Ben mi Hatalı düşünüyorum ?

İyi de evdeki iki çalışandan birinin maaşı yaşam giderlerine harcanıyor, diğerinin maaşı birikime?
Adam market listesinden mi tasarruf yapsaydı, fatura mı ödemeseydi, başka ihtiyaçlardan mı kıssaydı?
Ayrıca paraları varken neden böyle bir kıt kanaat geçiniyor havasına girsin ki adam, ortak para onun da parası değil mi?
Tıpkı adamın ev giderlerini karşılarken eşinin kullanması gibi...

Ahahahaha hayır adam sanki kumara yatırdığı parayı istiyor eşinden
Hediye almış yahu
Eşi mutlu olsun diye yapmış, kendisine hiçbir getirisi yok 400 tl harcamanın
Belki hesapsız denebilir de açıkgöz? Bildiğin kurnazlık yani bu sizce? Saat almaktan ne fayda sağladı peki madem kurnazlık yaptı?

Ikinizdeki cabaya da hayran kaldim hanimlar. Yılmadan hala açıklıyorsunuz. Tebrik ederim :)

Ahahahaha hayır adam sanki kumara yatırdığı parayı istiyor eşinden
Hediye almış yahu
Eşi mutlu olsun diye yapmış, kendisine hiçbir getirisi yok 400 tl harcamanın
Belki hesapsız denebilir de açıkgöz? Bildiğin kurnazlık yani bu sizce? Saat almaktan ne fayda sağladı peki madem kurnazlık yaptı?
Eşine hediye alarak gönlünü yaptı ama ödemesini ortak hesaptan ödüyor, yani kadına kendi hediyesini ödetiyor.
Benim gözümde uyanıklık, kendince fuzuli olan bir şeyde emeğini geri çekmektir.
Dediğim gibi benim için öyle, o saati almasaydı da gücünün yettiği çiçeği alsaydı daha makbule geçerdi.

Asla böyle bir iddiam olmadı. Keşke okuduğumuzu anlasak!
Kocanıza aldığınız aldığınız hediyeyi o ödüyor tek çalışan o, diyerek başka ne anlatmak istemiş olabilirsiniz acaba?
Tüme varımla çıkan sonuç tam da yazdığımdır.
Neyse, haydi ben yanlış anlamış olayım!

Kocanıza aldığınız aldığınız hediyeyi o ödüyor tek çalışan o, diyerek başka ne anlatmak istemiş olabilirsiniz acaba?
Tüme varımla çıkan sonuç tam da yazdığımdır.
Neyse, haydi ben yanlış anlamış olayım!
Siz bu dediğinizden "her şey onun" anlamı çıkarıyorsanız zaten anlama kısmında hep yanılmışsınız belli ;)

Back
X