- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Slm kızlar
1.5 yıldır evliyim evlendiğimden beri esimin bilg hastalığı var iyilik le söylüyorum anlamio bağırıyorum çağırıyorum olmuoo
deli olcam artık ya artık psikopatlik oldu bende bilg basına oturduğunda sinirlerim havaya kalkıyor nefret ediyorum
ya gel diorum çağırıyorum 5 dk geliyorum Dio ortada yok haberler borsa sürekli ayniseylere bakıp duruo
adam bunalmio da Ya
sürekli tartışıyoruz bu konuda gene aynı gene aynı ben. Napcam Allah askına gel yanımda otur konuşalım
kitap. Okuyalım diorum kitabı bile bilg okuoo ya hiç esimle geziyim dolaşayım yok otursun
. Masa basında biraz önce tartıştık gel cocuğa yemek yedir dedim 5 dk isim var nette dedi
hala gelecek kızdı. Çağırdm bı cocuğa yemek yediremiomusun bensiz Dio napicami şaşırdım bı akıl verin..
Dirdirci oldum. İyice bunalacak die de korkuyorum ama anlayış göstermeli diiimi bu kadın rahatsız oluo Diyip dikkat edemezmi. Ya napiyim bilmiyorum
ayni durum benim esimde de var...cok fazla ileri gitmesede...oturur araba bakar...10 gazetede 10 kez ayni haberi okur...bende bazen kizarim...kalk artik sunun basindan diye...
ama bazen kendime kizmiyor da degilim...o zamani baska türlü degerlendirse disarida veya herhangi baska birseyle yani benimle olmasa bu durumdan daha hos olmaz sanirim...
baska sekilde ilgisini cekmeye calissaniz?
Napiyim hiç bilmiyorum
güzel bir dille anlatin...bilgisayar karsisinda gecirdigi zamani baska sekilde daha güzel degerlendirebileceginizi paylasin...örnekler verin...
sizinle vakit gecirdigi takdirde cocugunuzunda sizinde daha cok mutlu olacaginizi söyleyin...cocugunuzun babasina ihtiyaci oldugunu tatli dille paylasin....
Aynen yaa, yemek hazır diyorum "hemen geliyorum" diyor ama nerde...bekle ki gelsin! Ben kaç defa modemi bozarım kırarım dedim yok!!! Ben de gidip başına dikiliyorum yada karşısına geçip oturuyorum dikilince rahatsız oluyor kalkıyor
Artık bende internette bişeyler bulup oyalanıyorum,bende kalkmıyorum
tam tersı de bızde var ben pc basına oturrum eşim elini bile sürmez bilgisayarın "b"sinden anlamaz
..ama ben öle tiryakı degılım yaa eşim eve gelınce kapatırım normal hayatımıza devam ederız hıc pc için kavga etmedık...
dün eşim yattı bende uyuyamoyorum pc de oturdum yanı bişe demez acıkcası..
valla eşim basından kalkmasaydı bende cıldırırdım ..herseyın bır sınırı vardırr...
bence pc ye şifre koyun kesınlıkle acamasın
Slm kızlar
1.5 yıldır evliyim evlendiğimden beri esimin bilg hastalığı var iyilik le söylüyorum anlamio bağırıyorum çağırıyorum olmuoo
deli olcam artık ya artık psikopatlik oldu bende bilg basına oturduğunda sinirlerim havaya kalkıyor nefret ediyorum
ya gel diorum çağırıyorum 5 dk geliyorum Dio ortada yok haberler borsa sürekli ayniseylere bakıp duruo
adam bunalmio da Ya
sürekli tartışıyoruz bu konuda gene aynı gene aynı ben. Napcam Allah askına gel yanımda otur konuşalım
kitap. Okuyalım diorum kitabı bile bilg okuoo ya hiç esimle geziyim dolaşayım yok otursun
. Masa basında biraz önce tartıştık gel cocuğa yemek yedir dedim 5 dk isim var nette dedi
hala gelecek kızdı. Çağırdm bı cocuğa yemek yediremiomusun bensiz Dio napicami şaşırdım bı akıl verin..
Dirdirci oldum. İyice bunalacak die de korkuyorum ama anlayış göstermeli diiimi bu kadın rahatsız oluo Diyip dikkat edemezmi. Ya napiyim bilmiyorum
Slm kızlar
adam bunalmio da Ya
ikinci bebişide yap birinciyle mecbur ilgilenmek zorunda kalacak :)
bizimde ilk zamanlar öle idi bilg. delisi bir kocam vardı ... yaptım iki bebiş attım önüne sıkıyosa otursun basına adama tv bile seyrettirmiyorlar :) gece gündüz çizgi film izliyoruz da :)
Gerçekten bilgisayar başında uzun süre durmak hiç iyi değil.Sosyal açıdan biçok zararları var.Ben bilgisayar öğretmenliği okuyorum neredeyse gün boyu bilgisayar başındayım.Okulda bilgisayar labaratuvarında ders dinlerken zor duruyorum o ortamda.Boynum ağrıyo sırtım ağrıyor üstüne aldığım radyasyon da cabası.
İnsanlar bilgisayara eğlenmek vakit geçirmek için geçiyorsa daha uzun süre oturuyolar.
Meslekten dolayı olunca insan bi an önce işini bitirip başından kalkmak istiyor.
Ama çalışmak istemediği zamanlarda da insan nette oyalanacak bir sürü şey buluyor.Bi ara bende ders çalışmak istemiyodum bilgisayarı açıyodum ders çalışcam diye başka şeylerle ilgileniyodum.Baktım vizeler berbat.Hemen kendimi frenledim vazgeçtim.Ama hala arada oluyor bi programı çalışmak için açıyorum bilgisayarı sonra bi bakmışım başka yerlerde dolaşıyorum :)
Ama eşinizde bağımlılık yapmış sanırım.Vazgeçmesi imkansız değil ama biraz zor gibi.Nasıl vazgeçirirsiniz hiç bilmiyorum.Allah yardımcınız olsun.Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer yoksa olmadan önce eşinizi vazgeçirin bu alışkanlığından.Yoksa çocuğunuz bilgisayar başından kalkmaz.
tam tersı de bızde var ben pc basına oturrum eşim elini bile sürmez bilgisayarın "b"sinden anlamaz
..ama ben öle tiryakı degılım yaa eşim eve gelınce kapatırım normal hayatımıza devam ederız hıc pc için kavga etmedık...
dün eşim yattı bende uyuyamoyorum pc de oturdum yanı bişe demez acıkcası..
valla eşim basından kalkmasaydı bende cıldırırdım ..herseyın bır sınırı vardırr...
bence pc ye şifre koyun kesınlıkle acamasın
ona cesaret edemem valla maşş sana aralarında ne kadar var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?