Ben mi haksizim

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kizlar artik sevgilimle farkli sehirlerdeyiz o çalışmaya basladi sabahlari mesaj atıyoruz birbirimize aksam telefonda konusuyoruz. Neyse aradim napıyosun diye arkadasin yanina gidiyorum dedi, isten cikmis üstünü değiştirmiş arkadasin yanina gidiyor ama beni daha aramıyor. Atamasam söylemicektin herhalde arkadasinin yanina bile gittigini dedim. Dedim böyle aynen ona da, aricaktim zaten dedi. Sizce cok fazla mi ustune dusuyorum?

Mesafeli ilişki bende yaşadım eğer bu gidişle devam ederseniz çok yakın zamanda sevgiliniz sizi şutlar...

Mesafeli ilişkilerde sabırlı ve anlayışlı olmak lazım aksi takdirde yürümez....
Güven korkusu varsa eğer içinizde zaman kaybedip devam etmeyin.

Mesafeli ilişki bende yaşadım eğer bu gidişle devam ederseniz çok yakın zamanda sevgiliniz sizi şutlar...

Mesafeli ilişkilerde sabırlı ve anlayışlı olmak lazım aksi takdirde yürümez....
Güven korkusu varsa eğer içinizde zaman kaybedip devam etmeyin.
Benim de ilk ilişkim yani uzak mesafe iliskisi yaşamadım daha önce. Bir de sonradan gitti Alışamadım daha, şutlar kelimesi de hiç hoş değil

Adam nereye gittiğini niye haber vermek zorunda ki?
Miribi ışkım bin izgilirdiyim
Tomom hoton bon do apoyla takılıyom, 12 de ovdo ol kormoyom bocoklorono

Boşver, evet üstüne düşüyorsun.
Yapma, bunaltırsın.
Zaten haber veriyordu hep değişen bi şey olmamali bu saatten sonra iliski bu sekilde yürüdü hep

haklılık haksızlıktan zıyade,boğmamakta fayda var..
şahsen bende bogulan tarafım bı yere giderken eşim arasa haa niye bana demedın nıye aramadın vs. yapıyor şahsen o an çok gıcık oluyorum:)

Tek bir olay değil bu bence buraya açtıysanız, genelde de iletişimsizlikten şikayetçiyseniz bunu konuşun onunla.
Ama sonuçta siz aradığınızda söylemiş ne yaptığını konuşmanın doğal akışı içinde, bana bu yeterli geliyor başkasına gelmeyebilir. Arkadan iş çevirme ve yalan yoksa ha kendi arayıp söylemiş ha siz onu aradığınızda söylemiş fark etmez.

Adam nereye gittiğini niye haber vermek zorunda ki?
Miribi ışkım bin izgilirdiyim
Tomom hoton bon do apoyla takılıyom, 12 de ovdo ol kormoyom bocoklorono

Boşver, evet üstüne düşüyorsun.
Yapma, bunaltırsın.
+1

Her yaptığını anında rapor etmesini beklemeyin beş yaşındamı bu adam yahu çocuğunuz değil sevgiliniz

Kizlar artik sevgilimle farkli sehirlerdeyiz o çalışmaya basladi sabahlari mesaj atıyoruz birbirimize aksam telefonda konusuyoruz. Neyse aradim napıyosun diye arkadasin yanina gidiyorum dedi, isten cikmis üstünü değiştirmiş arkadasin yanina gidiyor ama beni daha aramıyor. Atamasam söylemicektin herhalde arkadasinin yanina bile gittigini dedim. Dedim böyle aynen ona da, aricaktim zaten dedi. Sizce cok fazla mi ustune dusuyorum?
Evet böyle düşünseniz bile karsı tarafa yansıtmayın
Bu davranıslar artııkca sizden uzaklasabiilir
Tamam canım deyin hiç neden aramadın falan demeyın
İyi
Eğlenceler diyin :)
Teli kapayınca kendi kendinize soylenin
Yoksa poposu kalkar ve de sıkılır
Hiç kıskanmıo olay cıkarmıo die o düşünsün:))

Bunaltmakla kalmayıp totişini de kaldırırsınız.. sonra kendisinde size istediği gibi davranma hakkını görür..

Back
X