- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Hatalasin.madem babanin huyu bu onun yaninda deme boyle seyler.annenden bide uzaktasin icin el verecekse git.
Olayda bir şey yok ama annenizin ters anına gelmiş olabilirsiniz ya da öyle söyleyince babanız araya girmiş ya laf söylettirdin bana mantığıda olabilir
Aynen dediğiniz gibi oldu . Yanında da özür diledim . Ellerine sağlık dedim . Defalarca söyledim . Ben daha ne yapayım .
Yarın gitmeli miyim sizce?
sarıl öp anneciğini kırma gönlünü. ben geçen istemeden kırdım, affetsin diye takla atmadığım kaldı. ama bi öptüm sarıldım hemen yumuşadı
Canım annenle zıt düşme. Bırak yatsın. Onun da kafasında yaşadığı olaylar olabilir. Belkide sakinleşmek için yattı. Belki senden daha fazla ilgi bekliyor. Sabah erkenden uyan. Güzel bir kahvalti masasi hazırla. Uyandır anneciğini, babacığını. Kin tutmak hicbirsey kazandirmaz insana. Gör bak gerginlik falan kalacak mi? Zaten gidecekmişsin. Emin ol annende dayanamaz kırgınlığaŞimdi de yatmış uyumuş .
5 kere özür diledikten sonra hala daha burnundan kıl aldırmıyorsa ağzımı açıp yarın tek kelime söylemem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?