- 4 Eylül 2016
- 128
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hafsazeynep
-
Ya bendediyorum kendimecikar sunu takipte gorme amaesimin is yerinde esiile sorun yasamasini istemiyorum. Gormezden gemeyecalisiyorum olmuyor. Mesafe koydum eskis gibi gidip gelmiyorum artik. Bide bi kere esimle arsnizda bir.problem olmustu. O zamanlar iyiydi aramiz kiza anlattim. Ay brnim kocamla aram acik diye kiz birden kocasina benim yanimda canim askim demeye baslamadi mi o zama anladim onun nasil biri oldugunu.Eşinizle probleminiz olabilir ama ondan bağımsız olarak bu tipleri ben de sevmiyorum. Eşiyle özelini, aldığı malı vs. insan sosyal medyada neden paylaşır ki? Böyle bir arkadaşım vardı çıktım takipten. İçime gına gelmişti onların romantikliğinden. Bu tipler özünde mutsuz insanlar bence..
Haklisin bende 95 takip yapiyprum dedivin gi i cogu kitap onerisi alabilecegim kisiler. Farkli hayat gorusu olan insanlar. Ben insanlari paylasim yap.a ozgurlugune de karismiyorum ama bu kiz ozel olarak benimle bir yaris icinde. Yanlis anlasilmasin kendimi ovmek icin demiyorum. Ama bunu cok belli ediyor ve paylasjmlari kiskandirma hava atma amacli oldugu icin ve ben malesefki buradan tasinana kadar onu takip etmek zorunlulugum oldugu dusunceainde oldugumdan mutsuzimSosyal medya hesaplarınızı kapatın.
Bu kadar milletin ne paylaştığına takılıyorsanız.
Ben sadece bana faydası olacağını düşündüğüm hesapları takip ediyorum.
100 küsür hesabı takip ediyormuşum. Bir çoğu kitap görüşlerini paylaşanlar, bir kısmı yazarlar, eğitimciler.
Şimdi ev değiştirmeyi düşünüyorum, 10-12 kadar dekorasyon/mobilya hesabı eklendi. İşim bitince takipten çıkıyorum...
Tanıdığım kimseyi takip etmiyorum diyebilirim.
Ne yapayım kuzenimin tatilden paylaştığı fotoğrafı? Yada bilmem teee nereden arkadaşımın kahve fotoğrafını. Çok büyük bir kaybım olduğunu düşünmüyorum :)
Olabilir valla cunki neden bu kadar taktigima bende sasiriyorum kendime de kiziyorum.bence siz biraz kıskançlık yapıyosunuz? yanlış anlamayın ama bu kadar sinir olup dert edinip buraya konu açmaya kadar geldiysr bence takip etmeyin olsun bitsin.
ha bahsettiğiniz tip insanlardan bende hoşlanmıyorum o ayrı
Ya bendediyorum kendimecikar sunu takipte gorme amaesimin is yerinde esiile sorun yasamasini istemiyorum. Gormezden gemeyecalisiyorum olmuyor. Mesafe koydum eskis gibi gidip gelmiyorum artik. Bide bi kere esimle arsnizda bir.problem olmustu. O zamanlar iyiydi aramiz kiza anlattim. Ay brnim kocamla aram acik diye kiz birden kocasina benim yanimda canim askim demeye baslamadi mi o zama anladim onun nasil biri oldugunu.
Haklisin bende 95 takip yapiyprum dedivin gi i cogu kitap onerisi alabilecegim kisiler. Farkli hayat gorusu olan insanlar. Ben insanlari paylasim yap.a ozgurlugune de karismiyorum ama bu kiz ozel olarak benimle bir yaris icinde. Yanlis anlasilmasin kendimi ovmek icin demiyorum. Ama bunu cok belli ediyor ve paylasjmlari kiskandirma hava atma amacli oldugu icin ve ben malesefki buradan tasinana kadar onu takip etmek zorunlulugum oldugu dusunceainde oldugumdan mutsuzim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?