Ben mi hatalıyım kaynana mı?

Bir piremses daha! Senede bir gelen bir anneyi git oğluna şikayet et sonra konuyu uzat odalara çekip konuşma falan sonra çağır hooop gelsin diye bekle.. biraz alttan almayı bilmelisiniz.. yemeği yağlı yaptıysa eşiniz yerken görür zaten.. Hemen aileyi aramak da doğru değil bence . Yüz göz olunmamalı.Velhasılı kelam yanlış davrandığınızı düşündüm.

Sorun sizin mideniz değil ki.. oğluyla annesi arasında.. ben olsam hiç karışmaz seyre bakardım. Adam anne yağlı olmuş ben yiyemem derdi. Ben de buyur kocacım bu yağsız bundan ye derdim. Kadın alacağı payı zaten alırdı. Elinizde patlamış malesef art niyetiniz.

Ben bu kk daki sürü psikolojisini Baska yerde görmedim. Bdv bölümünde 10 konu açılıyorsa 7 si Kv nin benimle derdi ne Kv yuzunden boşanıyoruz Kv üzerime yürüdü. Ama ben buda ıyı kaynana yoktur dedım masallah herkesın karnanası melek çıktı. Acayip gercekten

Yakında Kv nin benimle derdi ne diye konus acarsin eminim.

Fikrinizi söylemediniz bütün kayinvalideler kötü mealinde cümle kurarak genelleme yaptınız doğal olarak bizde örnek verdik iyileri
Ya burda her Ikı konunun biri Kv yuzunden biten evlilikler Kv üzerime yuruduler. Ben Bısey dedım herkesın kaynanası melek oldu valla pes

Valla benim kayınvalidem yok siz çok saçma düşünüyorsunuz ve saçma düşünmeye devam edin. Burda çoğu konuda da şımarık piremses gelinleride görüyoruz neler yapıyorlar. O zaman gelinlerde çok fena kv ıle oğlu arasını bozmak için bir sürü saçma şeyler yapıyorlar. Siz kayınvalidelerin hepsi kötü diyorsunuz ya öyleyse gelinlerde onlardan fena diyelim nasıl?? Sizi saçma düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum zira kötü dediğiniz insanlardan farklı düşünce yapısında değilsiniz

Konunuzu ve yorumlarınızı okudum tüm rezilliklere ragman adam iyi adammış sizden daha edepli yönetmiş krizleri .
Kahrınızı çeken bi adama denk düşmüşsünüz,şanslısınız.
Kvdenizede kocanıza da bol şanslar, Allah yardımcıları olsun .

Son olarak araya zaman girerse eşim affetmeyecek, annesi şu an orada corona sebebiyle.Eşim ağzımı kapattı , o sırada açtı ağzını yumdu gözünü ben de bu yüzden ondan bir adım özür bekliyorum. Ayrıca önceliği psikologa gitmek olarak söylediler, onu da şu an yapamayacağımıza göre eşimi aramaya gerek yok. Ya arayıp tamam diyecegim, kaynanamla gene aynı evde yaşayacağız bir süre daha, ya da artık boşanalım diyeceğim ararsam, bu yüzden arayamıyorum

Malesef eş haklı kaynana uzun sureli kalmis olsa sen haklisin derim ama gidecegi gun belliymis

Kaç yaşındaki teyzeye kendi oğlu için yaptığı yemeğe laf sokmak? Oğluna şikayet etmek. Etli, görümce, kayınvalide, kayınbaba ve diğer kayınlı kelimeler...

Ne kadar iç içe saygısız, art niyetli ilişkiler. İki taraf için de zor. Anlattığınız konuda teyzeye üzüldüm.

Ya burda her Ikı konunun biri Kv yuzunden biten evlilikler Kv üzerime yuruduler. Ben Bısey dedım herkesın kaynanası melek oldu valla pes
Türkiye deki boşanmaların çoğunun sebebi bu zaten kaynanalarin çoğunluğu sorunludur iyi olan nadir bulunur bende bıktım kaynanadan mesala iki senedir küsüm kocayla aramı bozuyor sürekli bıktım uzak tutuyorum kendimden artik

Ooo siz iyisiniz copsuz üzüm kaynana yok

Düşünüyorum düşünüyorum, şunu eşim yapsa anneme; elle günle boşarım onu. Kadın gelmiş, kavga çıkartmalar yaptığı yemeğe kulp bulmalar falan. Bi önceki gelişinde de kavga çıkartmış konu sahibi. Eşimi hayal ettikçe şunları yaptığını, gözlerimden alev çıkıyor.

Bu arada tatlım boşanmaların çoğunlukla sebebi anlaşamama ve sadakatsizlik

Tabi tabi aynen öyledir

Aynen oyle ben burda neler okudum neler ama sımdı bir Ikı kısı bana linçe gırıstı ya sımdı hepsinin kaynanası melek oldu Allah yardımcınız olsun.

Çünkü burası bdv ,kaynanamı anlatıyorum forumu değil ki istatistik yapasınız. Burda insanlar durduk yere kayınvalidem çok iyi diye konu açacak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…