Ben mi hatalıyım kaynana mı?

Eğer asıl sorun kaynananızın sizde kalması ise, tekrar barışsanız da kaynana hep evinizde olacak. Yani dönmeden önce bunları kabul edip gitmelisiniz.

Şu evliliklerde biraz politik davranılsa çiçek gibi geçim olur. Yemekte kayınvalidene diyebilirdin uygun dille anne yemeğin yağı fazla mı sanki biraz sence yiyemeyen olursa başka bir şey ayarlarız yiyecek diye. O mesajı anlardı herkes zaten. Böyle siz küçük düşürmüşünüz kendinizi tavırlarınızla sözlerinizle.

Aman boşver şunu bekarmis ne anlar bunlardan boş boş konusuyo Allah onada çektirerek kaynsna nasip etsin inşallah hiç acimiyorum
Çok ilginç gerçekten.. şaka olduğunuzu düşünüyorum çünkü bu kadar kötü niyet olmaz.. eğer bu kadar kötü niyetliyseniz de size düşen kaynana ilahi adaletin tecellisi olmuş!

Bundan sonra hareketlerinizin sonunu dusunursunuz. Simdi geri adim da atamiyorsunuz. Esinizi tanimissinizdir artik biraz politik olun

Çok düşünme devreler zaten yanmış
Sen dusunebiliyormuydun ya ah bir adam bulsada evlense anasına ne
Çok ilginç gerçekten.. şaka olduğunuzu düşünüyorum çünkü bu kadar kötü niyet olmaz.. eğer bu kadar kötü niyetliyseniz de size düşen kaynana ilahi adaletin tecellisi olmuş!
Sıkıntı yaşamayan gelip ahkam kesmesin size bizim fikrimizi savunun demiyoruz bizde sizin fikrinizi savunamayiz canım seni ilgilendirmez hoşuna gitmemesi benim sorunum değil,biz değil siz kötü niyetlisiniz anlamaniz için damdan mi dusmeniz gerekiyor

Senin gibi erken evlilik meraklısı olmadım çok şükür eğitimim evlilikten önemli benim için
Çok özel hayatımı merak ediyorsan erkek arkadaşım gayet aklı başında biri kayınvalide adayımda kanatlı melek

Hanımlar kaynananın nasıl çıkacağı hiçbir zaman belli olmuyor. Başta iyi gözüküp kötü çıkan, başta çok karşı tarafı tartıp sonra çok seven.... Bu sebeple kavga etmeyin, ben zaten kaynanama bir laf ettim şimdi ceremesini çekiyorum ne yapsam ne düşünsem olmuyor. sizce özür dilemeli miyim?

Eğer hala kendinizi hatalı görmüyorsanız hiç zahmet edip yalandan yere özür dilemeyin. Boşanın iki tarafta rahat etsin. Hatanızı anladıysanız dileyin özür hem eşinizden hem kayınvalidenizden ki bir anlamı olsun. Yok isteğiniz sadece barışmaksa şimdi barışsanız bile kendinizi düzeltmezseniz tekrar aynı noktaya gelmeniz çok uzak bir zamanda olmaz

Gerçekten ayıp etmişsiniz.
Empati kurun bundan sonrasında.
Siz de yarın bir gün kayınvalide olduğunuzda misafirken yaptığınız yemek için böyle tatsızlık yaşasanız ne hissederdiniz?
Zaten bir aylık misafirlikte kalan da rahat edemiyor. Bir de böyle bir muamele görmesi nasıl üzmüştür.
Ortada sebep yok. Yemek yağlıysa yağlı, o kadar sinir stres emin olun daha çok zarar kalbe, mideye. Eşinizi çok düşünüyorsanız annesine saygı duyun. Böyle şeyleri büyütmeyin. Doğurdu, emzirdi, aylarca uyku görmedi, bazen çok zorlandı, bazen endişe etti. Şimdi de muhtemelen çok özlüyor. Özlem gidermek için gelip tatsızlık yaşamak çok kötü. Kalbinde sorun olsa bu olay sebep oldu deseler vicdan azabı çekersiniz.
Keskin olmayın yazık günah.
İyi anlaşmak iki kişinin de istemesiyle oluyor. Yemek yağlı diye tatsızlık etmek yerine kahve çay keyfi yapsanız hepinize güzeldi.
Bu dersi aldıysanız, tekrarlamayacaksanız özür dileyin tabii. Erdemdir. Ama özür dileyip üç gün sonra başka olay çıkaracaksanız dilemeyin oturun kendi annenizle babanızla. Kimseyi üzmeye yormaya hakkınız yk

Eşine göstermen çok saçma tabii ki haksızsınız uygun bir dilde yağlı olmuş diyebilirdiniz özür dileyin

Aman boşver şunu bekarmis ne anlar bunlardan boş boş konusuyo Allah onada çektirerek kaynsna nasip etsin inşallah hiç acimiyorum
Bende acımıyorum bekara karı bosanmak kolay lafı bosuna degılmıs bekar herhangi bir sorunu yok ama herseyi bılıyor evlilikle ilgili cok ılgınc

Unutamadan ben kv ile evli olmayacağım herhalde zira kv yüzünden değil eşin yüzünden dertlisin. Kayınvaliden kötü olabilir ama sana kötü davranmasına izin veren eşin bilmem anlatabildim mi
. Bu arada canım evlenince sadece bir erkekle degıl onun ailesiyle de evleniyorsun haberin ola. Unutma ılerde bu yazdıklarını cok ıyı oku

Hahajah valla güldüm gece gece demek sorunun olunca gidip kv ıle konusacaksın. Valla sonun parlak degıl ben sana soylım o isler oyle olmuyor. Oyle olsaydı turkıye de ki kadınların yuzde 75 i kv si ile sorun yasıyor olmazdı.

Bence siz hatalısınız.Erkekler için anneleri değerlidir.Keşke şikayet terıne siz eşinizin saglık durumuna gore tekrarbı yemek yapsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…