Ben mi hatalıyım?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba kızlar
Hemen giriyorum konuya ;

Bugün bütün gün dışardaydım . Zilyon tane dershane gezdim kpss için . Ayaklarım su topladı gezmekten . 1 saat kadar önce de eve geldim . Çok acıkmıştım . Anneme ne yemek var diye sordum . Yeşil fasulye dedi . Pilav var mı dedim . Yok deyince '' Aaa yok mu ? Kendin yemiyosun diye bize de mi yapmıyosun '' dedim .

Ben bunu der demez babam da konuşmaya başladı . Ben bilseydim yeşil fasulye olduğunu yapardım da . Bu tek başına gitmez de şu da bu da konuştu durdu . İşin ilginç tarafı babamın önüne kaynamış suyu versen çorba diye içer bir şey demez ama yanında en ufak bir şey eleştir sanki yüz yıldır biriktirmiş gibi konuşur da konuşur . O konuşunca annem iyice sinirlendi . Gittim yanına anneciğim ellerine sağlık çok güzel olmuş dedim . Kusura bakma o amaçla demedim dedim . Babamın yanında da özür diledim içeride de diledim . Yok avazı çıktığı kadar bağırıyor . Yemin ediyorum tencereyi duvara çalsam bu kadar bağırılmaz . Ben anlamıyorum ya .

Evime 1 saat uzaklıkta bir ilde okuyorum . Hem Pazartesileri gidiyordum . Yarın valizimi toplayıp gitsem iyice yangına körükle mi gitmiş olurum . Bu kadar basit mesele 1o defa özür dilenmesine rağmen nasıl bu kadar büyüdü ?

Annen mi bagirdi?belki yorgun yada gergin bi gunundedir.sarilip op.bi kahve yap icin beraber.yarin da gitme oyle.pazartesiyi bekle.mutlaka sorun cozulecektir.

Okurken kpss kursuna nasıl gidecektiniz 1 saat uzakta okuyorsanızüniversite okuyorsunuz sanırım kpss için erken değil mi neyse onu boşverin annen yapmak istememiş olabilir yorgun ya da üşenmişte olabilie sen yemiyorsun diye bizede mi yapmıyorsun demek hoş değil tüm gündersane gezdim diyorsunuz kaç dersane gezdiniz ayaklarınız su toplayacak kadar bı neden siz yapmıyorsunuz denmesim diye bahane bence çünkü bikaç güne yayabilirdiniz.koskoca kızsınız bi pilav yapmak ne kadar yorabilir sizi belli ki annemizin canı sıkkınmış patlamış ses çıkarmayın sakinleşir bak sen nasıl hemen sinirlenmişsin annende sinirlenmiş olabilir o an.

Bir uçtan bir uca bir sürü dershane gezdim . Kızılay koskoca bir yer . En az 4 saatimi aldı . Asansöre binemediğim içinde bütün katları yürüyerek çıktım . Bu yüzden ayaklarım şişti .

Ben bağırmadım . Normal bir ses tonuyla söyledim . Pilav yapılmadı diye sinirlenmedim ki .

Hatalasin.madem babanin huyu bu onun yaninda deme boyle seyler.annenden bide uzaktasin icin el verecekse git.

Olayda bir şey yok ama annenizin ters anına gelmiş olabilirsiniz ya da öyle söyleyince babanız araya girmiş ya laf söylettirdin bana mantığıda olabilir

Olayda bir şey yok ama annenizin ters anına gelmiş olabilirsiniz ya da öyle söyleyince babanız araya girmiş ya laf söylettirdin bana mantığıda olabilir

Aynen dediğiniz gibi oldu . Yanında da özür diledim . Ellerine sağlık dedim . Defalarca söyledim . Ben daha ne yapayım .

Yarın gitmeli miyim sizce?

Sinirinin geçeceğini hiç zannetmiyorum . Sabaha kalkacak 5 karış surat . Hiç uıyuyamadım . Ay başım bilmem ne dicek surat sallayacak . Kaldıramıyorum artık .

Senelerce babamla birbirlerini yediler . Soframız kapandı . Son 2 senedir normale döndüler . Şimdi de böyle aptal sebepler yüzünden bunu yaşıyorum .

sarıl öp anneciğini kırma gönlünü. ben geçen istemeden kırdım, affetsin diye takla atmadığım kaldı. ama bi öptüm sarıldım hemen yumuşadı

Anneniz babanizda söylenince sinirlenmis bence,sizde babanizin yaninda soyleyince sikayet etmis gibi olmus.. bi kac gun sonra normale donersiniz ozurde dilemissiniz yarin gitmeniz anca mevzuyu buyutup uzatir bence gitmeyin

Normal bir ses tonuyla söylemiş olabilirsiniz,ama söylemeden söylemeye fark vardır,sesin tonu,o anki bakışınız,yüz ifadeniz çok şey anlatır.Ciddi ve asık suratlı bir şekilde söylenseydi ben de sinirlenirdim.Belki o gün anneniz gergin bir gün geçirmiştir,şakayla "anne yaa niye pilav yapmadın" derim ben de bazen veya herhangi bir şey,ama şakayla tabiki.
Babanızın da bu huyu varmış,keşke söylemeseydiniz, olan olmuş bir kere evet çok büyük bir şey değil ama ne de olsa o bir anne,ters cevabı kaldıramaz
Bidahakine annenize demeden kendiniz yapıverirsiniz,ben anneme demem mesela asla yemek yap canım çekti diye,17 yaşındayım ama çoğunlukla ben yapıyorum yemeği,mantı,pilav,sarma falan vs.
Sıkmayın canınızııı ,ufacık sorunlar bunlar :))

Son düzenleme:
Şimdi de yatmış uyumuş .

5 kere özür diledikten sonra hala daha burnundan kıl aldırmıyorsa ağzımı açıp yarın tek kelime söylemem asla
Canım annenle zıt düşme. Bırak yatsın. Onun da kafasında yaşadığı olaylar olabilir. Belkide sakinleşmek için yattı. Belki senden daha fazla ilgi bekliyor. Sabah erkenden uyan. Güzel bir kahvalti masasi hazırla. Uyandır anneciğini, babacığını. Kin tutmak hicbirsey kazandirmaz insana. Gör bak gerginlik falan kalacak mi? Zaten gidecekmişsin. Emin ol annende dayanamaz kırgınlığa

Anne kiz arasinda kûsluk olmaz canim ya sen yine gitmen gerekiyorsa git ama kalabiliceksen gonlunu al oyle git. Anliyorum seni ben anneme ters bisi soylersem o gece huzursuz uyuyorum resmen. Evlenince daha iyi anlicaksin bunu. Anne diyince bile canindan can gidocek ama genel olarak skma canini anneler kizlarina kusemezgergindir biraz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…