Annem dün hastaneye gitti. Hastane randevusu bi hafta önceden, belliydi. Babaannem onlarda kalıyor şimdi. Ben de yanına gelirim olmadı neneme ben bakarım dedim önceden. Oda olmadı erkek kardeşin kalır sen kendine dert etme dedi. Dün hastane randevusuydu benim aklımdan çıktı randevusu sabah dokuzda idi. Ben de dün on ikibuçuktu aklıma geldi aradım telini evde unutmuş erkek kardeşim açtı daha gelmedi dedi. Bide kız kardeşim var okulda o alınması gerekiyordu. Ben de erkek kardeşime sen git ilayı al ben de nenemin yanında durayım dedim. Babaannem 75 yaşında. Sonra annemelere gittiğimde annem gelmişti. Morali çok bozuktu adet düzenlenmesi için bişi takmışlar bekletmişler. Ben de aceleyle gelmiştim tezgahın üstündeki bulaşıkları makineye dizdim. Dedim ki ben gdiiyorum anne cumartesi gelicem zaten oda tamam dedi. Dün mesaj attım soğuk davrandıç bugün de attım yine soğuktu insanı sinir ediyosun dedim neden soğul konuşuyosun..işte ben senin annenim hastalık hep mi oluyo niye dün kalamadın dedi. Ben de dedim ki anne benim yapıcak bi işim yoktu sizde ddim. Kız kardeşim dedi sürekli sinirliymiş evde. Ben mi hatalıyım dün erken gitmemin eve amacı aceleyle geldim eve geri dönmek istedim. Bide annemin beni bi gece önceden araması gerekmiyomuydu unuttum insanım sonuçta. Sürekli depresif biri. Bana bide senin kv sana izin vermiyodur keisn diyo ( kv ile yaşadığığım için) ki alakası yok bu konuda karışma hakkını vermem ona zaten ne ben ne eşim ne yapmalı