Ben mi kiskancim?

Hafsazeynep

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
128
33
18
32
Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.

Eşinizle probleminiz olabilir ama ondan bağımsız olarak bu tipleri ben de sevmiyorum. Eşiyle özelini, aldığı malı vs. insan sosyal medyada neden paylaşır ki? Böyle bir arkadaşım vardı çıktım takipten. İçime gına gelmişti onların romantikliğinden. Bu tipler özünde mutsuz insanlar bence..

Eşinizle probleminiz olabilir ama ondan bağımsız olarak bu tipleri ben de sevmiyorum. Eşiyle özelini, aldığı malı vs. insan sosyal medyada neden paylaşır ki? Böyle bir arkadaşım vardı çıktım takipten. İçime gına gelmişti onların romantikliğinden. Bu tipler özünde mutsuz insanlar bence..
Ya bendediyorum kendimecikar sunu takipte gorme amaesimin is yerinde esiile sorun yasamasini istemiyorum. Gormezden gemeyecalisiyorum olmuyor. Mesafe koydum eskis gibi gidip gelmiyorum artik. Bide bi kere esimle arsnizda bir.problem olmustu. O zamanlar iyiydi aramiz kiza anlattim. Ay brnim kocamla aram acik diye kiz birden kocasina benim yanimda canim askim demeye baslamadi mi o zama anladim onun nasil biri oldugunu.

Sosyal medya hesaplarınızı kapatın.
Bu kadar milletin ne paylaştığına takılıyorsanız.
Ben sadece bana faydası olacağını düşündüğüm hesapları takip ediyorum.
100 küsür hesabı takip ediyormuşum. Bir çoğu kitap görüşlerini paylaşanlar, bir kısmı yazarlar, eğitimciler.
Şimdi ev değiştirmeyi düşünüyorum, 10-12 kadar dekorasyon/mobilya hesabı eklendi. İşim bitince takipten çıkıyorum...
Tanıdığım kimseyi takip etmiyorum diyebilirim.
Ne yapayım kuzenimin tatilden paylaştığı fotoğrafı? Yada bilmem teee nereden arkadaşımın kahve fotoğrafını. Çok büyük bir kaybım olduğunu düşünmüyorum :)

Ayıp olur takipten çıkamam diyorsanız şöyle bir seçenek de mevcut? Görmemiş olursunuz ;)

Eklentiler

• 20180827_133522.webp
    20180827_133522.webp
    12 KB · Görüntüleme: 183
Size tavsiyem sosyal medyayı kullanmayın. Gereksiz sorunlar yaratıyor işte böyle.

Bir de eşinizle ne yasarsanız yaşayın evin içinde kalsın. Üçüncü şahısların bilmesine gerek yok.

Sosyal medya hesaplarınızı kapatın.
Bu kadar milletin ne paylaştığına takılıyorsanız.
Ben sadece bana faydası olacağını düşündüğüm hesapları takip ediyorum.
100 küsür hesabı takip ediyormuşum. Bir çoğu kitap görüşlerini paylaşanlar, bir kısmı yazarlar, eğitimciler.
Şimdi ev değiştirmeyi düşünüyorum, 10-12 kadar dekorasyon/mobilya hesabı eklendi. İşim bitince takipten çıkıyorum...
Tanıdığım kimseyi takip etmiyorum diyebilirim.
Ne yapayım kuzenimin tatilden paylaştığı fotoğrafı? Yada bilmem teee nereden arkadaşımın kahve fotoğrafını. Çok büyük bir kaybım olduğunu düşünmüyorum :)
Haklisin bende 95 takip yapiyprum dedivin gi i cogu kitap onerisi alabilecegim kisiler. Farkli hayat gorusu olan insanlar. Ben insanlari paylasim yap.a ozgurlugune de karismiyorum ama bu kiz ozel olarak benimle bir yaris icinde. Yanlis anlasilmasin kendimi ovmek icin demiyorum. Ama bunu cok belli ediyor ve paylasjmlari kiskandirma hava atma amacli oldugu icin ve ben malesefki buradan tasinana kadar onu takip etmek zorunlulugum oldugu dusunceainde oldugumdan mutsuzim

Hikayesini ve fotolarını gözardı et
Böylelikle görmezsin
Kim sosyal medyada kavgasını paylaşmış ayol
Herkes full mutlu mesut çiçekler böcükler modunda zaten
Sen hayatına bak
Kim neyiyle fazla övünüyorsa o konuda derin yarası vardır ben bunu bilir bunu söylerim hep

Evet çok itici ama takmayın ne paylaşırsa paylaşsın. Bana tam aksine komik geliyor öyle tipler,takip edip bakmak istiyorum. Neden ciddi ciddi kafanıza takıyorsunuz?

bence siz biraz kıskançlık yapıyosunuz? yanlış anlamayın ama bu kadar sinir olup dert edinip buraya konu açmaya kadar geldiysr bence takip etmeyin olsun bitsin.

ha bahsettiğiniz tip insanlardan bende hoşlanmıyorum o ayrı
Olabilir valla cunki neden bu kadar taktigima bende sasiriyorum kendime de kiziyorum.

Zaten bu huylar karılarda var :KK70: genellikle bunlar baba evinde gormediklerinden oluyor. Bende duydum, gordum. Mesela bir tabidigimiz var adam doktor, kadin ev hanimi. Baba evindede oyle rahat yasayan maddi yonden olarak biri degil. Iste kadin biraz boyle ac hic gozu doymuyor. Surekli fazlasini istiyor mutlu olmuyor. Illa iste doktor karisiyim ama zengin yasayamiyorum. Kocasi surekli hergun belkide para birakir 50 lira 100 lira. Aksamdan gezmeye gider harcar, harcar. Genede sikayetcidir. Bende demistim ona ki baba evinde harcayacak paran yoktu simdi bu durumdan mi sikayetcisin.
Mallariyla hava atan insanlar sonradan gorme oluyor. Baba evinde yiyecek ekmekleri yok ama kocadan gorunce ne oldum delisi oluyorlar.:sinirli:

Ya bendediyorum kendimecikar sunu takipte gorme amaesimin is yerinde esiile sorun yasamasini istemiyorum. Gormezden gemeyecalisiyorum olmuyor. Mesafe koydum eskis gibi gidip gelmiyorum artik. Bide bi kere esimle arsnizda bir.problem olmustu. O zamanlar iyiydi aramiz kiza anlattim. Ay brnim kocamla aram acik diye kiz birden kocasina benim yanimda canim askim demeye baslamadi mi o zama anladim onun nasil biri oldugunu.

En iyisi muhatap olmayıp, görmezden gelmek. Size o yaptığı hareket bile mutsuzluğunu gizleme çabası.

Haklisin bende 95 takip yapiyprum dedivin gi i cogu kitap onerisi alabilecegim kisiler. Farkli hayat gorusu olan insanlar. Ben insanlari paylasim yap.a ozgurlugune de karismiyorum ama bu kiz ozel olarak benimle bir yaris icinde. Yanlis anlasilmasin kendimi ovmek icin demiyorum. Ama bunu cok belli ediyor ve paylasjmlari kiskandirma hava atma amacli oldugu icin ve ben malesefki buradan tasinana kadar onu takip etmek zorunlulugum oldugu dusunceainde oldugumdan mutsuzim

Gönderilerini kapat. Gerçekten öyle bile olsa üstüne alınma. Ben biri bana sosyal medyadan laf sokuyorsa bile haberdar olamıyorum mesela :)
Bir sürü kişi var, ben olmak zorunda değilim ki.
Önemsemeyin, amacına ulaşamamış olur

Back
X