Ben mı kafayı yedim tek sorunlu ben miyim?

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm kızlar
1.5 yıldır evliyim evlendiğimden beri esimin bilg hastalığı var iyilik le söylüyorum anlamio bağırıyorum çağırıyorum olmuoo
deli olcam artık ya artık psikopatlik oldu bende bilg basına oturduğunda sinirlerim havaya kalkıyor nefret ediyorum
ya gel diorum çağırıyorum 5 dk geliyorum Dio ortada yok haberler borsa sürekli ayniseylere bakıp duruo
adam bunalmio da Ya
sürekli tartışıyoruz bu konuda gene aynı gene aynı ben. Napcam Allah askına gel yanımda otur konuşalım
kitap. Okuyalım diorum kitabı bile bilg okuoo ya hiç esimle geziyim dolaşayım yok otursun
. Masa basında biraz önce tartıştık gel cocuğa yemek yedir dedim 5 dk isim var nette dedi
hala gelecek kızdı. Çağırdm bı cocuğa yemek yediremiomusun bensiz Dio napicami şaşırdım bı akıl verin..
Dirdirci oldum. İyice bunalacak die de korkuyorum ama anlayış göstermeli diiimi bu kadın rahatsız oluo Diyip dikkat edemezmi. Ya napiyim bilmiyorum

bilgisayarı tamir edemeyeceği şekilde boz

ayni durum benim esimde de var...cok fazla ileri gitmesede...oturur araba bakar...10 gazetede 10 kez ayni haberi okur...bende bazen kizarim...kalk artik sunun basindan diye...

ama bazen kendime kizmiyor da degilim...o zamani baska türlü degerlendirse disarida veya herhangi baska birseyle yani benimle olmasa bu durumdan daha hos olmaz sanirim...

baska sekilde ilgisini cekmeye calissaniz?

Napiyim hiç bilmiyorum

tam tersı de bızde var ben pc basına oturrum eşim elini bile sürmez bilgisayarın "b"sinden anlamaz
..ama ben öle tiryakı degılım yaa eşim eve gelınce kapatırım normal hayatımıza devam ederız hıc pc için kavga etmedık...
dün eşim yattı bende uyuyamoyorum pc de oturdum yanı bişe demez acıkcası..

valla eşim basından kalkmasaydı bende cıldırırdım ..herseyın bır sınırı vardırr...

bence pc ye şifre koyun kesınlıkle acamasın

Napiyim hiç bilmiyorum

güzel bir dille anlatin...bilgisayar karsisinda gecirdigi zamani baska sekilde daha güzel degerlendirebileceginizi paylasin...örnekler verin...

sizinle vakit gecirdigi takdirde cocugunuzunda sizinde daha cok mutlu olacaginizi söyleyin...cocugunuzun babasina ihtiyaci oldugunu tatli dille paylasin....

Aynen yaa, yemek hazır diyorum "hemen geliyorum" diyor ama nerde...bekle ki gelsin! Ben kaç defa modemi bozarım kırarım dedim yok!!! Ben de gidip başına dikiliyorum yada karşısına geçip oturuyorum dikilince rahatsız oluyor kalkıyor

Artık bende internette bişeyler bulup oyalanıyorum,bende kalkmıyorum

Bunucok konuştuk tamam Dio akabinde aynı şey bisure sonra bana ne cok takiosun Dio ama gunün büyük bir bölümünü nette geçiriyor ama herseyi ben sorun edio oluyorum

Son düzenleme:

Bende öle yapıyorum ama sonra bunalıyorum böle bievlilik. İstemiyorum

O kadar anlamıyorum ki bı de akletmesi lazım düşünmesi lazım diorum koca adam hiç demez mı ya kardesim bu kadın rahatsız oluo bı gün hiç açmayim dikkat ediyim

ay sen bi de benim babamı görsen işten gelir bi elinde kumanda lig tvyi açar önünde pc yatana kadar hiç başka bişey yapmaz yemek yerken bile pcye takılır yani o derece bu tam bi bağımlılık ne yaptıksak vazgeçiremedik annem de alıştı artık ne yapsın kadın

BİLG hastalığı ne acaba dedim ilk okumaya başlayınca,depresyon gibi bir şey mi acaba diye düşünüyorum Allah iyiliğinizi versin..daha da olmuyorsa bilgisayarı bozun.

ikinci bebişide yap birinciyle mecbur ilgilenmek zorunda kalacak :)
bizimde ilk zamanlar öle idi bilg. delisi bir kocam vardı ... yaptım iki bebiş attım önüne sıkıyosa otursun basına adama tv bile seyrettirmiyorlar :) gece gündüz çizgi film izliyoruz da :)

Gerçekten bilgisayar başında uzun süre durmak hiç iyi değil.Sosyal açıdan biçok zararları var.Ben bilgisayar öğretmenliği okuyorum neredeyse gün boyu bilgisayar başındayım.Okulda bilgisayar labaratuvarında ders dinlerken zor duruyorum o ortamda.Boynum ağrıyo sırtım ağrıyor üstüne aldığım radyasyon da cabası.
İnsanlar bilgisayara eğlenmek vakit geçirmek için geçiyorsa daha uzun süre oturuyolar.
Meslekten dolayı olunca insan bi an önce işini bitirip başından kalkmak istiyor.
Ama çalışmak istemediği zamanlarda da insan nette oyalanacak bir sürü şey buluyor.Bi ara bende ders çalışmak istemiyodum bilgisayarı açıyodum ders çalışcam diye başka şeylerle ilgileniyodum.Baktım vizeler berbat.Hemen kendimi frenledim vazgeçtim.Ama hala arada oluyor bi programı çalışmak için açıyorum bilgisayarı sonra bi bakmışım başka yerlerde dolaşıyorum :)

Ama eşinizde bağımlılık yapmış sanırım.Vazgeçmesi imkansız değil ama biraz zor gibi.Nasıl vazgeçirirsiniz hiç bilmiyorum.Allah yardımcınız olsun.Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eğer yoksa olmadan önce eşinizi vazgeçirin bu alışkanlığından.Yoksa çocuğunuz bilgisayar başından kalkmaz.

ona cesaret edemem valla maşş sana aralarında ne kadar var ki

bi oğlum var vazgeçmeli evet boynu kütleyip duruo gene anlamıo allah kolaylık versin size

ebru bu arada senin durumlar nasıl? keşke kapattırmasaydın konuyu...

valla benim eşim de böyle.daha doğrusu film hastası.sürekli netten film indirip izliyor.ben de pc başındayım artık ne yapayım.ama böyle olmamıza üzülüyorum.eşim yemek yerken de getirir önüne koyar filme devam eder.konuşsan sinirlenir.bir yerlere gitmeyi çok seviyorum bu yüzden.ne güzel pcler olmuyor bi oturup konuşuyoruz hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…