Ben mi kuruntuluyum!! Esim ve çarşaflı yengesi ??

Bu nasıl bir genellemedir yahu pess

+1
Konu sahibinin iç güdüleri ters bişey olduğunu söylüyorsa mesafeli olabilir, hatta ilişkinin dinamiğini bilmiyorum ama eşine de rahatsızlığını belirtebilir.

Ama bunu çarşafa bağlamak doğru değil

kaynımın beni biryere götürmesindense kendim gitmeyi tercih ederim . islamdada şöyle bir hadis vardır bir erkekle yanlız basına kalmayla ilgili en yakınlar kayın eşin amcası dayısı ölümdür der.

kadının niyeti neyse ne .. gerçi ben bir anormallik görmedim.
sen eşinin abisinin karısına o gözle bakabilecek bir adam mı olduğunu düşünüyorsunda bu kadar irdeliyorsun ..
birlikte gitseler ne oluyor memlekete .. arabada sevişecekler mi sanıyorsun ?
tuhaf tuhaf şeyler sokmayın aklınıza yahu..

Yani orda elti dururken yatağı nerden aldınz demesi çok saçma kim olsa içine kurt düşer... valla hergün neler izliorz tv de.madem örtülü eşinn kardeşide mahrem ona, onada örtülü olması gerek...

çarşaflı kadın senin eşinin yanında çarşafı çıkarıyor ama halen tesettürlüyse mesele yok. ama tesettürü de bırakıyorsa o zaman kıllanman mantıklı olur.

Yo istemezse giymez öyle bir zorunluluk mu var? Kendi bileceği iş günahı da sevabı da kendine. Kafamızdaki belli kalıpları insanlara yansıtamazsınız şöyle olmalı böyle olmalı diyerek.

genelde yorumlarınıza katılırım ama bu konuda katılmıyorum.

tesettüre veya açık saçık giyime önyargılı değilim ben zaten. isteyen çarşafa girsin, isteyen kı*ını açıp gezsin.

bence siz insanların dış görünüşe göre yargılamasından bıkmışsınız burda gereksiz duyar kasıyorsunuz şuan.

ama burda olay çok farklı.

''istemezse giymez öyle bir zorunluluk mu var?''

evet var. eğer çarşaflıysa var. istemezse giymez ama bunu karşısındaki kişiye göre değiştiremez.

madem kendisine namahrem olan bir erkeğin yanında açılmaktan rahatsızlık duymuyor, e o zaman çıksın çarşaftan, herkesin yanında aynı şekilde olsun.

ama yok çarşaftan çıkmıyorsa, ahmetin yanında kapanıp mehmetin yanında açılamaz.

mehmetin yanında açılıyorsa, kapanma gereği duymuyorsa, ona günah olmadığını düşünüyorsa ya da bu günahı sadece onun yanında umursamıyorsa ben art niyet ararım. akıllı olan herkes arar.

Bana göre eltinle elektriğiniz tutmamış,o da eşinizle muhabbeti tercih etmiş...Bu arada gerçekten şu hamilelik hormonlarına bir dur deyin.....

Çarşaf uzak yere gitmeye engel ama namahrem olan bir erkeğin yanında carsafsız durabiliyor oyle mi ?o Kadın dini kullanmayı iyi biliyor en nefret ettiğim karakter de
Ben tesettürlü bir kadınım. Ama erkek kuzenlerim, evli olduğum dönemde eşimin erkek kardeşinin yanında her zaman kapalı duracağım diye kasmazdım, ev halim neyse öyle dururum genelde (evde yalnızsam bile açık saçık giyinmem gerçi). Ben de mi dini kullanıyorum şimdi?

Biri de hacıdan hocadan uzak duracaksın demiş tey allahım. Kızlar kafanızdaki kalıplar yüzünden insanların ne kadar günahına giriyorsunuz farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…