ben mi konduramıyorum

ben onu acaba arkadaşim vardı ya yanımda tirübüne mi oynadı diye yorumladım . o gun bu hareketlerin den sonra . sonucta kız arkadasımın yanın da bunu yapsa o ilişki başlamadan bitecek ben bunu . yalnızken tavlayım mı dedi . ilk tanıstığımız gün . benim arkamdan gelmiş bide num . olmadogı için onda belki durakta gorurum diye . işte bunlar kafa mı karıstırıyor

aynı kanıdayım bende teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)

Tamam , itici ancak sizde sanki hep odese kabul edecek gibi duruyorsunuz..

Belki kötü bir kaç zamanına denk gelmiştir.

Ben en çok daha bir iki buluştuğu kişiye karşı hemen bu kadar derin duygular beklemesine takıldım. Hadi besledi olabilir uslubuyla yaklassin bari.

"Ciddi düşündüğüm insan " diye tanıtırken " buraya kadar iyi hoşta diyorsunuz da,bana fikrimi sormadan böyle diyen, beni böyle tanıtan adamın ciddiyetini bozarım .

Herif resmen asalak.bunun evlenmiş halini düşünemiyorum bile evde yan gelir yatar sen çalışırsın gibime geliyor☺

yoo kesinlikle öyle biri değilim . hiçbir zaman öyle biri olmadım . hep erkek ödesin parayıd neden ödemiyor ödemeli tarzında bir düşüncem olsa ilk yaptıgı seyden sonra sence bir daha görüşürmüydüm . amacı kullan mak mı beni mi kandırıyor ayırt etmek istiyorum . ben duygusal bir insanım . hadi daha da yoğunlaşsam bu sefer ne olacak .yorumunuz için teşekkür ederim :)

Herif resmen asalak.bunun evlenmiş halini düşünemiyorum bile evde yan gelir yatar sen çalışırsın gibime geliyor☺
ya inan son görüştüğümüz de işle alakalı konusuyorduk birden bu aklıma geldi biliyomusun şuan hislerime tercüman oldun

Depar at, kaç! Net.

Ay çok itici. Çay ödeyecek paran yok madem niye ille buluşalım diyorsun. Hadi tamam özledin buluştun diyelim, madem sen ödeyeceksin bi de kahvaltı yiyelim muhabbeti nedir ya.
Şu yılışıklığı anneme babama bile yapmam. Tam tersi kendin ödeyeceksen rahat yer içersin. Çok yılışık bir hareket.
Buz gibi soğurdum ben, arkadaş da değil sevgili/eş seçiyorsun. Böyle salak bi insana tahammül edilemez.

Henüz tanışalı da çok olmamış,daha ortada doğru dürüst bir ilişki yokken
"sen benim evleneceğim kadınsın" gibi iddialı cümleler de hiç inandırıcı değil.
Evlilik kararı, isteği de karşılıklı olmalı . Daha yenisiniz, ki bence yol verin ama tabii siz bilirsiniz, iyi tanıyın

peki

bir sey sormak istiyorum size . eger ben davet edersem ben mi ödemeliyim peki hani böylemidir usul çünkü ilişkinin başları bide ondan da diyorum ?
Hayır. . Sadece başlarda olabilir.henüz çok yeniyken davet edersin ve ödersin bu normal.

Ama zaman geçmiş ilişki ilerlemiş "bugün buluşalım, sinemaya gidelim" demişsem adama , ben davet ettim, ben ödeyecem diye bir iddiam olmazdı mesela. O zaman önemsiz olur kimin kimi davet ettiği . .
Bence tabii

Bence durumum iyi diye seni kandırmış. Elinde tutmak için de evlilik muhabbeti yapıyor. Bildiğin paranı yicek. Biraz muhabbetiniz olsa neyse de daha ilk zamanlar çok saçma davranmış

tanımadığınız adamlarla oturup kalkmaktan korkmuyor musunuz? Dışardan tecrübeli bir göz olarak asla görüşmemelisin diyorum. O tavırlar heppp makyaj. Üç günde vurgulu vurgulu ciddi düşünüyorum demesi ne saçma şey. Hesabı gözüne sokması ne büyük salaklık. Hele "İlklerimi yaşayacağım " demesi mide bulandırıcı. Seni yolunacak kaz,sahipsiz toy,vur enseye ekmeğini al derece saf görmüş. Maddi yönünü geçtim telafi olur da manevi açıdan büyük zarar görürsün. Sana yakışacak biriyle görüş.
Hesap konusuna gelince, eskiden Alman usulü ya da sırayla ödenmesi gerektiğini düşünürdüm, ama o işler öyle olmuyor,erkek davet ettiyse hatta etmediyse bile, erkek öder. İlk başlarda yakışık alan budur. Ha Eğer öğrenci oldaydınız ikiniz de, o zaman Alman usulü ödemekte de sakınca yoktu.
Şimdi hesabı sana kilitleyen sonra sonra neler kilitlemez,kaç kurtul.

Ilk hesabi odemesi sana cekici görünmek istemesinden geliyor canm diger zmanlarda yawastsn yıkmaya baslamis uzerine hele de 2 3 hftada cddiyim diye bskalarina senin yaninda syluyorsa ( ki seni duysun diye syluyor ) hemen birakmalisin yptiklari itici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…