Ben mi kuruntuluyum

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Herkese mrb.coronasız saglıklı gunler dilerim herkese.simdi konuya geliyorum.dun gece sosyal medyada tesadüfen esimin bi yorumunu gördüm,söyle ki yerel bi radyocu bayan söyle bi şey paylasmış "arkadasım bana sen libido katilisin" dedi falan diye esimde yorum yapmış " libido nedir"diye cok hoşuma gitmedi bende cvp yazdım. bilir benim kıskanç oldugumu sabah bu yuzden tartıstık.bana diyor sana mı düsmüş cvp vermek güya sakalaşıyormuş yaaa bu acıkca kur yapmak degil m? tavrından anladım ki cok halkıyım yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Karışık yazmışsınız bende tam anlamadım ama ne olursa olsun evli bir erkeğin bi kadınla şakalaşmasını hoş bulamıyorum

Herkese mrb.coronasız saglıklı gunler dilerim herkese.simdi konuya geliyorum.dun gece sosyal medyada tesadüfen esimin bi yorumunu gördüm,söyle ki yerel bi radyocu bayan söyle bi şey paylasmış arkadasım bana sen libido katilisin dedi falan diye eside yorum yapmış libido nedir diye cok hoşuma gitmedi bende cvp yazdım bilir benim k7skanç oldugumu sabah bu yuzden tartıstık.bana diyor sana mı düsmüş cvp vermek güya sakalaşıyormuş yaaa bu acıkca kur yapmak degil mive tavrından anladım ki cok halkıyım yorumlaeınızı bekliyorum
Eşinizin şaka anlayışı korkunç.
Bir kadına libido nedir diye şaka mı yapılır?
Düpe düz densizlik bu

Eşin mi libido katilisin dedi
Yoksa libido nedir diyemi sordu
Sadece kıskanç olduğunuzu anladım

Ben şöyle anladım.
Bir kadın ( yerel radyoda çalışan biri ) ''arkadasım bana sen libido katilisin dedi '' yazmış,konu sahibinin eşi de ''libido nedir'' diye bir yorum atmış,konu sahibi de cevap vermiş.

Eşinizin şaka anlayışı korkunç.
Bir kadına libido nedir diye şaka mı yapılır?
Düpe düz densizlik bu

Kadın kendisi yazmış zaten ''arkadasım bana sen libido katilisin dedi '' diye.Libido kelimesinde ne var ayrıca,cinselliği çağrıştıran hiçbir şey konuşulmamalı ve yasak mı edilmeli ? Gayet normal bir kelime işte.

Ben şöyle anladım.
Bir kadın ( yerel radyoda çalışan biri ) ''arkadasım bana sen libido katilisin dedi '' yazmış,konu sahibinin eşi de ''libido nedir'' diye bir yorum atmış,konu sahibi de cevap vermiş.
Eliniz değmişken bi zahmet konuyu siz yazıverin
Vala hiç enerjimiz yok bu gece gece :KK70:

Kadın kendisi yazmış zaten ''arkadasım bana sen libido katilisin dedi '' diye.Libido kelimesinde ne var ayrıca,cinselliği çağrıştıran hiçbir şey konuşulmamalı ve yasak mı edilmeli ? Gayet normal bir kelime işte.
Kadının libido demesinde sakınca görmüyorum.Sorunum libido denmesi değil yani
Libido nedir sorusunun şaka içeriğini ben bulamadim😅
Evli bir erkeğin bu şekilde "şaka" yapmasını doğru bulmuyorum.

Kadının libido demesinde sakınca görmüyorum.Sorunum libido denmesi değil yani
Libido nedir sorusunun şaka içeriğini ben bulamadim😅
Evli bir erkeğin bu şekilde "şaka" yapmasını doğru bulmuyorum.

Zaten şakaysa da komik değil,değilse bile manası yok,adam resmen saçmalamış o konuya katılıyorum :KK53: Flört etmeye çalıştıysa bile becerememiş :KK53:

Back
X