- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Hafsazeynep
-
Ya bu isin sonu yok.. arada tabii olur ama abartan kisiler var. Duyan benide kiskanc sanabilir ama valla degilim. Arada cicekte paylasilir bunada bise demiyom ama bu kadar pembe degil hayat onlarin gosterdigi kadar yani.. bi yandan banane ne paylascaksa paylassin ama bi yandanda gordukce kusasin geliyo:) ha napiyorum takipten cikarim engellerim yani sikayetlenmem, gecemi gunduzumu karartmam onun icin.Aaaa Ama ask olsun o cicegin en guzel isik alan yerde cekip canim esim beni cok mutlu ettin iyiki varsin seni seviyorum askim börtü böcegim falan yazmaniz lazimçünkü neden ? Cunku esiniz yaninizda yok yuzune diyemiyosunuz. Cemil cümle duysun istiyosunuz ama kiz tatil fotosu da atarim ben o konuda hic tutamam kendimi valla
Takipten çıkamıyosanız instagramda sessize al özelliği var.O kişinin gönderilerini hikayelerini görmüyosunuz.Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
Ya bu isin sonu yok.. arada tabii olur ama abartan kisiler var. Duyan benide kiskanc sanabilir ama valla degilim. Arada cicekte paylasilir bunada bise demiyom ama bu kadar pembe degil hayat onlarin gosterdigi kadar yani.. bi yandan banane ne paylascaksa paylassin ama bi yandanda gordukce kusasin geliyo:) ha napiyorum takipten cikarim engellerim yani sikayetlenmem, gecemi gunduzumu karartmam onun icin.
Dedigim gibi ben tam tersi kimsenin haberi olmadin diye dusunurum. Ictigim her kahveden milletin haberi olsa ne olmasa ne :)
Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
Ayıp olur takipten çıkamam diyorsanız şöyle bir seçenek de mevcut? Görmemiş olursunuz
Hayir bildirim gitmiyor:))Ya benimde böyle bir arkadaşım var bu seçeneği bilmiyordum çok mantıklı geldi ama karşı tarafa bir bildirim falan gidiyor mu falanca kişi sizi sessize aldı gibi?
Gormek zorunda degılseniz takıp etmeyin. Tabi baskasında olmayıp kendınde olanlara sukredecek ne yapacak baska. Bence tam tersine siz kendinizi bir şekilde bu kadından üstün görüyor ve bazı seylerine özenip boşa kahırlanıyorsunuz.Meraba kizlar valla bir sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Esimin is yerinde yakin arakadasinin esinile sorunum. 3 yillik evliyiz o lar da bizde. Kizin her yaptigi gozume batar oldu. Araba alir hava atar ev alir hava atar hamile kalir hava atar. Ikinci cocuga hamileynis simdide o var gundemde. Yonda olanlar bende olmadigindan degil. Arabam da var evladim da ama yani bunlari bir hava atma araci olarak gormuyorum ben. Hayatinda ne degisse insta da kesin paylasmistir yani. Gittigi kahvalti gittigi kafe kocasi ile yasadigi romantikvari seyler. Yani ben tum bunlari gormek zorunda miyim. Usteik esimle kavga edip sikinti yasadigim gunler. Bide surekli baskasinda olmayip krndinde ola seylere sukrediyor. Sukur kelimesinin icini bosaltip dibini siyirdi r3smen. Sen ondan daha yuksek araban varsa kiskanclik krizine giriyor bide arkadasligini kesiyor hemen. Esi ile esim ayni yerde calisiyo duye katlaniyorum ama valla kendime yazik ediyorum. Nasil bas edilir boyleleri ile. Y ada ben mi kiskanclik yapiyorum.
Kişi kendi bunu ulu orta soyluyorsa hahaha diye gülüp beni bırakacakmis nah bırakır bundan sonra diyorsa dedikodu mu oluyor!Sizin burada yaptığınız dedikodu da çok fütursuzca değil mi?
İnsanların yatakodasına kadar laf etme cüreti nereden?
Adam sevişmiyorsa nasıl hamile kalmış kadın?
Dikkat edin insanların kulaktan dolma laflarına itimat ederseniz bunun bir tık üstü kadına iftiradır..
Haddini bilerek konuş istersen cevap verdim daha önce kendi söylüyor ay yine mi hamilesin bende bari yspayim,Size erismek icin mi hamile kaldi yani :) Adam kadini da yatmadan uzaktan hamile birakti o zamanhayir yani millet hakkinda ne de guzel yorumlar yapiyoruz. Iki dedikoduya kapilip insanlarin cinsel hayatina kadar (!) -Ki bu sizi zerre ilgilendirmez igrenc bisey bu konu hakkinda konusmaniz bile- yorum yapiyosunuz. Ne tuhaf ne curetkar insanlarsiniz. Sasiriyorum kk'da boyle tipleri gorunce. Insanlar bence haddi olmayan seyleri konusmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?