Ben mi hatalıyım kaynana mı?

İlerde evlendıgın zaman bu yazdıklarını iyi oku hıc unutma. Gireceksin melek kaynananı.
Unutmam canım. Ama sende unutma sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın karşındaki sadece kv değil yaşça büyük biri olduğu için. Tüm kayınvalideler kötü demek yine söylüyorum saçma bir düşünce yapısıÖnerin için de teşekkür ederim ama gerek duymuyorum zira ilerde her söylenen cümleyi incelemem acaba laf mı sokuyor diye paranoyak düşüncelere girmem. Her haltı da gidip velim eşimmiş gibi yetiştirmem bir sorun varsa kv ile konuşurum ergenler gibi arkadan burda ki piremsesler gibi iş çevirip elimde patlatmam o kadar fesat da değilim. Burda valla iki sene annesini görmesine izin vermeyen , anneye alınan hediyelere laf edilen vs gelinleride okumuşsunuzdur o zaman sizin genellemenize göre bu gelinlerin hepsini kötü yapar

İlerde evlendıgın zaman bu yazdıklarını iyi oku hıc unutma. Gireceksin melek kaynananı.
Unutamadan ben kv ile evli olmayacağım herhalde zira kv yüzünden değil eşin yüzünden dertlisin. Kayınvaliden kötü olabilir ama sana kötü davranmasına izin veren eşin bilmem anlatabildim mi

Bencede hata sizde kadın yılda 1 gelmiş sizin yaptıgınız terbiyesizlige bakın onun yanında bagırrıp kavga cikarmak ayıp degilmi. Kadıncagızı, uzmeye ne hakkınız var. Ben kaynanamşa beraber yasıyorum onunda benimde yanlıslarımız olabiliyor da bukadar buyutmuyorum ben sahsen ayıp olmus ozur dilemeniz gerekiyor bence

Hshsha konuş konuş çok anlarlar senin kafadan kizkardesim var ilk senesinde konuştu konuştu hiçbir işe yaramadı kaynanası yine bildiğini okudu sende böyle olacaksın

Aman boşver şunu bekarmis ne anlar bunlardan boş boş konusuyo Allah onada çektirerek kaynsna nasip etsin inşallah hiç acimiyorum

Yazdiklarinizin hepsini okudum. Her olayda %100 kendinizi hakli gormenize ragmen cok sakinsiniz. Hissettigim kadariyla esinizi sevmiyorsunuz. Yani seviyor olsaniz biraz olsun vicdaniniz sizlardi. Ya da neden bana karsi ilgisiz, bana siddet uyguluyor diye tepki gosterirdiniz. Elbette siddete susmanizi istemem ama kayinvalidenizle ugrasmak dogru bir secenek olmayacaktir. Mutsuzsaniz, ki bence net oyle, daha fazla vakit gecmeden bosanin derim...

Valla inşallah ararsınız boşanalım demek için ararsınız .
Harika bir huzura kavuşulmuş olur.

Tabiki siz hatalısınız. Bu kadar büyütmemeliydiniz olayı. Eşiniz de ne yapsın ikinizin arasında kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…