Ben mı kafayı yedim tek sorunlu ben miyim?

Kabullenmememiz lazım böle nereye kadar gider

Cnm yani arzu edersen benim yaptığımı yap,benim eşim gerçi öyle pc başında oturan bir cins değil ama en son kışın benzer durumu ben yaşadım,çalışıyorum ve eve gelir gelmez yemek yapıyorum,masa hazırlıyordum ki bir süre sonra fakettim ki eşim masadan kalkıyor ve tv karşısına kuruluyor,ben bulaşıktı vs halletmeye çalışır iken bir bakıyordum uyumuş tv karşısında ve hali ile paylaştığımız zaman dilimi yemek yeme süreci o da 15 dk.derken bu böyle olmaz dedim kendi kendime,yaptığım şuydu yatağa girdiğimde direk uyuyordum,derken mızırdanmaya başladı bir süre sonra ve bende kusura bakma canım işten geldiğimde yemek vs hazırlıyorum ve işim bittiğinde sen uyumuş oluyorsun hali ile sohbette edemediğimiz için ben kendimi kötü hissediyorum ve tek başıma bunları yapar iken çok yoruluyorum istersen birlikte halledelim bunları da bende sana vakit ayırabileyim dedim ve şimdi bu huyundan vazgeçti,bence bir süre ilgilenme ve gece k..nı dön ve yat,sana sorduğunda da çok yoruluyorum sende pc başında iken sana dokunmak istemiyorum artık belli ki rahatsız oluyorsun benim de yapacak birşeyim kalmadığından diğer işler ile ilgileniyorum ve yorulduğumdan sana vakit ayıramaıyorum dersin,inan işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…