Ben mi hassas düşünüyorum?

hayatda tek sahıp oldugu kendını onemlı hıssettıgı an buymus baska bırseyı yokmus demek kı döndürüp döndürüp anlatıyor yazık
ben olsam bırdahakınde canım daha once 484853 kez anlattın bılıyorum der konuyu acmadan kapatırdım

canını sıkıyorsa az görüş.

benim de bi arkadaşım vardı. iyi biriydi ama çok konuşuyordu, hep kendini anlatıyordu. ben bişey anlatmaya başlasam bile lafımı ortada bölüp kendisi kaynak yapıyordu. ben de görüşmemeye başladım.
Inan canim aynısı.. aksam kendi anlatıyor bende birseyler söylemeye calisiyorum ama firsat vermiyor. Inanilmaz hızlı konusuyor ve surekli kendi hayatindan bahsediyor.

sana nasıl etmiyorlar lafından "sen benden güzelsin " demek istediğini sezdim ... yani bana bile bir sürü teklif geldi sana nasl gelmez ? ben fazlamı iyi niyetli düşündüm acep

O da birseymi bende birtanesi vardı,herkes evlenmek istiyormus onunla :deli: evde oturuyorlarmış pijamayla tv izliyorlarmis ailecek,kapı çalıyormuş,elinde ciceklerle cikolatayla istemeye geliyorlarmış :deli::deli:yasi benden büyüktü ama soranlara kucuk diyormus bunu da baska biri söylemişti. Ben suanda evliyim. O bekar. Bu arada hic onun yasadigi gibi bir durum yaşamadım yani boyle istemeye gelme mi olur :deli:Neden boyle bir kompleksi vardi anlamiyorum ama ve görüşmeyi kestim onunla o zamanlar. Cok kıskancti bide

sana nasıl etmiyorlar lafından "sen benden güzelsin " demek istediğini sezdim ... yani bana bile bir sürü teklif geldi sana nasl gelmez ? ben fazlamı iyi niyetli düşündüm acep
Yok canim ya öyle olsa aksam laf arasında bana öyle teklifler gelmedi dedigimde; canim sende hos bor bayansın o erkeklerin gözü kör gibisinden bir laf bekledim. Yani ben olsam arkadasim öyle birsey söylüyorsa devam etmez aksine karsimdakini yucelten bir iki söz soylerdim.

O da birseymi bende birtanesi vardı,herkes evlenmek istiyormus onunla :deli: evde oturuyorlarmış pijamayla tv izliyorlarmis ailecek,kapı çalıyormuş,elinde ciceklerle cikolatayla istemeye geliyorlarmış :deli::deli:yasi benden büyüktü ama soranlara kucuk diyormus bunu da baska biri söylemişti. Ben suanda evliyim. O bekar. Bu arada hic onun yasadigi gibi bir durum yaşamadım yani boyle istemeye gelme mi olur :deli:Neden boyle bir kompleksi vardi anlamiyorum ama ve görüşmeyi kestim onunla o zamanlar. Cok kıskancti bide
Ya kac yasinda insanlariz neyin ne olduğunu da cok şükür biliyoruz. Ama insanının bile bile böyle seyler anlatmasi ne bileyim garip geliyor bana. Dediğim gibi su zaman da hersey bir garip zaten. Herkes te ben en iyiyim, en guzelim, en akıllı benim herkes beni seviyor havasi var. Boş insanlar boş muhabbetler.. sarmiyor sarmayacak da ancak yalnızlıkta cekilmiyor iste of of..

ne guzel demıs necıp fazıl kısakurek
basıt kısıler hep ılgı gorur kalıtelı kısıler yalnızdır
ucuz malın alıcısı coktur dıye

teşbıhte hata olmaz

ıktısatda da bır kavram var 1. sınıfta gormustuk
arz ve talep yasası orda da talep cok oldukca degerın dustugunu soyler

yanı kendını bılen bır ınsan talebım cok talıbım cok dıye sevınmez aslında bu guzel bırsey degıl.

dıyorum ya hıc sevılmıyor hıc deger gormuyor hayatda da sahıp oldugu hıc bırsey yok bunla sevınıyor yazık ben uzuldum onun adına

Yok canim ya öyle olsa aksam laf arasında bana öyle teklifler gelmedi dedigimde; canim sende hos bor bayansın o erkeklerin gözü kör gibisinden bir laf bekledim. Yani ben olsam arkadasim öyle birsey söylüyorsa devam etmez aksine karsimdakini yucelten bir iki söz soylerdim.

ozaman yavaştan uzaklaştır hayatından birden kessen arkadaşlığı kıskandıda der bu kadın

ne guzel demıs necıp fazıl kısakurek
basıt kısıler hep ılgı gorur kalıtelı kısıler yalnızdır
ucuz malın alıcısı coktur dıye

teşbıhte hata olmaz

ıktısatda da bır kavram var 1. sınıfta gormustuk
arz ve talep yasası orda da talep cok oldukca degerın dustugunu soyler

yanı kendını bılen bır ınsan talebım cok talıbım cok dıye sevınmez aslında bu guzel bırsey degıl.

dıyorum ya hıc sevılmıyor hıc deger gormuyor hayatda da sahıp oldugu hıc bırsey yok bunla sevınıyor yazık ben uzuldum onun adına
bende üzüldüm gercekten üzülüyorum..

Merhaba arkadaslar beni eski konularımdan bilen bilir. 32 yaşında bekar çalışan bir bayanım. 2 yıldır tanıştığım önceleri cok samimi olmadığım ancak aynı şehre gelince samimiyetimi artirdigim bir arkadasim var. Buraya taşındığımda bana çok yardımcı oldu. Neyse konuyu uzatmayayım arkadaşım bugün bana bir hediye alıp gelmis hatta bende mahcup oldum falan. Neyse kız sürekli (gecmiste de böyleydi) kendisine teklif eden erkekleri anlatiyor. Işte baya kisi teklif etmis aşkından ölmüşler falan. Bende laf arasında ay ne güzel bana hiç kimse böyle teklifler etmedi dedim. Hiç aldırmayarak hala anlatıyor ayrica yeni evli iste esiyle nasıl tanıştıklarını askini falan ( buarada 3 kez dinledim.) Anlatıyor her ayrıntısına kadar. açıkçası bugün çok bozuldum. Benim yalnız olduğumu biliyor, kendisine ima da ediyorum ancak sürekli bana bunlari anlatıp gözünü aç sende evlen deyip duruyor. Iyi hoş kız da ne bileyim bugün baya sinirlendim. Sizce ben mi alınganlık gosteriyorum?
Burcu ne :işsiz:

Hayattaki tek amacı ve motivasyonu erkekler tarafından beğenilmek olan biriyle arkadaşlık etmeye çok hevesli olmazdım ben.
Siz hassas mısınız? Onu bilemem ama arkadaşınız vizyonsuz ve görgüsüz.

Tarzlarimiz çok farkli. O kapali olmasina ragmen kokoslugu seviyor ben sade ve modern görüntüyü severim. Flört konusuna gelince herkesle flört edemem benim için karakter çok önemlidir zaten onlarda beni duvar gibi gördüğünden yaklaşamaz. Ama sorun şu ki surekli kendinden bahsetmesi ve dış görünüş takıntısı beni yoruyor.
Belli ki kendi içinde kendinden çok mutsuz bir karakter o zaman..Böyle karakterler kendisini şarj etmek için enerjinizi emer,sizi negatife sürükler.Siz de yorulmuşsunuz zaten kendinzle başbaşa yalnız kalmak istediğinizi telefonla dahi iletişim kurmak istemediğinizi belirten bir mesaj yazıp görüşmeyi sonlandırmak ta bir seçenektir belki :) Karşınızdaki kırılmasın diye kendinizi eksiltmeyin :)

Rahmetli annemin bi lafı vardı, bi insan neyden sürekli bahsediyorsa o yönü eksiktir derdi, arkadaşın kompleksli biri, emin ol hayat boyu 5 kişiyi geçmemiştir arkadaşlık teklif eden... bu kadar teklif alıp özgüveni yerinde olan bi insan ağzını şu teklif ettiyle açıp bu teklif ettiyle kapatmaz

Kesinlikle doğru bir tespit..:KK9::super:

Merhaba arkadaslar beni eski konularımdan bilen bilir. 32 yaşında bekar çalışan bir bayanım. 2 yıldır tanıştığım önceleri cok samimi olmadığım ancak aynı şehre gelince samimiyetimi artirdigim bir arkadasim var. Buraya taşındığımda bana çok yardımcı oldu. Neyse konuyu uzatmayayım arkadaşım bugün bana bir hediye alıp gelmis hatta bende mahcup oldum falan. Neyse kız sürekli (gecmiste de böyleydi) kendisine teklif eden erkekleri anlatiyor. Işte baya kisi teklif etmis aşkından ölmüşler falan. Bende laf arasında ay ne güzel bana hiç kimse böyle teklifler etmedi dedim. Hiç aldırmayarak hala anlatıyor ayrica yeni evli iste esiyle nasıl tanıştıklarını askini falan ( buarada 3 kez dinledim.) Anlatıyor her ayrıntısına kadar. açıkçası bugün çok bozuldum. Benim yalnız olduğumu biliyor, kendisine ima da ediyorum ancak sürekli bana bunlari anlatıp gözünü aç sende evlen deyip duruyor. Iyi hoş kız da ne bileyim bugün baya sinirlendim. Sizce ben mi alınganlık gosteriyorum?
Çok itici bir tip anladığım kadarıyla açıkça şöyle bunlardan mi bahsedeceğiz hep de konuyu değiştir bak başka muhabbetin uyuyor mu? Yoksa konuştuğu her konuda böyle balık gibi başa döne döne tekrar mi yapiyor. Uymuyorsa görüşme zira arkadaşlık değil size zulüm olur ...

Back
X