Ben mi hatalıyım kaynana mı?

hatalısınız da annesinden niye özür diliyorsunuz onu fazla buldum. aranızda bir tartışma. Kaynananız gidince iletişim kurun desem bu sefer eşiniz köprüleri yıkmış olabilir o zamana kadar. Bence iş kaynana da biter. Biraz olgun davransa çözülürdü.

Ahagahahahahaha ailen hem seni fişekliyor veriyor gazi hemde gel al diye adami darliyor. En başta sorun senin bu kadar bencil yetistirilmende. Hediye almadı diye cingar çıkarılmaz, adamla melaike sabri varmış.

Kahınvalideniz hiç mi sesini çıkarmadı siz alt tarafı yağlı yemek için oğlunu fino gbi çağırırken fln. İyi kadınmış. Normalde kimse sessiz kalamaz. Bir ara burda bi konu vardı. Kocası kadının ailesinin yanında bağırınca babası bağırıyordu. Herkes orsa helal olsun babana ezdirmemiş seni demişti. İş erkeğin ailesine gelince sessz kalıp oturacak.
Ben gelinimle oğlumun evine misafir olsam, gelin yorulmasın diyr yemek yapsam, ordan hanımefendi hır çıkarım oğluma benim yanımda ayar çekmeye çalışsa o ayarı ona yediririm!!!
Evladınız var mı bilmiyorum ama evlat çok zor büyüyor. Derdi bitmiyor, emeği çok. Hiç kimse evladımı benden çok sevemez. Eşi de dahil. Bu konuda benimle yarışa girip oğluma dünyayı dar edene dar ederim.
Kız aileleri nasıl kızına sahip çıkıp kocasına ezdirmiyorsa oğlan aileleri de kızlara stres topu diye doğurmuyor. Benim yanımda oğluma gel bıraya diye bağrıp terbiyesizlik edene haddini bildiririm.
Çok ayıp yaptığınız.
Yemezsiniz olur biter.

Ben hıc görmedım. Iyı erkek annesi. Görecegımıde sanmıyorum.cümlemızı iyilerle karsılastırsın
Önyargıyla yaklaşırsanız görmezsiniz.
Benim kayınvalidem iyidir. Allah ömür versin. Kimsenin arkasından konuşmaz. Affedicidir. İyi kalplidir. Asla yuva bozmaya kalkmaz.
Çok ayıp bu yaptığınız.
Annenin oğlan doğuranı kız doğuranı olmaz. Anne annedir. Aynı emeği veriyor herkes. Oğlanlar da kendi kendine büyümüyor. Yetiştiren emek veren yine aileler. Oğlan büyüttü diye kötü olmuyor yani.
Benim anneannemin oğlu da vardı. Bir gün olsun yük olmadı, ara bozmadı. Gelini öldüğünde öyle çok ağladı üzüldü ki. Hala senesinde mutlaka yasin okur arkasıdnan. Öldüğünde eşyaları paylaştırılırken en eski yemenisini almıştı, kokusu var hala üstünde diye

Kesinlikle çok basit. Sende çok zor bi insansın ama herkes çekemez zor insanı. Eşinden memnunsan kendine çeki düzen vermeye çalış böyle gitmez adamnda kafası atar bi gün

Kayınvalidenin daha doğrusu insanın hasına düşmüşsün Allah gani gani rahmet eylesin hanımefendiye. Keşke benm kayınvalidemde de zerre insanlık olsa

Heskes beni konu sahibini bıraktı bana oynuyor fikrimi söyledim ben. Lince girismeyin.

Heskes beni konu sahibini bıraktı bana oynuyor fikrimi söyledim ben. Lince girismeyin.

Ayrıca burda kadının ne gibi bir kötülüğü olabilir.
365 günün 30-40 günü misafir oluyor, o sürede de yemeğini yapmış kadıncağız. Gelini orda oğlunu fitlemeye kalkıyor. Tutmayınca yanında bağırıp çağırıyor. Kim olursa olsun, yaşı kaç olursa benim evladımı benim yanında azarlarlarsa ben üzülürüm. Oğlan doğurduk diye kalbimiz taş olmuyor.
Kim bilir ne kadar üzüldü.
Ben olsam çok üzülürüm.

Üzgünüm ama haksizsiniz. bunu k.v gittikten sonra bir laf arasinda söyleyebilirdin. Ya da keske hic söylemeseydin. Bazi seyleri görmezden gelerek insan kendisine iyilik yapmis oluyor. yani gösterince ne olmasini bekliyordun annesinin kulagini mi cekecekti. O kadin onu 9 ay karninda tasimis bakmis büyütmüş sana ezdirir mi.Simdi hem kendi ailene hemde kendi ailene olayi yansittin.
Bu olaydan sonra ailenin esine bakis acisi ne olur, k.v oglunu gaza getirirmi, sen dönsende arada kaybolan saygi yerine gelirmi yada k.v sen özür diledin diye bundan sonra bu konuyu kullanirmi bilmem ama ya özür dileyeceksin ya boşanacaksin.
Ben ayni durumu yasasaydim benim kendi annem babam bana sağlam bir firca atardi.

Bir kere sunu kafana sok eşin senin icin kiymetli olabilir ama annesi kadar kiymetli olamaz. Benim oglum 6 yasinda gece uyurken nefesini dinliyorum nefes aliyormu diye . Ilerde insallah hayirli biriyle karsilasip birbirlerine kiymet verirler. Ama bir anne olarak böyle bir durumla karsilassam bir HÖSSST derdim diye düsünüyorum.

Belli ki annesinin yanında olayı uzatmak istememiş fakat siz kayınvalidenize yansıtmışsınız çok yanlış bir davranış bence özür dileyin

Hatta araya girip ayırması bile var zavalli kadının

Hatta araya girip ayırması bile var zavalli kadının
Konu sahibi için veya o yorumu yazdığım hanımefendiyi kastetmiyorum ama genel olarak şunu söyleyebilirim ki bazen bazı durumlarda önyargılı yaklaşıyoruz. Bu konudaki kv kişisi çok kötüdür belki çok iyidir bunu bilemeyiz ama bunu bilmeden sadece kv olduğu için birine kötü demek ne kadar adil bir durum? Bazıları maalesef kendi kv den çektiği için diğer kv lerin de öyle olduğunu düşünebiliyor. Ama insanlara kayınvalide olunca kötülük özelliği yüklenmiyor. Yani o insanın zaten içinde olan bir durum. O yüzden bir yerde kv görünce aa kötü insan aa kesin bu kadın çocuğunun yuvasını bozmaya çalışıyor diye düşünmek yanlış. Huzursuzluk çıkarmak isteyen kv olduğu kadar huzursuzluk çıkarmak isteyen gelin de var. Aslında insan eğer olgun biriyse ve bir sorunu yoksa ister kv olsun ister gelin ister görümce olsun çıkan huzursuzluktan hoşnut olmaz. Allah herkesi kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın..

ne fenasiniz.. esinizin saglik sorunlari sebebi ile o yemegi yememesi gerektigini dusunuyorsaniz " hayatim canin ceker diye gosteriyorum. bak anne boyle lezzeetli yemek yapmis, ama sen yeme lutfen. bu yaglar perhizine zararli" dicektiniz.
birde hangi taraf olursa olsun , insanin buyugu yanindayken gel buraya diye bagirmak nedir??!
birakin annemin yaninda , yanlizken dahi bana gel buraya diye bagiracak veya seslenecek kocam bey, ben darilirim. gonul koyarim. kurnazliginiz elinizde patlamis. boyle ancak kendizine evliliginze zarar verirsiniz. gecmis olmasi dilegi ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…