- 7 Aralık 2019
- 2.552
- 2.447
- 133
- Konu Sahibi dogayasigim
ne buyuk dertler var rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yerine kendimi koydum haksızsın. Nisanlinin yerine kendimi koydum yine haksızsın. Gorumcenin yerine kendimi koydum yine haksizsinYeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Korktugumu kim dediPeki neden yalan soylesin insanlar?
Şu " herkesin kocasi, hayati, dusunceleri benim ki gibi olmali aksi yalan soyluyordur" inanişina sahip insanlar bana garip geliyor.
Eşimin kadın şoförü vardi, arada degisti 1-2 kadin soforu daha oldu. Sabah aksam işe giderken sadece kadinla eşim oluyorlardı araçta baaaş başa, yalnız
Onun disinda calistigi ortamda da bir suru kadin var, işle ilgili gorustugu, konustuğu...
Disardaki her kadindan bu kadar korkan bir kadin kendini eşinden, sevgilisinden daha aşagida goruyordur her anlamda.
Kendini eşine denk goren birseylerine güvenen kadinlar disardaki kadinlardan bu denli korkmazlar.
Aldatilmak kadinin yetersizliğidir demiyorum bu arada, erkek karaktersizliğidir. :)
Siz mukemmel olsaniz da sizden cok daha vasat birilerine gidebilir o adamlar, aldatmanin sebebi, bahanesi yoktur.
Ama burda da karşinizdakine guvenmek lazim işte. Kimse zorla adamlarin ustune atlamaz, zorla birsey yaptiramaz, yapmak istemiyorsa.
Bu kadar asiri kiskanclik "normal" degil altinda cok guvensizlik yatiyor. Yazarken yoruldum yav niye bu kadar acikladiysam
Korktugumu kim dedihiç bi zaman korkmadım baskı da uygulamadm uygulamam da güvenirim çünkü 4 yılın sonunda evlendik ve hic kıskancliktan tartışma çıkmadı öyle hissedicek bisey olmadı çünkü, senin hissetmedigin gibi ama belki kız kötü hissetti yorumlara bak çoğu kıza kötü yorum yapmış bende kadın kadinin yanındadır hesabi yaptım belki o kötü hissetti bilemessin içini, he bide şunu diyim ben eşimden önce sevgilim tarafindan aldatılmıstım ama eşimden hic bi zaman suphe duymadım o beni aldattı o da oyle mi demedim his meselesi yani.. Ama eşimi kıskanıyorum tabikii kıskanilcak yerlerde kıskanmak kadının doğasında var
Dün alt komsum geldi takip uygulaması yüklemiş eşini takip ediyormuş şok oldum ilk kez duydum çünkü böyle bisey olduğunu düşün yani neler varr, bu bayana gelince de nişanlılar belki ondan bu denli kıskanmış olabilir bilemiyorum ama dediğim gibi kıza yüklenilmiş bu denli eleştiri bana fazla geliyor![]()
Yok artık!Yeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Aynen silmişti, bende Mune abla gelene kadar merak ederdim, sayenizde gördüm bu olağanüstü konuyu![]()
Aman Allahım yoksa bütün kızlar bu anı bekleyip konu sahibinin nişanlısını yemişler mi?büyük olay vardı... nişanlı kızkardeşini ve arkadaşlarını arabayla bir yere bırakmış
![]()
Her cümlesine katılıyor saygıyla eğiliyorumDisardaki her kadindan bu kadar korkan bir kadin kendini eşinden, sevgilisinden daha aşagida goruyordur her anlamda.
Kendini eşine denk goren birseylerine güvenen kadinlar disardaki kadinlardan bu denli korkmazlar.
Aldatilmak kadinin yetersizliğidir demiyorum bu arada, erkek karaktersizliğidir. :)
Siz mukemmel olsaniz da sizden cok daha vasat birilerine gidebilir o adamlar, aldatmanin sebebi, bahanesi yoktur.
Ama burda da karşinizdakine guvenmek lazim işte. Kimse zorla adamlarin ustune atlamaz, zorla birsey yaptiramaz, yapmak istemiyorsa.
Vuruş varsa minibüse binemiyorsa gitmesin gezmeye. Bu kız 4 5 erkekle bir yere gitseydi nasıl tepki verirdi nişanlısı? (Yorumumu kızların gen kız olduğunu düşünerek yapiyorum)
Canm şimdiden bunları kurmana sebep olacak ne yaşadın nişanlınla. Şayet yaşamadıysan iyi bir tedavi görmelisin bu şekilde evlenirsen daha büyük sorunlar yaşayabılır yaşatabılır durduk yere hır gur çıkarırsın. Şu durumda ben çıkarırım çünkü boşanmak üzere olduğum adam ırz düşmanı karı kız düşkünü. Ama senın böyle bir nedenn yoksa kendını sevmeye bak derim kendıne değer ver.Yeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar