Ben mi kıymet bilmiyorum? Siz olsanız...

Sevgili sekerrenk seni hatırlıyorum yine bu tarz bi konu açmıştın ozamnda demiştim sana bi urfalıyla evli olarak bitir artık şu işi kendine bunu yapma iyi insanlar kötü insanlar değil sorun o kültür farklılığı varya ömür tüketiyo aman diyim yapma bitir artık olmuyo çok yıpranıyorsun

Kafanızda bitirmişsiniz askında. Sadece burada haklı çıkmak için konu açmışsınız. Kültür farkı tabi ki olucak ama kendi memleketinden biriyle evlendiğinde de belki daha farklı sorunlar olucak. Ayrıca kendi dilini konuşmak için sizden izin almak zorunda değil. Biri yanınızda telefonla Fransızca ya da İspanyolca konuşsa rahatsız oluyor musunuz?

İkinizin de tip ogrencisi oldugunuzu okudum,sonrasini biraktim.
Benim dusuncem meslektas oldugunuz icin 1-0 onde baslarsiniz hayata. Nereli oldugu,nasil bir aile yapisi oldugu sonraki mesele. Cunku bu isler memleketle alakali degil,insanin kendisiyle alakali. Ona bakarsaniz benim annem,baba tarafindan Urfali ve bahsettiginiz gibi bir aile degiller, cok farklilar.

Aynı duygu karmaşasından bende geçtim hatta ben ayrılmayı seçtim ama o beni bırakmadı. Pismanmiyim değilim iyiki de bırakmamış çünkü ondan ayrılmış olsaydım o sevgiyi başkasında bulamazdım. Eğer seviyosan kültür farkının pekte bi önemi yok aileler senin gibi hergün görüşmeyecek biz sadece nişan düğün vs zamanları sıkıntı yaşadık onun dışında ailelerimiz gayet iyi anlaştı. Ben karadenizliyim eşim doğulu düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…