- Konu Sahibi dogayasigim
Seni terlerKonu sahibi birine şeker demiş hayır ben şeker değil miyim en şeker benim yapmayın etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni terlerKonu sahibi birine şeker demiş hayır ben şeker değil miyim en şeker benim yapmayın etmeyin
Sizin için bir konu daha açarım![]()
Seni yerler gününü görersinKonu sahibi birine şeker demiş hayır ben şeker değil miyim en şeker benim yapmayın etmeyin
He diyeyim de sevgilime görün gününüzü eve kapatsın beni hahahhaSeni yerler gününü görersin![]()
Valla şimdi konulara baktımda utandım gerçekten benimki dert değilmiş kocası annesine vuran bir yazı gördüm allah herkesin yardımcısı olsun özür diliyorumÇok saçma bir konu olmuş
Tek derdin bumu gerçekten?
Ben evli bile değilimHer görümce aynı değl yanlız.. bazı gelinler de hasta.. Benim yengem sevgilisi olan orta okula giden kuzenimin bile abimde gözü olduğunu düşünmüştü.. Benim taraf hastalık.. Sana dengesiz görümce denk geldiyse biz ne yapalım yani ..
Estağfurullah gençken kıymetini bilin hayat hic tozpembe deilValla şimdi konulara baktımda utandım gerçekten benimki dert değilmiş kocası annesine vuran bir yazı gördüm allah herkesin yardımcısı olsun özür diliyorum
tamam gereksiz kıskançlık yaptım haklısınız bir anlık sinirle yazdım ama keşke dalga geçmeseydiniz ne gerek var eskiden çok samimiydi burası![]()
Valla şimdi konulara baktımda utandım gerçekten benimki dert değilmiş kocası annesine vuran bir yazı gördüm allah herkesin yardımcısı olsun özür diliyorum
İlk yorumumu kendi acmdan yapmştm beğenmediğiniz için ben yengemin hastalık düzeynde kskanç olduğunu söyleyeym de yanlş anlamayn dedim..Ben evli bile değilimForumda açılan konuların yarısından çoğu görümce-kaynana terörü çıkıyor.Ortaokula giden bir kızı kıskanmak saçma tabi ki ayrıca mesajımı niye üstüne alındın iyi bir görümce olduğunu düşünüyorsan
Teşekkürler yorumlar içino kadının ki bildiğin akıl tutulması.
kendini soktuğu durumun olur yanı yok.
sende şimdiden nişanlına dünyada ki tek erkek muamelesi yapma kendilerini vazgeçilmez sanıp her şeye hakları var sanıyorlar sonra.
abla tavsiyesi olsun bu benden sana..
Standart kadın kıskançları kıskanmam diyen varsa da yalan söylüyordur eşine güvenirsin ama etrafa güvenmezsin..
Ne alaka hanım efendi ben nişanlımamı kızmışım görümcemin düşüncesizliğine kızdım kıskandım ne var bunda sorun kalmadıYok artik ya.Abimin eşi yanlis anlar diye kiz arkadaslarimdan bile bahsetmiyorum filan demişsiniz.
Yani dalga gecilmeyecek gibi de degilsiniz. Bu abin, nişanlin hiç insan içine cikmiyor mu? İş yerinde hiç kadin görmuyor mu? Nedir bu panik korku yahu
Adama guveniyorsan gerisinin bir önemi yok, guvenmiyorsun ki bu kadar korkuyorsun ya da kendi özelliklerine guvenmiyorsun yeterince...
Eşimin yanina isterse 10 kadin getirilsin ciddiyim kilim kipirdamaz.
Kiz kardeşi sonucta abisinin arabasi varken şu zamanda niye minibuse binsin sen kiskanacaksin diye yok evde oturacakmis, yok minibuse binecek.
Sorun insanlarda degil sizde.
Ne alaka hanım efendi ben nişanlımamı kızmışım görümcemin düşüncesizliğine kızdım kıskandım ne var bunda sorun kalmadı