Bir piremses daha! Senede bir gelen bir anneyi git oğluna şikayet et sonra konuyu uzat odalara çekip konuşma falan sonra çağır hooop gelsin diye bekle.. biraz alttan almayı bilmelisiniz.. yemeği yağlı yaptıysa eşiniz yerken görür zaten.. Hemen aileyi aramak da doğru değil bence . Yüz göz olunmamalı.Velhasılı kelam yanlış davrandığınızı düşündüm.Merhaba hanımlar
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Ben bu kk daki sürü psikolojisini Baska yerde görmedim. Bdv bölümünde 10 konu açılıyorsa 7 si Kv nin benimle derdi ne Kv yuzunden boşanıyoruz Kv üzerime yürüdü. Ama ben buda ıyı kaynana yoktur dedım masallah herkesın karnanası melek çıktı. Acayip gercektenNiye genelleme gereksinimi duydunuz. O zaman gelinlerde kayınvalideleri asla sevmez eşlerini annelerine soğutup uzaklaştırmaya çalışır her zaman diyelim. İnsanları genellemeyin size öyle denk gelmedi diye her kv kötü değildir. Burda kv ortada bile yok siz direk analiz yapıp kv kötü kesin bir şey yapmıştır diyorsunuz.
Yakında Kv nin benimle derdi ne diye konus acarsin eminim.Ben kayinvalidemle ve gorumcemle birlikte yasiyorum 1.5 yıl oldu evleneli ve bir sürü de sıkıntımız oldu maddi anlamda çok şükür kaynanamla bir zitlasmayi birak ağzımızdan tek kelime bile çıkmadı. Senin hatan şu erkekler hiç bir zaman annelerini karısı karşısında ezdirmez senin yapman gereken annesini bas üstünde tasiman biraz bunu yap bak esin de nasıl sen ci oluyo. Olaylara biraz politik yaklaş ya sen resmen olayların için de kendini patlatmışsın.
Ya burda her Ikı konunun biri Kv yuzunden biten evlilikler Kv üzerime yuruduler. Ben Bısey dedım herkesın kaynanası melek oldu valla pesFikrinizi söylemediniz bütün kayinvalideler kötü mealinde cümle kurarak genelleme yaptınız doğal olarak bizde örnek verdik iyileri
Valla benim kayınvalidem yok siz çok saçma düşünüyorsunuz ve saçma düşünmeye devam edin. Burda çoğu konuda da şımarık piremses gelinleride görüyoruz neler yapıyorlar. O zaman gelinlerde çok fena kv ıle oğlu arasını bozmak için bir sürü saçma şeyler yapıyorlar. Siz kayınvalidelerin hepsi kötü diyorsunuz ya öyleyse gelinlerde onlardan fena diyelim nasıl?? Sizi saçma düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum zira kötü dediğiniz insanlardan farklı düşünce yapısında değilsinizBen bu kk daki sürü psikolojisini Baska yerde görmedim. Bdv bölümünde 10 konu açılıyorsa 7 si Kv nin benimle derdi ne Kv yuzunden boşanıyoruz Kv üzerime yürüdü. Ama ben buda ıyı kaynana yoktur dedım masallah herkesın karnanası melek çıktı. Acayip gercekten
Konunuzu ve yorumlarınızı okudum tüm rezilliklere ragman adam iyi adammış sizden daha edepli yönetmiş krizleri .yaşım 30 canım, daha önce de bir kaç olayımız oldu. Ailemin yanına bir kez daha gittim, doğum günümde hediye almamıştı vaktinde kaç kere uyardığım halde. Bu yüzden kavga çıktı, gecenin yarısı evden gitmek istiyorum diye izin vermedi kollarımdan tuttu, kollarım simsiyah oldu tuttuğu yerler.Sabahı aileme gittim 1 hafta kaldım almaya bile gelmedi kızlar. Ailem çağırdı araya girdi de öyle geldi adam. Ailem çağırmasa geleceği yok. Hem özel günlere önem verme, hem kollarımdan tut fiziksel şiddet uygula hem de gelip ailemin yanından alma...
Türkiye deki boşanmaların çoğunun sebebi bu zaten kaynanalarin çoğunluğu sorunludur iyi olan nadir bulunur bende bıktım kaynanadan mesala iki senedir küsüm kocayla aramı bozuyor sürekli bıktım uzak tutuyorum kendimden artikYa burda her Ikı konunun biri Kv yuzunden biten evlilikler Kv üzerime yuruduler. Ben Bısey dedım herkesın kaynanası melek oldu valla pes
Ooo siz iyisiniz copsuz üzüm kaynana yokValla benim kayınvalidem yok siz çok saçma düşünüyorsunuz ve saçma düşünmeye devam edin. Burda çoğu konuda da şımarık piremses gelinleride görüyoruz neler yapıyorlar. O zaman gelinlerde çok fena kv ıle oğlu arasını bozmak için bir sürü saçma şeyler yapıyorlar. Siz kayınvalidelerin hepsi kötü diyorsunuz ya öyleyse gelinlerde onlardan fena diyelim nasıl?? Sizi saçma düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum zira kötü dediğiniz insanlardan farklı düşünce yapısında değilsiniz
Bekar olduğum için olabilir miOoo siz iyisiniz copsuz üzüm kaynana yok
Bu arada tatlım boşanmaların çoğunlukla sebebi anlaşamama ve sadakatsizlikTürkiye deki boşanmaların çoğunun sebebi bu zaten kaynanalarin çoğunluğu sorunludur iyi olan nadir bulunur bende bıktım kaynanadan mesala iki senedir küsüm kocayla aramı bozuyor sürekli bıktım uzak tutuyorum kendimden artik
Tabi tabi aynen öyledirValla benim kayınvalidem yok siz çok saçma düşünüyorsunuz ve saçma düşünmeye devam edin. Burda çoğu konuda da şımarık piremses gelinleride görüyoruz neler yapıyorlar. O zaman gelinlerde çok fena kv ıle oğlu arasını bozmak için bir sürü saçma şeyler yapıyorlar. Siz kayınvalidelerin hepsi kötü diyorsunuz ya öyleyse gelinlerde onlardan fena diyelim nasıl?? Sizi saçma düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum zira kötü dediğiniz insanlardan farklı düşünce yapısında değilsiniz
Aynen oyle ben burda neler okudum neler ama sımdı bir Ikı kısı bana linçe gırıstı ya sımdı hepsinin kaynanası melek oldu Allah yardımcınız olsun.Türkiye deki boşanmaların çoğunun sebebi bu zaten kaynanalarin çoğunluğu sorunludur iyi olan nadir bulunur bende bıktım kaynanadan mesala iki senedir küsüm kocayla aramı bozuyor sürekli bıktım uzak tutuyorum kendimden artik
İlerde evlendıgın zaman bu yazdıklarını iyi oku hıc unutma. Gireceksin melek kaynananı.Bekar olduğum için olabilir mi
Çünkü burası bdv ,kaynanamı anlatıyorum forumu değil ki istatistik yapasınız. Burda insanlar durduk yere kayınvalidem çok iyi diye konu açacak değilYa burda her Ikı konunun biri Kv yuzunden biten evlilikler Kv üzerime yuruduler. Ben Bısey dedım herkesın kaynanası melek oldu valla pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?