- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi berlingoes
ciddi ciddi kızın müstakbel kayınvalidesini çağırıp doğum günü kutlaması mı yaptınız?
niye ki?
niye ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddi ciddi kızın müstakbel kayınvalidesini çağırıp doğum günü kutlaması mı yaptınız?
niye ki?
Ya bir de genclerin arasinda kv nin ne isi var düsünsene romantik bir ortam olacak öpüşmek isteyecekler kv var diye yapamayacaklar. Ne kadar iyi biri olursa olsun Tr de yasıyoruz,cok garip insanlar yaKayınvalidesini niye çağırdınızki?
Cidden insan neden yapar bunu?
Kayınvalidemi sürpriz diye evime getirenin samimiyetinden şüphe ederim açıkcası![]()
Abartıyosun sende bişeyleri beklenti içine girmeden yap kendinden başka kimseden de birşey bekleme kafan rahat olursun bak cidden diyorum ben öyle yapıyorum kafam rahatKızlar selam
2 hafta önce doğum günümdü. Görümcmle aynı katta oturuyoruz.sadece mesaj atarak kutladı. Aynı binadayız insan geçerken kutlar yüzyüze ne olacak. Ki evdeydim tüm gün o da aynı şekilde.
Neyse;
Ben onun d. Gününde (sözlü şuan ) onun kayınvalidesini çağırdım. Pastamı hediyemi aldım kutladım.
Aramızda tartışma vs olmadı.
hatta doğum günümün olduğu zaman eşim arkadaşın evinde kutlama yaptı oraya görümcemide çağırdı gelmedi.(görmcemde yakın ev sahibesiyle)
Ben mi anlam yüklüyorum yoksa abartıyor muyum?
Kız işte bu bengörümce soğuk ve mesafeli.sende öyle ol .ben görümcemin doğumgününü bile bilmem![]()
Yani ne bileyim, doğum gününü berbat etmek istemek gibi birşey.Ya bir de genclerin arasinda kv nin ne isi var düsünsene romantik bir ortam olacak öpüşmek isteyecekler kv var diye yapamayacaklar. Ne kadar iyi biri olursa olsun Tr de yasıyoruz,cok garip insanlar ya
Arkadaslarla dogum günü yapmak farkli aileyle yapmak farkli di mi ama. Düsünsenize arkadaslariniz size sürpriz dogum günü hazirlamis annenizi cagirmis sevgilinizle öpüseceksiniz anneniz ordan dik dik bakiyo anneyle ilgilenseniz olmaz ilgilenmeseniz vicdan yaparsinuz düsman basinaYani ne bileyim, doğum gününü berbat etmek istemek gibi birşey.
![]()
abartıyorsun. ince düşünmek değil bu ben bişey yaptım beklenti içindeyim demek oluyor. bu kadar beklenti içinde olmayın bu kadar bağımlı olmayın insanlara.
Konu sahibi kayınvalideyle aynı binada yaşıyor ya, onun intikamını görümceden almış, doğum gününe onun validesini çağırarak.Arkadaslarla dogum günü yapmak farkli aileyle yapmak farkli di mi ama. Düsünsenize arkadaslariniz size sürpriz dogum günü hazirlamis annenizi cagirmis sevgilinizle öpüseceksiniz anneniz ordan dik dik bakiyo anneyle ilgilenseniz olmaz ilgilenmeseniz vicdan yaparsinuz düsman basina![]()