- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- Konu Sahibi dogayasigim
tamam gereksiz kıskançlık yaptım haklısınız bir anlık sinirle yazdım ama keşke dalga geçmeseydiniz ne gerek var eskiden çok samimiydi burası![]()
konuyu alintidan okudum.
Size ne ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam gereksiz kıskançlık yaptım haklısınız bir anlık sinirle yazdım ama keşke dalga geçmeseydiniz ne gerek var eskiden çok samimiydi burası![]()
Kıskanmayan bizden değildirBugün de kadın olmadığımızı öğrendik çok şükür![]()
Kıskanmayan bizden değildir![]()
Hayır on gün küs kalacak halim yokTepki alınca geri adım attın da düşünce yapın değişmez. Daha nelerden sorun çıkarırsın..
Allah razı olsun sizden alıntı yapmışsınız da konuyu gördükÇok abartmışsınız... kızkardeşini ve arkadaşlarını bir yere bırakmasında ben bir sakınca göremedim... hele ki bu süreçte
Sende kıskanmayan gadın diceklerim bu kadarKendimden şüphe ediyorum çoğu zaman sizin yüzünüden. Buradaki yazanlar gadınsa ben neyim? Neyim ha neyim?![]()
Standart kadın kıskançları kıskanmam diyen varsa da yalan söylüyordur eşine güvenirsin ama etrafa güvenmezsin..
He gülüm he.Hayır on gün küs kalacak halim yokabarttığımı düşündüm gereksiz kıskançlıktı sildim bu kadar
Peki neden yalan soylesin insanlar?
Şu " herkesin kocasi, hayati, dusunceleri benim ki gibi olmali aksi yalan soyluyordur" inanişina sahip insanlar bana garip geliyor.
Eşimin kadın şoförü vardi, arada degisti 1-2 kadin soforu daha oldu. Sabah aksam işe giderken sadece kadinla eşim oluyorlardı araçta baaaş başa, yalnız
Onun disinda calistigi ortamda da bir suru kadin var, işle ilgili gorustugu, konustuğu...
Disardaki her kadindan bu kadar korkan bir kadin kendini eşinden, sevgilisinden daha aşagida goruyordur her anlamda.
Kendini eşine denk goren birseylerine güvenen kadinlar disardaki kadinlardan bu denli korkmazlar.
Aldatilmak kadinin yetersizliğidir demiyorum bu arada, erkek karaktersizliğidir. :)
Siz mukemmel olsaniz da sizden cok daha vasat birilerine gidebilir o adamlar, aldatmanin sebebi, bahanesi yoktur.
Ama burda da karşinizdakine guvenmek lazim işte. Kimse zorla adamlarin ustune atlamaz, zorla birsey yaptiramaz, yapmak istemiyorsa.
Bu kadar asiri kiskanclik "normal" degil altinda cok guvensizlik yatiyor. Yazarken yoruldum yav niye bu kadar acikladiysam
Standart kadın kıskançları kıskanmam diyen varsa da yalan söylüyordur eşine güvenirsin ama etrafa güvenmezsin..
Konu silinmiş sanırım... konu Sahibi çok tepki aldı herhaldeAllah razı olsun sizden alıntı yapmışsınız da konuyu gördük![]()
Valla aldım ya hahahaKonu silinmiş sanırım... konu Sahibi çok tepki aldı herhalde![]()
Valla aldım ya hahaha
ama ondan silmedim
Aynen silmişti, bende Mune abla gelene kadar merak ederdim, sayenizde gördüm bu olağanüstü konuyuKonu silinmiş sanırım... konu Sahibi çok tepki aldı herhalde![]()