşey olmamış gibi davran ki arada sırada böyle şeylerin olabılcegını,bu durumların hayat biçimi oldugunu kabul etsin..

sende bi komiksin canım ya....
adam ben gidiyorum diye uyandırıyor seni sende kahvaltı yapmıcakmısın diyosun...hani kahvaltı hazır olurda ozaman dersin bunu...ama daha yeni uyanıyosun sende...o seni uyandırıp ben gidiyorum dediğinde sende tamam canım gece çocukta uyutmadı keşke erken uyanıp kahvaltını hazırlayabilseydim ama dur hemen hazırlıyım deseydin
ne olurdu acaba....
kesin boşver canım önemli değil derdi...
sende haklısın oda haklı.....ama şu fevri davranışlarımız yüzünden hem kendimizi hem karşımızdakini üzüyoruz..hemde haklıyken haksız duruma düşürüyoruz kendimizi..boşver takma kafana...bunlar sorun bile değil...
akşam güzel karşılarsın (abartmadan neticede sende kırılmadınmı :)) )bunun konusunu bile açmazsın olur biter...
bizimde evde bunlardan çok oluyooo kaydirigubbakcemile4

yani onunda seni anlaması lazım biraz bu cocuk tek yapılmıyorki tek kisi baksın ilgilensin sen haliyle sinirlisin yani cocuga bakmak kolaymı onun biras anlayıslı olması gerekiyor

Back
X