Ben mi haksızım :(

Kitib

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
79
55
3
43
Merhaba arkadaşlar..Konuyu özet geçeyim ,sizi sıkmayayim.benim 3 çocuğum var 7,6 ve 2 yaşlarında.iznim bitti , işe başlayacağım bu zamana kadar gurbette kimsesiz şekilde çocuklarımı büyüttüm.anne ve babama" ben de 2 yıl kalın,yardımcı da tutarım" dediğim halde onlar erkek kardeşimin çocuğuna bakmayı tercih ettiler..Üstelik gelinimiz" kendi annem bakar siz , kitib ablam zor durumda ona yardım edin" dediği halde.. Düşünebiliyor müsünüz ben İstanbul'da bir tek akrabam yok ama gelinin annesi teyzesi vs etrafı çocuk bakıcısı ile dolu iken, ailem beni dışladi..Okadar üzülüyorum ki.sizce haksız miyim.oysa sadece 2 yıl istedim .2 yıl sonra çocuğum anasınıfına gidecek

Gelinin annesi 15 dk uzaklıkta evi,babam bebek hasta olur kışın yolda oraya bırakırken dedi ..Ben şimdi çocuğumu 30 dk uzaklıktaki krese bırakacağım.benim ki bebek değil mı kızlar aileme Okadar kırgınım ki

Erkek çocuğundan olma torun diye mı tüm bunlar? Benim ne kayınvalidem ne de eşimin bir akrabası var gurbette yapayslnizken ailem gelinini tercih etti 3 gündür uyuyamıyorum soktayim.. Martta işe başlayacağım,aileme güvenmiştim

kimseye güvenmeyin.şartlar uygun degilse bence erteleyin calismayi mumkunse.yada bakici tutun.aileniz bile olsa gönüllu degillerse minnet etmeme taraftariyim..

kimseye güvenmeyin.şartlar uygun degilse bence erteleyin calismayi mumkunse.yada bakici tutun.aileniz bile olsa gönüllu degillerse minnet etmeme taraftariyim..
Memurum,iznim bitti mecbur ise başlayacağım.. Bakıcıya guvenmedigim için kreş tercih edeceğim,yarım gün çalışıyorum.. Haklısınız kimseye minnet etmemek gerekmiş ,aileme bile..Şuan ağlıyorum, şok oldum ben onlara güvenmiştim.okadar kırıldım ki..Babam gelinin çocuğuna bakacak çok kişi olmasına rağmen onu tercih etmesi beni çok şaşırttı,zor durumda olan bendim oysa

Ben her zaman bakmak zorunda degiller diye dusunurum ama sizin durum farkliymis.seninkiler yardimci olmak icin kardesini tercih etmis.tabi yine ne diyebilirsin onlarin tercihi boyle uygun gormusler.ben olsam sadece gonul koyar uzaklasirdim ailemden sanirim.allah yardimcin olsun.

Biliyor musunuz gelin bile şaşırdı.."Kitib ablam zor durumda baba ,benim annem var " dedi..Elin kızı bile bunu dudunebildi

üzülmeyin.krese verirsiniz.malesef bazen insanlari anlamak mümkün olmuyor.kendileri sartlari biliyor istemiyorlarsa siz teklif bile etmeyin.belki boylesi daha hayirlidir.bebeklerinizi saglikla büyütün insallh..

Canım ben de bakmak zorunda olduklarını düşünmüyorum ama mesele babamların benim zor durumda olduğumu bildikleri halde kardeşimi tercih etmeleri ve Okadar garip hislerdeyim ki hayatımda ilk defa kendi anne babam bana yabancı geldi

üzülmeyin.krese verirsiniz.malesef bazen insanlari anlamak mümkün olmuyor.kendileri sartlari biliyor istemiyorlarsa siz teklif bile etmeyin.belki boylesi daha hayirlidir.bebeklerinizi saglikla büyütün insallh..
Teşekkürler , yorumlariniz için iyi dilekleriniz için..Kreş belki de daha iyi olacak ama işte böylece ailemin zihniyetini de anlamış oldum..Vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…