Niye genelleme gereksinimi duydunuz. O zaman gelinlerde kayınvalideleri asla sevmez eşlerini annelerine soğutup uzaklaştırmaya çalışır her zaman diyelim. İnsanları genellemeyin size öyle denk gelmedi diye her kv kötü değildir. Burda kv ortada bile yok siz direk analiz yapıp kv kötü kesin bir şey yapmıştır diyorsunuz.Ben gelinim sebepsiz yere yaptıgını dusunmuyorum. Ben daha olgunun evine gıdıpte ortalığı karıstırmayan kaynana görmedım
Konu sahibesi, annesine laf ettirmeyen adam, senin lafını da onlara ettirmiyordur. Çok başka problmleriniz yoksa incir çekirdeğini doldurmaz bu konu. Sen de haksızsın biraz alttal al bence. Yuva kolay kurulmaz. Burada aile apartmanında yaşayıp her akşam yoklama verenler var. Senede 1 ay kadına değişiklik oluverse nolur. Zaten burnundan da gelmiş kadının.
İnşallah çözersiniz. Dualarım seninle. Biraz törpülemeye çalış kendini. İş bu raddeye gelince dilemek lazım ama anneye özür de tuhaf olur da. Annenle ilgisi yok ben sana kızdım falan de. (Kadın üzgündür o ayrı) Çok basit bir konu yürümüş gitmiş.canım başka sebepler de var ama ben kıskancım eşim de öyle, o kıyafetime karışır bana ise o hep bir yerlere bakıyormuş gibi gelir. Benim lafımı etmez ailesine, hatta bugüne kadar olan kavgaları vs hiç anlatmamış, ailesi ben evden gidince herşeyi öğreniyor. O vakte kadar demedim düzelirsin diye bekledim diyor. Diğer türlü onun da ailesi benim de ailem pek ugramaz .
Adam haklı reis biri beni oyle çağırsın istememsen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı
İnşallah çözersiniz. Dualarım seninle. Biraz törpülemeye çalış kendini. İş bu raddeye gelince dilemek lazım ama anneye özür de tuhaf olur da. Annenle ilgisi yok ben sana kızdım falan de. (Kadın üzgündür o ayrı) Çok basit bir konu yürümüş gitmiş.
En iyisi bir süre beklemek sanki. Zamana bırak. Tartışmaya girme. Çok gençsin belli ki. Düzelecek eminim. Bu konu boşanma konusu değil.sağol canım konu ailesi oldu mu geçmişten de gelen bazı şeyler var. Direk annesi yapmadı belki ama başkaları canımı sıktı belki o yüzden öyle davrandım. Demesem ya da dedikten sonra uzatmasam daha iyiydi şimdi dışardan bakınca basit geliyor olay gözüme
+1 uzatılacak bir yanı yok gerçekten büyükleri araya sok barışamıyorsanız ama bir şekilde anlaşma sağlayın bu sebeple evlilik mi biter miş canımEn iyisi bir süre beklemek sanki. Zamana bırak. Tartışmaya girme. Çok gençsin belli ki. Düzelecek eminim. Bu konu boşanma konusu değil.
Bende gelinim ve kayınvalidem bende her yıl gelir 1 yada 1.5 ay kalırdı 1 kerede 6 ay kaldı küçücük bir sorun bile çıkmadı aramızda hatta eşim az sesini yükseltti diye bana karşı aldı oğlunu duvara çarptı bana guvenerek yapıyorsan bu artistlikleri gözüm seni görmez atarım kapıya alırım kızımı (yani beni) torunlarımı yanıma dedi. Kendisi rahmetli olduğunda da oğlundan kızından çok ben ağladım annem öldü benim diye 1 yıl deprosyana girip onun kullandığı odaya giremedim eşyalarına dokunamadım. Sizin gibi önyargılı bir geline düşmemek dileği ile Rabbim bana en güzelinden kayınvalide verdi inş birde en güzelinden gelin verir zamanı gelince.Ben gelinim sebepsiz yere yaptıgını dusunmuyorum. Ben daha olgunun evine gıdıpte ortalığı karıstırmayan kaynana görmedım
Adam seni bence de ailenin yanindan hiç almasin.yaşım 30 canım, daha önce de bir kaç olayımız oldu. Ailemin yanına bir kez daha gittim, doğum günümde hediye almamıştı vaktinde kaç kere uyardığım halde. Bu yüzden kavga çıktı, gecenin yarısı evden gitmek istiyorum diye izin vermedi kollarımdan tuttu, kollarım simsiyah oldu tuttuğu yerler.Sabahı aileme gittim 1 hafta kaldım almaya bile gelmedi kızlar. Ailem çağırdı araya girdi de öyle geldi adam. Ailem çağırmasa geleceği yok. Hem özel günlere önem verme, hem kollarımdan tut fiziksel şiddet uygula hem de gelip ailemin yanından alma...
Bu mesajdan sonra ağır troll oldugunuza eminim .yaşım 30 canım, daha önce de bir kaç olayımız oldu. Ailemin yanına bir kez daha gittim, doğum günümde hediye almamıştı vaktinde kaç kere uyardığım halde. Bu yüzden kavga çıktı, gecenin yarısı evden gitmek istiyorum diye izin vermedi kollarımdan tuttu, kollarım simsiyah oldu tuttuğu yerler.Sabahı aileme gittim 1 hafta kaldım almaya bile gelmedi kızlar. Ailem çağırdı araya girdi de öyle geldi adam. Ailem çağırmasa geleceği yok. Hem özel günlere önem verme, hem kollarımdan tut fiziksel şiddet uygula hem de gelip ailemin yanından alma...
Hepte erkekler kadının düzelmesini bekler sanki bı alemin doğrusu bunlar sende ona deseydin sende duzelde gel diye, banada bu cümleler evliliğim ilk senelerinde kuruldu sinir oluyorum sizi herhalinizle sevmesi gerekir ama nerde size önerim eşinizde özür dilerse sizde dileyin karşılıklı olmuş herşey,birde kaynananizin bir ay kalmasını anlamadım çok mu uzak sehirdede böyle kalıyor ikiye üçe bölseya kalmasını ben olsam bir ay çok sıkılirdim onunla.canım başka sebepler de var ama ben kıskancım eşim de öyle, o kıyafetime karışır bana ise o hep bir yerlere bakıyormuş gibi gelir. Benim lafımı etmez ailesine, hatta bugüne kadar olan kavgaları vs hiç anlatmamış, ailesi ben evden gidince herşeyi öğreniyor. O vakte kadar demedim düzelirsin diye bekledim diyor. Diğer türlü onun da ailesi benim de ailem pek ugramaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?