Ben mi ince düşünüyprım

Mustakbel kayinvalidenize kadar cagirip hediyeler pastalarla gorumcenizin dogum gununu coskuyla kutladiginiza gore pek ince dusundugunuz soylenemez.

Ya bence abartmissinız. Haddiniz olmamasına rağmen kv ye kadar cağırmışsınız. Belki araları iyi değil,anlaşamıyorlar. Neden üstünüze düsmeyen seyleri vazife edinirsiniz anlamıyorum. Bu organixasyonu sizin yapmaniz da doğru değil kardeşi/sözlüsü yapmalıydı. Cok kutlamak istiyorduysanız minik bir pasta alıp müsait bir zamanda size gelmesini rica ederdiniz.

Kayınvalidesini niye çağırdınızki?
Cidden insan neden yapar bunu?
Kayınvalidemi sürpriz diye evime getirenin samimiyetinden şüphe ederim açıkcası:KK53:
Ya bir de genclerin arasinda kv nin ne isi var düsünsene romantik bir ortam olacak öpüşmek isteyecekler kv var diye yapamayacaklar. Ne kadar iyi biri olursa olsun Tr de yasıyoruz,cok garip insanlar ya

Kızlar selam

2 hafta önce doğum günümdü. Görümcmle aynı katta oturuyoruz.sadece mesaj atarak kutladı. Aynı binadayız insan geçerken kutlar yüzyüze ne olacak. Ki evdeydim tüm gün o da aynı şekilde.
Neyse;
Ben onun d. Gününde (sözlü şuan ) onun kayınvalidesini çağırdım. Pastamı hediyemi aldım kutladım.
Aramızda tartışma vs olmadı.
hatta doğum günümün olduğu zaman eşim arkadaşın evinde kutlama yaptı oraya görümcemide çağırdı gelmedi.(görmcemde yakın ev sahibesiyle)
Ben mi anlam yüklüyorum yoksa abartıyor muyum?
Abartıyosun sende bişeyleri beklenti içine girmeden yap kendinden başka kimseden de birşey bekleme kafan rahat olursun bak cidden diyorum ben öyle yapıyorum kafam rahat 🤭

Yani ne bileyim, doğum gününü berbat etmek istemek gibi birşey.
:bicak:
Arkadaslarla dogum günü yapmak farkli aileyle yapmak farkli di mi ama. Düsünsenize arkadaslariniz size sürpriz dogum günü hazirlamis annenizi cagirmis sevgilinizle öpüseceksiniz anneniz ordan dik dik bakiyo anneyle ilgilenseniz olmaz ilgilenmeseniz vicdan yaparsinuz düsman basina :KK53:

Demek ki gorumceniz sizinle cok samimi degil,araya mesafe koymus. Siz de onun birdahaki dogumgununde mesaj atarak kutlarsiniz olur biter. Ben dogumgunlerine cok anlam yuklemem. Eskiden butun arkadas akraba vs dogumgunumde sosyal medyadan kutlardi. Butun yil arayip halimi hatrimi sormayanlar dogumgunumde canimmmmm iyi ki dogdunnnn vs boyle samimiyetten uzak mesajlar. Sonraki yil dogum tarihimi kaldirdim ve inanir misiniz bir kisi bile hatirlamadi. Annem ve o donem nisanlim olan esim disinda tek bir arkadas akraba bile. Ohh dunya varmis.. az insan cok huzur diyorum💕

abartıyorsun. ince düşünmek değil bu ben bişey yaptım beklenti içindeyim demek oluyor. bu kadar beklenti içinde olmayın bu kadar bağımlı olmayın insanlara.

Aynen. Dogum gününde odak nokta görümce degil, konu sahibi. "Baaak ben ne kaa iyiyim, ne kaa harika bir gelinim böyle mühtesem seyler yapiyorum" diyor aslinda. Hani dogum günü bahane, konu sahibi sahane gibi.

Ki ben olsam baya bozulurdum, kv'de benim dogum günümde ne isi var? Benim daha kuramadigim samimiyeti, niye abimin esi kuruyor? Kim bilir sadece sevgilim ile dogum günü kutlamak istiyorum?

Ben görümceyi hakli buldum. Bende ayni tepkiyi verirdim. Konu sahibi çok abartmis.

Arkadaslarla dogum günü yapmak farkli aileyle yapmak farkli di mi ama. Düsünsenize arkadaslariniz size sürpriz dogum günü hazirlamis annenizi cagirmis sevgilinizle öpüseceksiniz anneniz ordan dik dik bakiyo anneyle ilgilenseniz olmaz ilgilenmeseniz vicdan yaparsinuz düsman basina :KK53:
Konu sahibi kayınvalideyle aynı binada yaşıyor ya, onun intikamını görümceden almış, doğum gününe onun validesini çağırarak.
İyi niyetli gelmedi bana :KK45:

Tamam güldük ettik ama gerçekten olmamış be sevgili Merve. Abartmışsın, sen de aynı şekilde birşeyler beklemişsin ama karşı taraf bunu önemsemiyor demekki.

Belki kocisinle basbasa kutlarsin diye gelmemistir
Ayni sekilde oda esiyle basbasa kutlamak istemis basaramamis sen baskin yapmis oldugun icin telefonla kutlamayi tercih etmistir
Bana gore ince dusunce budur
Tam tersini algilayamiyorum olmuyor

Back
X