Ben mi kıskancım ?

1.si sen daha eşi degilsin nişanlısısın dış kapının dış mandalı. 2. si sana mı sorcaktı evinde oturup oturmamayı? Evlenince böyle yaparsan çok sorun yaşarsın. Kıskanç degilsin kendine güvenin yok. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın yahu.

Her görümce aynı değl yanlız.. bazı gelinler de hasta.. Benim yengem sevgilisi olan orta okula giden kuzenimin bile abimde gözü olduğunu düşünmüştü.. Benim taraf hastalık.. Sana dengesiz görümce denk geldiyse biz ne yapalım yani ..
Ben evli bile değilim :KK70: Forumda açılan konuların yarısından çoğu görümce-kaynana terörü çıkıyor.Ortaokula giden bir kızı kıskanmak saçma tabi ki ayrıca mesajımı niye üstüne alındın iyi bir görümce olduğunu düşünüyorsan

tamam gereksiz kıskançlık yaptım haklısınız bir anlık sinirle yazdım ama keşke dalga geçmeseydiniz ne gerek var eskiden çok samimiydi burası 😕

O konu buraya gelecek. Sen de uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın, mune ayağını yerden kesecek senin, damlara konacaksın 😂😂😂

Valla şimdi konulara baktımda utandım gerçekten benimki dert değilmiş kocası annesine vuran bir yazı gördüm allah herkesin yardımcısı olsun özür diliyorum

o kadının ki bildiğin akıl tutulması.
kendini soktuğu durumun olur yanı yok.
sende şimdiden nişanlına dünyada ki tek erkek muamelesi yapma kendilerini vazgeçilmez sanıp her şeye hakları var sanıyorlar sonra.
abla tavsiyesi olsun bu benden sana..

Ben evli bile değilim :KK70: Forumda açılan konuların yarısından çoğu görümce-kaynana terörü çıkıyor.Ortaokula giden bir kızı kıskanmak saçma tabi ki ayrıca mesajımı niye üstüne alındın iyi bir görümce olduğunu düşünüyorsan
İlk yorumumu kendi acmdan yapmştm beğenmediğiniz için ben yengemin hastalık düzeynde kskanç olduğunu söyleyeym de yanlş anlamayn dedim..

o kadının ki bildiğin akıl tutulması.
kendini soktuğu durumun olur yanı yok.
sende şimdiden nişanlına dünyada ki tek erkek muamelesi yapma kendilerini vazgeçilmez sanıp her şeye hakları var sanıyorlar sonra.
abla tavsiyesi olsun bu benden sana..
Teşekkürler yorumlar için🙏🏻🌸

Yok artik ya. 😂 Abimin eşi yanlis anlar diye kiz arkadaslarimdan bile bahsetmiyorum filan demişsiniz.
Yani dalga gecilmeyecek gibi de degilsiniz. Bu abin, nişanlin hiç insan içine cikmiyor mu? İş yerinde hiç kadin görmuyor mu? Nedir bu panik korku yahu 🙄

Adama guveniyorsan gerisinin bir önemi yok, guvenmiyorsun ki bu kadar korkuyorsun ya da kendi özelliklerine guvenmiyorsun yeterince...
Eşimin yanina isterse 10 kadin getirilsin ciddiyim kilim kipirdamaz.

Kiz kardeşi sonucta abisinin arabasi varken şu zamanda niye minibuse binsin sen kiskanacaksin diye yok evde oturacakmis, yok minibuse binecek.
Sorun insanlarda degil sizde.

Yok artik ya. 😂 Abimin eşi yanlis anlar diye kiz arkadaslarimdan bile bahsetmiyorum filan demişsiniz.
Yani dalga gecilmeyecek gibi de degilsiniz. Bu abin, nişanlin hiç insan içine cikmiyor mu? İş yerinde hiç kadin görmuyor mu? Nedir bu panik korku yahu 🙄

Adama guveniyorsan gerisinin bir önemi yok, guvenmiyorsun ki bu kadar korkuyorsun ya da kendi özelliklerine guvenmiyorsun yeterince...
Eşimin yanina isterse 10 kadin getirilsin ciddiyim kilim kipirdamaz.

Kiz kardeşi sonucta abisinin arabasi varken şu zamanda niye minibuse binsin sen kiskanacaksin diye yok evde oturacakmis, yok minibuse binecek.
Sorun insanlarda degil sizde.
Ne alaka hanım efendi ben nişanlımamı kızmışım görümcemin düşüncesizliğine kızdım kıskandım ne var bunda sorun kalmadı

Ne alaka hanım efendi ben nişanlımamı kızmışım görümcemin düşüncesizliğine kızdım kıskandım ne var bunda sorun kalmadı

Gorumcenizin de bir suçu yok ki. Akli basinda normal bir insanin aklina bu kadar abartili kiskançliklar gelmez, dusunememesi gayet normal. Dusunseydi sıkıntı olurdu zaten ki burda sikinti sizde🙂

Back
X