Ben mi Hassasım bu günlerde ? :(

l_peri

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
99
41
18
Öncelikle slm kızlar..

Benim sıkıntım şöyle;
Bugünlerde çok melankoliğim sebebini bilmiyorum regl dönemim yakın değil belki mevsim geçişi sebep olabilir.
Şöyle ki 5 yıllık Erkek arkadaşım beni anlamıyor. Ona diyorum ki hayatım bugünlerde psikolojim iyi değil alttan al beni ama o ne yapıyor gözüme batmak için elinden geleni ardına koymuyor sanki. Huyumu da biliyorum bi sinirle işine bak diycem diyede korkuyorum kendimden..

örn : Dün dedim ki hayatım sanırım işten ayrılabilirim( işlerimiz çok durgun ) patronum işler kötü fln gidiyor diyor bende bişey söyleyemiyorum dedim.. (İyi bi kariyerim var iş bulmamın sorun olacağını sanmıyorum ayrılırsam) ondan bekliyorum ki ; cnm senin o işe ihtiyacın yok her koşulda iş bulursun..vs ama o ne yapıyor ? Tabi ki bişey diyemezsin o senin patronun diyor ! (ne alaka ya ben neyden bahsediyorum demi ama) bende beni anlamıyosun dedim tartıştık telefon u yüzüme kapattı.. Bugün de hiç bişey olmamış gibi aradı yine başka sebepten tartıştık beni anlamıyosun dedim tel yüzüme kapattı Bence ha küfür etmişsin ha sutarıma tel kapatmışşın aynı şey öyle değilmi ?

(sizlerle paylaşmak istiyorum ki hassas dönemden geçiyor ve yanlış bi karar almak istemiyor olmam )

tatlım sen alıngansın çikolata falan ye işten izin al biraz kafanı dinle yoksa ilişkinize yazık etme

Sizde bir sorun göremedim. Eşiniz biraz fevri. Anlamadan dinlemeden laf söylüyor.

erkekler olaya daha basit bakıyor..
zaten bu kadar atışmamızdaki temel sorun bu.

Anlamıyor evet,hatta utanmasam kesin cahil derdim.
Hep mi böyleydi,yeni yeni mi böyle oldu?

Siz fazla ilgi istiyosunuz o ilgisiz davranıyo. Biraz da kafaya takma aman boşver de içinden. Biliyorum zor bişey. İnsan en yakınına sıkıntısını anlatmıcakta kime anlatcak? Ama olmuyo bazen...

Ben anlamadım istediğinizi söylemeyince tartışıyor musunuz böyle ? Söylediği yanlış değil.
Ama o da yüzünüze kapatarak yanlış yapmış.İkiniz de yanlış yapmışsınız.

Önceden böyle değil Bugünde böyle Belki de daha önce gözüme batmıyodu . Son zamanlarda kendimi sorgular oldum acaba ben mi onu bu hale getirdim diye

Ben anlamadım istediğinizi söylemeyince tartışıyor musunuz böyle ? Söylediği yanlış değil.
Ama o da yüzünüze kapatarak yanlış yapmış.İkiniz de yanlış yapmışsınız.

Hyr sorun benim hassas dönemden geçtiğimi söylememe rağmen beni idare edemeyişi

Hyr sorun benim hassas dönemden geçtiğimi söylememe rağmen beni idare edemeyişi

Belki o da benzer dönemlerdedir.Bilemiyorum bazen olur böyle iki tarafta benzer dönemlerde kötü günlerini yaşarlar,sorunlar çoğalır,birikir.
Fazla üstelemeyin böyle durumlarda,demek ki nasıl bir ruh halinde olduğunuzu tam olarak anlamamış.Kavga edip,tartışmak sizi daha da çok yıpratır bence biraz zamana yayın.
Ama bu telefonu suratına kapatma olayı tamamen saçmalık.Çok çocukça.

Hani insan bazen hiç eleştirilmeden dinlenmek ister ya bunu istedim ondan ama telefon u yüzüme kapatması çok kırdı beni küfür gibi yani ne bileyim ben ona ne kadar sinir olsamda telefon u kapatmam yüzüne hatta ben yanlışlıkla kapandı sandım aradım tekrar açmadı bu daha da sinirlendirdi benii

Haklısınız sinirlenmekte kim olsa sinirlenir.
Bence biraz düzeldikten sonra konuşun bu konuyu.Karşılıklı anlaşılmayacak bir şey değil.Mümkünse yüz yüze konuşun.

Şimdi napim peki ? ararsa açmamayı düşünüyorum kendimi tutamaya bilirim bu sinirle.

Şimdi napim peki ? ararsa açmamayı düşünüyorum kendimi tutamaya bilirim bu sinirle.

Her insanın yapısı farklı açıkçası.
Ben sinirlenince çok sinirlendiğim için her konuşmamdan anlaşılır tartışmak istediğim.Öyle bir durumda ben açmazdım mesela.
Ama siz yine daha sakin kalabilirseniz açın konuşun biraz.Çok üstelemeyin kapatmam lazım deyin bir bahane bulun.Mesajlaşmak bence daha iyi böyle durumlarda.En azından her şey yazıya dökülmez,insan gözü göndermeden önce bir kere görüyor sonuçta ama ağızdan çıkanın kontrolü olmuyor.

Daha önce buna benzer bi olay yaşamıştık hiç bişey olmamış gibi davranıyor sonrasında ben kızsamda gülüyor espiri fln yapıyor özür dilemiyosun hala diyorum özür dilerim diyor böyle umursamaz gibi bende kıyamıyorum ben uzatmayayım diyorum

Isine gelmeyince telefonu yüzüne kapatmakta nesi. Biraz saygisizca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…