Ben mi kuruntuluyum!! Esim ve çarşaflı yengesi ??

Ben pek kıskanılacak bişey göremedim. Hani çarşaflı olması eşinizin yanında çarşafsız gezmesi falan kendi bileceği iş. Kendince günah yada değil , sizi ilgilendirmez. Eşimin eltimle dünyanın öbür ucuna tek gitmesinden de zerrece rahatsızlık duymam. Ne var ki bunda? Yeğenini tabi sevecek eşiniz.. yatak nerden almış diye sormuş gel yatalım demiş gibi şaşırmışsınız.. hiçbirinde art niyet hissetmedim yazdıklarınızın.

Bence hamilelik sizin hormonları bozmuş biraz. Dert edecek konu aramışsınız kendinize..

Çarşaf uzak yere gitmeye engel ama namahrem olan bir erkeğin yanında carsafsız durabiliyor oyle mi ?o Kadın dini kullanmayı iyi biliyor en nefret ettiğim karakter de

Aslinda soylediklerin cok fazla uzerine dusunulucek seyler degil de ... Sadece gozlemle. Gerekirse kocani da uyar ama belki sadece oyle geliyordur. Tavirlari zamanla belli eder zaten.

Bu devirde neler duyuyoruz ya...bence kocanla konus, eltine de sor neden yanliz gitmiyormus? Ona görede cevabini verirsin,haddini bilsin

ya herkes kıyafetle yadırgama demiş ama çarşaf giyen birisini elbet çarşafıyla değerlendirmez miyiz? herkesin yanında giyip benim eşimin yanında çıkarıyorsa ben de ister istemez bi "noluyo?" derim

gerçi bu gözler bu forumda başörtülü bir hanımın "sevgilimle sevişiyoruz ama öyle böyle değil, öylesine değil çok zevk alarak sevişiyoruz. daha çok zevk alabilmek kendimi kasmamak için ne yapabilirim?" diye konu açtığını gördü……

dış görünüş belli etmiyor maalesef

insanlar dini inanışlarının çok zıttı şeyler yapıyorlar, bu insan bu dine çok inanıyor bak kapanacak kadar çok inanmış o zaman büyük günahları işlemez şöyle davranmaz dememiz gerek. öyle olmuyor çünkü

biraz alakasız bir konuya değindim sonunda ama olsun

Son düzenleme:
Konu sahibi benim burnuma hiçte iyi kokular gelmedi. Kadın art niyetli gibi, gereksiz ve yanlış derecede samimiyet kuruyor.

Madem ki çarşaflı bir kadın, o zaman neden senin eşinin yanında giyme gereği duymuyor? Hayırdır yani helal miymiş ki eşin ona?

Ayrıca madem sohbet edilecek, senle etsin. Ya da sen de her zaman dahil olmalısın o sohbetlere.

Hem senin kocanla yolculuk yapmak istemesi ne mana??

Madem gidecekti kocasıyla neden gitmemiş? Kocası gelsin götürsün o zaman.

Kayınvalidenle aran nasıl bilmiyorum ama bence git kayınvalidenle konuş rahatsızlığını, o uyarsın elti olacak kadını.

Kocanla da ayrıyeten konuş rahatsızlığını. Mesafe koysun. Onunla görüşmek, konuşmak, sohbet etmek zorunda değil.

Çarşaflı bir kadın, kocası, babası, kendi kardeşi falan yanında açılabilir tamam ama, senin eşinin yanında açılamaz. Açılıyorsa art niyet ararım ben, madem bu kadar umursamıyor, o zaman çıksın çarşaftan, herkese açık olsun.

Ya kocan o kadınla yolculuk yapmayacak, izin vermeyeceksin, ya da o yolculukta ne olursa olsun sen de bulunacaksın.

Hele bi de özel arabayla gideceklerse ön koltuğa yanına da kurulur sen olmazsan, söylim.

Ben burda sinir oldum ya.

o konuları açan kişilerin başörtülü olduğunu nerden anladınız merak ettiğim için soruyorum?

Yo istemezse giymez öyle bir zorunluluk mu var? Kendi bileceği iş günahı da sevabı da kendine. Kafamızdaki belli kalıpları insanlara yansıtamazsınız şöyle olmalı böyle olmalı diyerek.

o konuları açan kişilerin başörtülü olduğunu nerden anladınız merak ettiğim için soruyorum?
önceki konularında yazıyordu. zaten fark eden tek kişi ben değildim, bununla ilgili bir sürü yorum yapılmıştı

ekleme: tek bir kişiden bahsediyorum. "kişiler" diye yazmışım, yanlış olmuş

iyi biri gibi deme bu gözler aralarından su sızmayan komsuşarın birinin vede cirkin ve yaslıydı diğerinin kocasını ayartmasını gördü .

Soylediginiz seyler cok yanlis degil ama soyleme sekliniz yanlis. Konu sahibi hamile etkilenebilir. Bir de elti usturupsuz bir insan. Illa art niyet aramaya gerek yok ama usturuplu bir insan eltisi dururken kocasina"yatak cok rahat nereden aldiniz" diye sormaz. Biraz dandun ve insanlari kullanmayi seven bir elti.

Kaynım benim kardeşim sayılır yahu tesettürlü de olsam yanında rahatımdır,bence siz kafanızda ki çarşaflıyla çatışmışsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…