Ben mi ince düşünüyprım

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar selam

2 hafta önce doğum günümdü. Görümcmle aynı katta oturuyoruz.sadece mesaj atarak kutladı. Aynı binadayız insan geçerken kutlar yüzyüze ne olacak. Ki evdeydim tüm gün o da aynı şekilde.
Neyse;
Ben onun d. Gününde (sözlü şuan ) onun kayınvalidesini çağırdım. Pastamı hediyemi aldım kutladım.
Aramızda tartışma vs olmadı.
hatta doğum günümün olduğu zaman eşim arkadaşın evinde kutlama yaptı oraya görümcemide çağırdı gelmedi.(görmcemde yakın ev sahibesiyle)
Ben mi anlam yüklüyorum yoksa abartıyor muyum?

Gorumceniz sizi, sizin onu sevdiginiz kadar sevmiyor olabilir, dogumgunu kutlamayi sevmiyor olabilir, sizin dogumgununuz onun umrunda olmayabilir ya da en guzeli altin kural: mesafeli bir durusu vardir :)

Çok abartmışsiniz bence bazı insanlar sevmez böyle kutlamalari samimiyetleri, niye müstakbel kayınvalidesine kadar çağırdıniz ki orasını anlamadim yani ben olsam böyle şeyler yapmak ararım sadece yeterli

Böyle insanlara da hayranım ya.
Ister tarzın olsun olmasın sev sevme, kadın sana bir jest yapmış kv kadar düşünüp dg kutlamış.
Eşek değilsen sende altta kalmamak için bir güzellik yap.
Illa doğum günü kutlamaktan nefret ediyorsan da laf arasında soyle abla ben pek böyle organizasyon pasta felan sevmem de ama önce bir karşılığını ver.
Nefret ediyorum böyle buzdolaplarindan

belki sizin kadar ince düsünmüyordur. baska konular yoksa üzerinde durmayin bence..
artniyet olarak da algilamayin.

Böyle insanlara da hayranım ya.
Ister tarzın olsun olmasın sev sevme, kadın sana bir jest yapmış kv kadar düşünüp dg kutlamış.
Eşek değilsen sende altta kalmamak için bir güzellik yap.
Illa doğum günü kutlamaktan nefret ediyorsan da laf arasında soyle abla ben pek böyle organizasyon pasta felan sevmem de ama önce bir karşılığını ver.
Nefret ediyorum böyle buzdolaplarindan

vallahi içimi okumuşsun
bende aynı senın gibi düşünüyorum ,

Tam bir haset gorumceniz ,sizde uzak durun ,

Back
X