Ben mi kıskancım ?

Konuyu silmişsin ama alıntılayanlar sağolsun okuduk :)
Hemen nişanlını bekaret kontrolüne götür. Kızlar kirletmiş olabilir.
Kendinden biliyor olmalısın. Bütün kadınlar potansiyel tehlikedir. Erkeklerimiz sadece bizimle aynı arabada olursa güvende olurlar.
Sende diğer kızlar gibi potansiyel tehlikeli gruptasın.
Başka bir erkeğin arabasına binersen sakın bunu unutma. O erkeğin SAHİBİ seni kıskanabilir.

Son düzenleme:
Standart kadın kıskançları kıskanmam diyen varsa da yalan söylüyordur eşine güvenirsin ama etrafa güvenmezsin..

Peki neden yalan soylesin insanlar? 😬

Şu " herkesin kocasi, hayati, dusunceleri benim ki gibi olmali aksi yalan soyluyordur" inanişina sahip insanlar bana garip geliyor. 🙄

Eşimin kadın şoförü vardi, arada degisti 1-2 kadin soforu daha oldu. Sabah aksam işe giderken sadece kadinla eşim oluyorlardı araçta baaaş başa, yalnız 😲😲😲😲😲😲

Onun disinda calistigi ortamda da bir suru kadin var, işle ilgili gorustugu, konustuğu...

Disardaki her kadindan bu kadar korkan bir kadin kendini eşinden, sevgilisinden daha aşagida goruyordur her anlamda.
Kendini eşine denk goren birseylerine güvenen kadinlar disardaki kadinlardan bu denli korkmazlar.

Aldatilmak kadinin yetersizliğidir demiyorum bu arada, erkek karaktersizliğidir. :)
Siz mukemmel olsaniz da sizden cok daha vasat birilerine gidebilir o adamlar, aldatmanin sebebi, bahanesi yoktur.
Ama burda da karşinizdakine guvenmek lazim işte. Kimse zorla adamlarin ustune atlamaz, zorla birsey yaptiramaz, yapmak istemiyorsa.

Bu kadar asiri kiskanclik "normal" degil altinda cok guvensizlik yatiyor. Yazarken yoruldum yav niye bu kadar acikladiysam

Anormal olan sizsiniz. Kız arkadaşlarınızdan bahsedince abinizin onlardan birine aşık olup karısından boşanma ihtimali mi var? Öyleyse sizin ailecek tedaviye ihtiyacınız var yok eğer sizin kuruntunuzsa acilen destek alın. Kimsenin başını yakmayın, olgunlaşmadan, mantıklı düşünebilecek yetiye erişmeden evlenmeyin. Daha evli değilsiniz nişanlınızın kardeşi görümceniz değil ayrıca haddiniz olmayan işlere yorum yapmayın yoksa çok başınız ağrır

Peki neden yalan soylesin insanlar? 😬

Şu " herkesin kocasi, hayati, dusunceleri benim ki gibi olmali aksi yalan soyluyordur" inanişina sahip insanlar bana garip geliyor. 🙄

Eşimin kadın şoförü vardi, arada degisti 1-2 kadin soforu daha oldu. Sabah aksam işe giderken sadece kadinla eşim oluyorlardı araçta baaaş başa, yalnız 😲😲😲😲😲😲

Onun disinda calistigi ortamda da bir suru kadin var, işle ilgili gorustugu, konustuğu...

Disardaki her kadindan bu kadar korkan bir kadin kendini eşinden, sevgilisinden daha aşagida goruyordur her anlamda.
Kendini eşine denk goren birseylerine güvenen kadinlar disardaki kadinlardan bu denli korkmazlar.

Aldatilmak kadinin yetersizliğidir demiyorum bu arada, erkek karaktersizliğidir. :)
Siz mukemmel olsaniz da sizden cok daha vasat birilerine gidebilir o adamlar, aldatmanin sebebi, bahanesi yoktur.
Ama burda da karşinizdakine guvenmek lazim işte. Kimse zorla adamlarin ustune atlamaz, zorla birsey yaptiramaz, yapmak istemiyorsa.

Bu kadar asiri kiskanclik "normal" degil altinda cok guvensizlik yatiyor. Yazarken yoruldum yav niye bu kadar acikladiysam

Benim eşim öğretmen, yeni evliyken doğu görevindeydik küçük bir ilçede.
Hava yağmurlu veya karlı soğuk olduğunda eşimi arayıp, bayan hocaları evlerine bırak üşümesinler ıslanmasınlar, derdim.
Bekar bayan hocaları markete götür yazık poşet taşımasınlar evlerine kadar çıkar derdim.
Hatta bazen öğle arası yemeğe giderlerdi, beni de çağırırlardı da ben üşendiğim için gitmezdim.
Meğer kendi ellerimle kocamı kötü yola sürüklemişim 🤪

Standart kadın kıskançları kıskanmam diyen varsa da yalan söylüyordur eşine güvenirsin ama etrafa güvenmezsin..

Etraf eşime ne yapabilir eşimin rızası olmadıktan sonra? Bu konuyu ciddi ciddi standart bir kıskançlık gibi mi görüyorsunuz? Bana göre normal olmayan, hastalıklı bir durum çünkü

Adamın kızkardeşi istediği yere alır götürür ister arkadaşıyla ister tek sizin kendinize güven probleminiz var sanırım önce kendinize sonra nişanlınıza güvenmeyi öğrenin. Siz buna kulp bulduysanız adama Allah sabır versin evliliğinde

Back
X