Ben mi hatalıyım kaynana mı?

Ben gelinim sebepsiz yere yaptıgını dusunmuyorum. Ben daha olgunun evine gıdıpte ortalığı karıstırmayan kaynana görmedım
Niye genelleme gereksinimi duydunuz. O zaman gelinlerde kayınvalideleri asla sevmez eşlerini annelerine soğutup uzaklaştırmaya çalışır her zaman diyelim. İnsanları genellemeyin size öyle denk gelmedi diye her kv kötü değildir. Burda kv ortada bile yok siz direk analiz yapıp kv kötü kesin bir şey yapmıştır diyorsunuz.

canım başka sebepler de var ama ben kıskancım eşim de öyle, o kıyafetime karışır bana ise o hep bir yerlere bakıyormuş gibi gelir. Benim lafımı etmez ailesine, hatta bugüne kadar olan kavgaları vs hiç anlatmamış, ailesi ben evden gidince herşeyi öğreniyor. O vakte kadar demedim düzelirsin diye bekledim diyor. Diğer türlü onun da ailesi benim de ailem pek ugramaz .

İnşallah çözersiniz. Dualarım seninle. Biraz törpülemeye çalış kendini. İş bu raddeye gelince dilemek lazım ama anneye özür de tuhaf olur da. Annenle ilgisi yok ben sana kızdım falan de. (Kadın üzgündür o ayrı) Çok basit bir konu yürümüş gitmiş.

%100 hatalısın şekerim bu tarz şeyler kriz yönetimi taktiği ile çözülür şikayetle değil

sağol canım konu ailesi oldu mu geçmişten de gelen bazı şeyler var. Direk annesi yapmadı belki ama başkaları canımı sıktı belki o yüzden öyle davrandım. Demesem ya da dedikten sonra uzatmasam daha iyiydi şimdi dışardan bakınca basit geliyor olay gözüme

En iyisi bir süre beklemek sanki. Zamana bırak. Tartışmaya girme. Çok gençsin belli ki. Düzelecek eminim. Bu konu boşanma konusu değil.

En iyisi bir süre beklemek sanki. Zamana bırak. Tartışmaya girme. Çok gençsin belli ki. Düzelecek eminim. Bu konu boşanma konusu değil.
+1 uzatılacak bir yanı yok gerçekten büyükleri araya sok barışamıyorsanız ama bir şekilde anlaşma sağlayın bu sebeple evlilik mi biter miş canım

Ben gelinim sebepsiz yere yaptıgını dusunmuyorum. Ben daha olgunun evine gıdıpte ortalığı karıstırmayan kaynana görmedım
Bende gelinim ve kayınvalidem bende her yıl gelir 1 yada 1.5 ay kalırdı 1 kerede 6 ay kaldı küçücük bir sorun bile çıkmadı aramızda hatta eşim az sesini yükseltti diye bana karşı aldı oğlunu duvara çarptı bana guvenerek yapıyorsan bu artistlikleri gözüm seni görmez atarım kapıya alırım kızımı (yani beni) torunlarımı yanıma dedi. Kendisi rahmetli olduğunda da oğlundan kızından çok ben ağladım annem öldü benim diye 1 yıl deprosyana girip onun kullandığı odaya giremedim eşyalarına dokunamadım. Sizin gibi önyargılı bir geline düşmemek dileği ile Rabbim bana en güzelinden kayınvalide verdi inş birde en güzelinden gelin verir zamanı gelince.

Konu sahibi öncelikle siz kesinlikle %100 haksızsınız burda onun için dedim şunun için dedim diye kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın eşinize annen değil seni ben düşünüyorum diye gözüne sokmak istemişsin ama elinde patlamış. Şu durumda yapabileceğin barışmak istiyorsan kayinvalidenize sizlik bir durum yoktu aslında başka konulardan konu buraya geldi huzursuzluk çıktığı için sizide üzmüş olduğumuz için özür dilerim diyebilirsin. Biz Üzüldüğümüzde nasıl özür bekliyorsak bizde dilemeliyiz bunda gocunacak bişey yok özür dilemek erdemdir

SENİN KOCAN VAR YAA DELİKANLI ADAMMM. BEENNN OLSAMM, SENİN GELDİĞİN DE , GİTTİĞİN DE YOLUN SOL TARAFINA TÜKÜRÜR, BENİ BU BELADAN KURTAR DİYE DUA EDERİM. ÖMÜR MÜ GEÇER SEN GİBİ BİRİSİYLE.

AYY ŞOK OLDUMM , İLK KEZ BÖYLE Bİ TİP OKUYORUM. ALLAHIM SEN NE VERİYORSAN HAYIRLISINI VER. AAAAAMİİİİİİNNN

içindekiler kımıl kımıl kımıl. Annen baban sana kızmadı mı niye böyle dvrandin diye!

Adam seni bence de ailenin yanindan hiç almasin.
Yazık adama.

Bu mesajdan sonra ağır troll oldugunuza eminim .

Bence siz hatalisiniz

genelde bu tip saçma olaylar yüzünden evlilikler bitiyor. insanların hayatta kalmakla ilgili daha ciddi sorunları varken bu tip olaylar anlamsız. ailelerin desteklemesi de ayrıca garip, aileniz demiyor mu kızım bunda ne var ya da biraz sakin ol diye, pes !

Hepte erkekler kadının düzelmesini bekler sanki bı alemin doğrusu bunlar sende ona deseydin sende duzelde gel diye, banada bu cümleler evliliğim ilk senelerinde kuruldu sinir oluyorum sizi herhalinizle sevmesi gerekir ama nerde size önerim eşinizde özür dilerse sizde dileyin karşılıklı olmuş herşey,birde kaynananizin bir ay kalmasını anlamadım çok mu uzak sehirdede böyle kalıyor ikiye üçe bölseya kalmasını ben olsam bir ay çok sıkılirdim onunla.

Ben kayinvalidemle ve gorumcemle birlikte yasiyorum 1.5 yıl oldu evleneli ve bir sürü de sıkıntımız oldu maddi anlamda çok şükür kaynanamla bir zitlasmayi birak ağzımızdan tek kelime bile çıkmadı. Senin hatan şu erkekler hiç bir zaman annelerini karısı karşısında ezdirmez senin yapman gereken annesini bas üstünde tasiman biraz bunu yap bak esin de nasıl sen ci oluyo. Olaylara biraz politik yaklaş ya sen resmen olayların için de kendini patlatmışsın.

Yemek yapmıs kadın olay neye gelmıs. Esının yagsız yemesı gerekıyorsa yemez olur bıter cocukmu bu. Benım kv de de salcayı cok koyar esım yemez bu nasıl yemek mıgdem agrıyor dıye hadı eve godek bana baska yemek yap dıyor. Bende bosver anne o yemesın dıyıp bız yıyoruz onada eve gelınce yumurta yapıorum. Kadın yemeknyapıyorsa sukretdın yanı bu sukursuz ınsanlar benı cıldırtıyor haksızssınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…