- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi naughtywomen
-
muhtemelen uydurmuşturönceki konularında yazıyordu. zaten fark eden tek kişi ben değildim, bununla ilgili bir sürü yorum yapılmıştı
ekleme: tek bir kişiden bahsediyorum. "kişiler" diye yazmışım, yanlış olmuş
Bu nasıl bir genellemedir yahu pesscarsaflı ise uzak yolculugu kaynıylada yapamaz
.
bir tanıdıgım dolmus duragında dolmusların arasında carsaflı birinin bir dolmuscuyla birseyler yaptıgını görmüş . kesinlikle uzak tut gerekirse atesin vıksın yollama esini. gıcık oldum kadına nedense
+1Her iki kelimenden birinin çarşaf olması pek hoş değil... çarşafı bırakalım bi kenara olayların şahidi sensin uyuzlanacak bişey varsa hissedersin, bunu çarşafa baglama, ama karşındaki de eşinin abisinin hanımı öyle zart diye içine şüphe de doldurma
gayet aktif bir üye aslında. neyse konuyu dağıtmayayım ben size özelden atarım bahsettiğim linki demuhtemelen uydurmuştur
carsaf derceyi belli etmek için söylenmiş örnegin dısarda acık biri ama kaynının yanında mini giyiyor gibi düsününBen konuyla carsaf arasinda hiçbir bag kuramadim
Yo istemezse giymez öyle bir zorunluluk mu var? Kendi bileceği iş günahı da sevabı da kendine. Kafamızdaki belli kalıpları insanlara yansıtamazsınız şöyle olmalı böyle olmalı diyerek.
Tesettür çarşaf aynı şey değilBu konu kapanır çarşaflı çarşaflı diyip durmanda çok rahatsız edici tesettürlü deseydin olurdu
Eşimin abisiyle tokalasmiyorum??Tokalasmamak mi?
Ben tesettürlü bir kadınım. Ama erkek kuzenlerim, evli olduğum dönemde eşimin erkek kardeşinin yanında her zaman kapalı duracağım diye kasmazdım, ev halim neyse öyle dururum genelde (evde yalnızsam bile açık saçık giyinmem gerçi). Ben de mi dini kullanıyorum şimdi?Çarşaf uzak yere gitmeye engel ama namahrem olan bir erkeğin yanında carsafsız durabiliyor oyle mi ?o Kadın dini kullanmayı iyi biliyor en nefret ettiğim karakter de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?