Ben mi Haksızım?

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
4 yillik evliyim. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. Çalışıyorum diyorum çünkü eşimin hiçbir cabasini göremiyorum. Yumurtlama takibi yapmamıza rağmen sevişmek için bir yalvarmadigim kalıyor. Bu ay da geçti. Aslında dündü günümüz olmadı. Bugün şansımizi deneyecektik yine saçma konularla küstürdü beni ben istemedim. Tartıştık. çocuk meselesi yüzünden evliligimizi mahvediyormusum. olmuyorsa olmazmış. Yarım saat önce çıktım evden. Bu saatte tek başıma çıkmama birşey demedi. Sadece geri gelecek misin diye sordu hepsi bu. Şimdi öyle boş bir çuval gibi oturuyorum arabada. Eve geri döneceğim evet ama hiç iyi değilim.

Evliliginizdeki tek sorun bu mu?
Bence esiniz istemiyor çocuk henüz.. Biraz erteleyip iletişim sorununuzu cozseniz önce?

Demek ki adam yeterince istemiyor. Ve çocuk kararı 2 kişi ile verilir canım.
O sebeple de sen de yıpratma kendini diyorum.
Peki cinsel olarak çocuk meselesinden önce de mi böyle idiniz? Eğer öyle ise, çocuk meselesinden hariç zaten sorununuz var demektir.

Eşiniz çocuk mu istemiyor acaba. Kaçışları belki bu yüzdendir. En iyi iletişim konuşmaktır. Sakin olun öfkenizi bir kenara bırakın ve konuşun anlatın içinizdekileri sakin bir dille aktarın ona. Sonrasında bakarsınız duruma göre

O istemiyor diyelim, ama sen de istiyorsun. Nolucak... Kimin hakkı savunulacak??

Sevişmeye yanaşmamak ciddi problemdir, görünenin ardı vardır. Eşelemek lazım

Tek sorun bu değil. Birçok farklılığımiz var. Sanırım sevmek hiçbirşey için yeterli değil. Zihnim bomboş.

Eşiniz çocuk mu istemiyor acaba. Kaçışları belki bu yüzdendir. En iyi iletişim konuşmaktır. Sakin olun öfkenizi bir kenara bırakın ve konuşun anlatın içinizdekileri sakin bir dille aktarın ona. Sonrasında bakarsınız duruma göre

Ne zaman bu konuda konuşsam çok istediğini söylüyor.

Buna rağmen yanaşmıyor mu ? Belki o zaman farklı nedenler vardır. Tek yapmanız gerekn öfkenize kapılmamak. Yoksa daha çözülemez bir hal alabilir

Ortamı gerdikten sonra deniyor. Bu kez de benim moralim bozulmuş oluyor yapamiyorum. Sonra da senin küsmelerin yüzünden çocuk yapamıyoruz diye beni suçluyor.

Bir süre cocuk konusunu açmayın. Takip falan yapmayın. Gerçekten istiyorsa kendi yola gelecektir.

Yasim 39. Belki de artık çocuk konusundan tamamen vazgecmeliyim.
Bence cocuk istedigini soyleyerek sana yalan soyluyor. Istese, olursa olur olmazsa olmaz demezdi. Yasiniz kritik cocuk icin. Bu adamin keyfini mi belkeyecekmişsiniz, 4 sene olmus yahu. Kocaniz bencillikde zirveye ulasmis.

4 yillik evliyim. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. Çalışıyorum diyorum çünkü eşimin hiçbir cabasini göremiyorum. Yumurtlama takibi yapmamıza rağmen sevişmek için bir yalvarmadigim kalıyor. Bu ay da geçti. Aslında dündü günümüz olmadı. Bugün şansımizi deneyecektik yine saçma konularla küstürdü beni ben istemedim. Tartıştık. çocuk meselesi yüzünden evliligimizi mahvediyormusum. olmuyorsa olmazmış. Yarım saat önce çıktım evden. Bu saatte tek başıma çıkmama birşey demedi. Sadece geri gelecek misin diye sordu hepsi bu. Şimdi öyle boş bir çuval gibi oturuyorum arabada. Eve geri döneceğim evet ama hiç iyi değilim.
ee 4 sene daha ne ki ben 7 sene oldu hala kararsızım adam isemiyo iste ne zorluyon

Ben çoğu kişinin aksine çocuk istemediğini düşünmedim. Sadece çocuk için sevişmek istemiyor muhtemelen. Benim çevreden gözlemlediğim kadarıyla kadınlar bu çocuk meselesini hayatın merkezine koyuyor sadece ona odaklanıyor. Erkekler de bu durumdan çok hoşlanmıyor, bu yüzden sıkıntılar çıkıyor.

Çocuk yapma sebebi dışında eşinize cinsellik istediğinizi söylediniz ya da ima ettiniz mi bu süreçte yoksa sadece çocuk olma ihtimali olduğunda mı yapıyorsunuz bunu?

Kendimden biliyorum bazen cocuk sevdasi yuzunden gozumuz hicbirseyi gormeyebiliyor .

Cocuk icin sevisir oluyoruz yeri geliyor.
Adam diyor kendince ; cocuk istemese gozu beni bile gormeyecek .
Baski yapmayin .
Nihayetinde sizin atlattiginiz evreleri atlattim esim ve kendimden yola cikarak soyluyorum bunu .
Zamana yayin .

Bu kadar sitres icinde sevissenizde olacagi varsada stresten olmaz .

OLmamasının sebebi eşinde de olabilir mi peki doktor kontrolüne gitti mi kendinde problem olduğunu düşünüyorsa bu konuları açmak istemeyebilir..Bizde 2 yıllık evliyiz bu ay yumurtlama takibine başladık eşimin isteğiyle çünkü değerleri normale dönünce kendine güveni geldi ve doktora gitme cesareti buldu kendinde önceleri istiyordu ama kendinde problem var diye hiç bu konuyu açmazdı istemiyor gibi davranırdı olmazsa olmaz çok önemli değil derdi şimdi hastanelerden çıkmıyor..Sende eşine pek bu konuyu açma düşündükçe olmuyor daha da strese girebilir adam..

Çocuk için değil birbiriniz için sevisin zaman geçirin emek verin bence.. sürekli çocuk odaklı bi hayat çatışma doğuruyor sanırım.. konuyu biraz kapamak ikinize de iyi gelecek gibi.. inş yavrunuza da kavusursunuz tez zamanda..

Ben de bir amaca veya kurala gore sevismeyi dogru bulmuyorum. Yani "hadi cocuk yapalim" gibi degil de,daha da birbirinizin ruhunu oksayarak ne bileyim yani tabiri caizse zevk icin yapsaniz?

Biri bana da cikip "hadi gel cocuk yapcaz seviscez" dese atarim basimdan. Yapsam da soguk davranirim. Once cinsel hayatinizi duzene oturtun. Saglik probleminiz yoksa duzenli bir cinsel hayatta neden cocuk olmasin ki?

Back
X