Ben mi kötü düşünüyorum

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Az önce yemek siparişim geldi. Genç bir çocuk. Verdim parayı bozuk yok dedi. Sen bana numaranı ver ben bozdurup geleyim sen beni içerde bekle üşüme dedi. Tamam dedim verdim gitti. Geldi 10 dakika sonra. Hava da çok soğuk ya dimi, O yüZden içerde bekle dedim dedi. Sonra aldım parayı. Gözlerin lens mi dedi. Hayır dedim. Güzelmiş dedi. Teşekkür ederim diyip çıktım hemen. Sonra salak gibi sevgilime anlattım bunu. Hata ettim. Delirdi. Bir sürü küfür etti çocuğa. Mekanın ismini sordu. Söylemedim. Kavga ettik en son. Sizce çocuk iyi niyetli mi? Yani ben mi fesadım abarttım gittim sevgilime anlattım. Yoksa doğru mu anladım?

Az önce yemek siparişim geldi. Genç bir çocuk. Verdim parayı bozuk yok dedi. Sen bana numaranı ver ben bozdurup geleyim sen beni içerde bekle üşüme dedi. Tamam dedim verdim gitti. Geldi 10 dakika sonra. Hava da çok soğuk ya dimi, O yüZden içerde bekle dedim dedi. Sonra aldım parayı. Gözlerin lens mi dedi. Hayır dedim. Güzelmiş dedi. Teşekkür ederim diyip çıktım hemen. Sonra salak gibi sevgilime anlattım bunu. Hata ettim. Delirdi. Bir sürü küfür etti çocuğa. Mekanın ismini sordu. Söylemedim. Kavga ettik en son. Sizce çocuk iyi niyetli mi? Yani ben mi fesadım abarttım gittim sevgilime anlattım. Yoksa doğru mu anladım?
çocugun yaptığı çocukça

böyle bişeyi sevgiline anlatınca hmm okk demesini mi bekliyosun. tabi ki delirecek. çocuk asılmış sana ama ileri götürmediği sürece sorun edecek bişey yok. alnında yazmıyor sevgilin olduğu.

Gelen çocuk gayet asılmış.
Ayrıca bu sipariş olayında 'bozuk yok' lafına sinir oluyorum.
200 tl verilebileceği bile düşünülüp, ona göre para getirilmeli!

Sipariş getiren kuryelerle bu tip samimi muhabbetler kurmak gereksiz. Ne cesaret numaranızı verdiniz? Yüz bulmuş sizden.

De bütün bunları sevgiliye anlatmak niye?

Sevgilinize söyleme amacınız neydi?
Yani çocuktan rahatsız olup haddini bildirmesi içinmi ?
Yada başkaları tarafından da beğenildiğinizi hissettirmek içinmi ?

Adamın niyeti belli sen niye hala acaba yanlışmı anladım diyorsun orda kaldım..
sevgiline söylemen zaten saçma..

GözleriN (senli benli) lens mi diye sorduğunda (ki bir sipariş alıp vermekten konu oraya nasıl geldi) neden sordun der arkamı döner giderdim.Ayrıca böyle kıytırık bir konuyu sevgiline anlatma ihtiyacı ne diye duydun.Gözlerine güzel dedi diye ruhun okşanıp bunu mu belli etmek istedin.
Çocuğun niyetini soruyorsun da,burda niyetin ne olduğu önemli değil ki,gereksiz lakayt bir muhabbet olmuş.Bana sipariş getiren çocuğun ne haddine gözlerimi sorup iltifat etmesi

Keske bu kadar bile muhabbete girmeseydiniz. Benim başıma gelse böyle bir durum sevgilime anlatmam her şey sevgiliyle paylaşılmaz.

Ya aslinda asilmaya kalksa farkli cumleler kullanirdi cok guzel gozlerin falan var derdi yada lafi uzatmaya calisir konusmayi uzatirdu bana asilmis gibi gelmedi bazi insanlar fazla rahat biyle seyleri cekinmeden soyleywbiliyorlar

Ama sen erkek arkadasina bunu soyleyerek buyuk hata etmissin durup durup bunu kiskanclik malzemesi olarak kullanacak gibi geliyor

Ben asilma olaylarinin sevgiliye anlatilmasini ben sahsen hic masum bulmuyorum. Amac belli :)
Valla bende oyle dusunuyorum

Hic bir kadin boyle biseyi agzindan kacirmaz
Ondan sonrada vay efendim sevgilim kiskan kocam beni sıkıyor falan filan dertlerden ortalik gecilmiyor

Sevgilim beni kıskansın tripleri. Kıskanıyor yani seviyor dimi. Şimdi sen mekanı söylemek zorunda kalacaksın,yoksa sevgilin arıza yapacak. Mekanı öğrenincede gidecek belki o çocuğun işten çıkarılmasına sebep olacak.
Diğer taraftan bakınca,kurye bana numaranızı verin içerde bekleyin gibi bişey söyleyemez. Oldu ki söyledi,işine bak sen derim ne numara veririm nede içeri geçerim. O da cesareti alıp gözün lens mi muhabbetine giremez. Biraz dönük kendimize bakalım dimi!

hadi onun yaptığı gereksiz ancak senin sevgiline de anlatman gereksiz mesaj atar rahatsız eder vs anlatırsın falan ama

Çocuk yapmış.. ama sen de yapmışsın. O tel ver içeri gir üşüme demiş. Sen içerde bekle üşüme demişsin. Birbirinize karşı gayet düşünceli ve nazik davranmışsınız yani:KK66: O da bu kadar nezaketten sonra biraz samimi davranmış. Ya buraya kadar bence sıkıntı sorun yok üzerinde bile durmam. Bana saçma gelen sen neden anlattın ki sevgiline.. Konuşcak daha önemli şeyleriniz yok mu sizin:KK48:

Back
X