ben mi konduramıyorum

Bence uzaklaş tamamen. Asalak gibi bu ne ya.
sen mi ısmarlıyorsun? Immm o zaman onu da getir bunu daa. Öf sinirlendim bencil yiyici tiplere tahammülüm yok

Bu ne sabır?
Buluşalım deyip çay söyleyince sen mi ısmarlıyorsun demesi evet cevabını alınca o zaman bana kahvaltı demesinden sonra bir daha buluşmazdım ben olsam.
ben beni mi deniyor acaba diye düşün düm . hani acaba benden mi bekliyor . yoksa elini cebine atacak mı diye . ama hadi ben öyle dedim baktı gordü tavrımı . arkadan tin tin gelip . bozuk var mı yoksa kredi kartı demesi yokmuydu. ogunde cebim de kredi kartı ve sadece 5 lira vardı biliyomusun . okuldan eve dönüyodum

bence yalan söylüyor. çalışan insan olsan neyse, öğrenciye ödetmek nasıl bir öküzlüktür?

denemeyi düşünüyorum bi dha şuraya gidelim mi dedi . diycem bende para yok . bakalım nasıl davranacak

Ya sadece 5 lira olsaydı? bu herüfle olmaz

bence yalan söylüyor. çalışan insan olsan neyse, öğrenciye ödetmek nasıl bir öküzlüktür?
şimdi acaba fazla para kazanmıyor mu . o günde annsi çamaşır tozu istedi almak durumun da kaldı felan . ondan mı böyle dedi diyorum . ya ben öğrenci halimle bunları düşünüyorum ondaki rahatlıga bak .açık açık diyim mi napim?

denemeyi düşünüyorum bi dha şuraya gidelim mi dedi . diycem bende para yok . bakalım nasıl davranacak
deneme. terket. ne uğraşıyorsun bencil, düşüncesiz, yiyici adamla?
harcadığın zamana yazık.

demi taktik yapıuor

Kaç kaç. Bana kızcaklar şiödi ama valla ben erkek ödesincilerdenim flört döneminde. İlişki basladımı zaten taşlar oturuyor artık parası var mı yok mu anlıyorsun, derdini tasasını biliyorsun denge kuruluyor.

görüşmek istemiyorum de ve engelle her yerden.

bu kadar net yani açık açık ortada . teşekkür edderim güzel yorumlarınız için sagolun :)
Hesabı bana kitlemelerin bir erkeğe yakışan hareketler değil. Benim gözümden düştün ama bir sonraki ilişkinde böyle davranmanı önermem hoşçakal de. :)

peki
bir sey sormak istiyorum size . eger ben davet edersem ben mi ödemeliyim peki hani böylemidir usul çünkü ilişkinin başları bide ondan da diyorum ?

peki

bir sey sormak istiyorum size . eger ben davet edersem ben mi ödemeliyim peki hani böylemidir usul çünkü ilişkinin başları bide ondan da diyorum ?
ben de diğer arkadaşlar gibi eski kafalıyım.
bence erkek davet etmeli ve hesabı ödemeli ilişkinin başlarında.
güven sağlanınca zaten davetin kimden geldiğinin önemi olmaz.

peki

Davet edersin yanında paran olursa buluşmak istersin zaten. hesap ödeneceğinde o öncelikli davranırsa kahveler de benden o zaman dersin. O öncelikli davranmazsa benim atıyorum tavuklu salata vardı dersin oda kendininkini öder. çay kahve içtiyseniz yeri gelir onunkini de ödersin. önemli olan bunları dile getirmemek. sen mi ısmarlıyorsun, bozuk var mı, sen öder misin gibi itici cümleler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…