Unutmam canım. Ama sende unutma sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın karşındaki sadece kv değil yaşça büyük biri olduğu için. Tüm kayınvalideler kötü demek yine söylüyorum saçma bir düşünce yapısıİlerde evlendıgın zaman bu yazdıklarını iyi oku hıc unutma. Gireceksin melek kaynananı.
Unutamadan ben kv ile evli olmayacağım herhalde zira kv yüzünden değil eşin yüzünden dertlisin. Kayınvaliden kötü olabilir ama sana kötü davranmasına izin veren eşin bilmem anlatabildim miİlerde evlendıgın zaman bu yazdıklarını iyi oku hıc unutma. Gireceksin melek kaynananı.
Bencede hata sizde kadın yılda 1 gelmiş sizin yaptıgınız terbiyesizlige bakın onun yanında bagırrıp kavga cikarmak ayıp degilmi. Kadıncagızı, uzmeye ne hakkınız var. Ben kaynanamşa beraber yasıyorum onunda benimde yanlıslarımız olabiliyor da bukadar buyutmuyorum ben sahsen ayıp olmus ozur dilemeniz gerekiyor benceMerhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Hshsha konuş konuş çok anlarlar senin kafadan kizkardesim var ilk senesinde konuştu konuştu hiçbir işe yaramadı kaynanası yine bildiğini okudu sende böyle olacaksınUnutmam canım. Ama sende unutma sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın karşındaki sadece kv değil yaşça büyük biri olduğu için. Tüm kayınvalideler kötü demek yine söylüyorum saçma bir düşünce yapısıÖnerin için de teşekkür ederim ama gerek duymuyorum zira ilerde her söylenen cümleyi incelemem acaba laf mı sokuyor diye paranoyak düşüncelere girmem. Her haltı da gidip velim eşimmiş gibi yetiştirmem bir sorun varsa kv ile konuşurum ergenler gibi arkadan burda ki piremsesler gibi iş çevirip elimde patlatmam o kadar fesat da değilim. Burda valla iki sene annesini görmesine izin vermeyen , anneye alınan hediyelere laf edilen vs gelinleride okumuşsunuzdur o zaman sizin genellemenize göre bu gelinlerin hepsini kötü yapar
Ne biliyim ölmüştür belki olamaz miBekar olduğum için olabilir mi
Bekarsan senden akıl alacak değiliz evlende gelBekar olduğum için olabilir mi
Aman boşver şunu bekarmis ne anlar bunlardan boş boş konusuyo Allah onada çektirerek kaynsna nasip etsin inşallah hiç acimiyorumİlerde evlendıgın zaman bu yazdıklarını iyi oku hıc unutma. Gireceksin melek kaynananı.
Müneccim olduğunuzu bilmiyordumHshsha konuş konuş çok anlarlar senin kafadan kizkardesim var ilk senesinde konuştu konuştu hiçbir işe yaramadı kaynanası yine bildiğini okudu sende böyle olacaksın
He muneccimim ben okuma ve yazma dengesizliği var sendeMüneccim olduğunuzu bilmiyordum
Ergen git başka yerde oyna akıl verene bak inşallah çekersin kaynanandan ve kocandanMüneccim olduğunuzu bilmiyordum
He öyle tabi sen takıl öyle devam bu kafa güzelBu arada tatlım boşanmaların çoğunlukla sebebi anlaşamama ve sadakatsizlik
Ergen misin cidden merak ettimAman boşver şunu bekarmis ne anlar bunlardan boş boş konusuyo Allah onada çektirerek kaynsna nasip etsin inşallah hiç acimiyorum
Bende aynısını senin için düşündüm yaErgen misin cidden merak ettimNeyse bugünde başkası adına utandık
Koca meraklısı olmadım çok şükürErgen git başka yerde oyna akıl verene bak inşallah çekersin kaynanandan ve kocandan
Çok düşünme devreler zaten yanmışBende aynısını senin için düşündüm ya
Sen mi olmadın evde kalmissindir sen bulsan havada kaparsin kocayı yeni koca meraklısı gösteriş meraklısı ergensin belliKoca meraklısı olmadım çok şükürBu cehaletle nasıl yaşıyorsun yazık
Sen mi olmadın evde kalmissindir sen bulsan havada kaparsin kocayı yeni koca meraklısı gösteriş meraklısı ergensin belli
Yazdiklarinizin hepsini okudum. Her olayda %100 kendinizi hakli gormenize ragmen cok sakinsiniz. Hissettigim kadariyla esinizi sevmiyorsunuz. Yani seviyor olsaniz biraz olsun vicdaniniz sizlardi. Ya da neden bana karsi ilgisiz, bana siddet uyguluyor diye tepki gosterirdiniz. Elbette siddete susmanizi istemem ama kayinvalidenizle ugrasmak dogru bir secenek olmayacaktir. Mutsuzsaniz, ki bence net oyle, daha fazla vakit gecmeden bosanin derim...Son olarak araya zaman girerse eşim affetmeyecek, annesi şu an orada corona sebebiyle.Eşim ağzımı kapattı , o sırada açtı ağzını yumdu gözünü ben de bu yüzden ondan bir adım özür bekliyorum. Ayrıca önceliği psikologa gitmek olarak söylediler, onu da şu an yapamayacağımıza göre eşimi aramaya gerek yok. Ya arayıp tamam diyecegim, kaynanamla gene aynı evde yaşayacağız bir süre daha, ya da artık boşanalım diyeceğim ararsam, bu yüzden arayamıyorum
Valla inşallah ararsınız boşanalım demek için ararsınız .Son olarak araya zaman girerse eşim affetmeyecek, annesi şu an orada corona sebebiyle.Eşim ağzımı kapattı , o sırada açtı ağzını yumdu gözünü ben de bu yüzden ondan bir adım özür bekliyorum. Ayrıca önceliği psikologa gitmek olarak söylediler, onu da şu an yapamayacağımıza göre eşimi aramaya gerek yok. Ya arayıp tamam diyecegim, kaynanamla gene aynı evde yaşayacağız bir süre daha, ya da artık boşanalım diyeceğim ararsam, bu yüzden arayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?