- 27 Kasım 2018
- 492
- 267
- 53
- 36
Düzeltmeye calıstım di daha deneyinEşin mi libido katilisin dedi
Yoksa libido nedir diyemi sordu
Sadece kıskanç olduğunuzu anladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzeltmeye calıstım di daha deneyinEşin mi libido katilisin dedi
Yoksa libido nedir diyemi sordu
Sadece kıskanç olduğunuzu anladım
Esinimin sorması bayanı tanımam esiminde cok samimi oldugunu zannetmen o yüzden..biraz sinir oldumKadın kendisi yazmış zaten ''arkadasım bana sen libido katilisin dedi '' diye.Libido kelimesinde ne var ayrıca,cinselliği çağrıştıran hiçbir şey konuşulmamalı ve yasak mı edilmeli ? Gayet normal bir kelime işte.
kur yapmak değil bu düpedüz densizlik.ergen gibi o ne öyle.çok komikmiş ha ha haHerkese mrb.coronasız saglıklı gunler dilerim herkese.simdi konuya geliyorum.dun gece sosyal medyada tesadüfen esimin bi yorumunu gördüm,söyle ki yerel bi radyocu bayan söyle bi şey paylasmış "arkadasım bana sen libido katilisin" dedi falan diye esimde yorum yapmış " libido nedir"diye cok hoşuma gitmedi bende cvp yazdım. bilir benim kıskanç oldugumu sabah bu yuzden tartıstık.bana diyor sana mı düsmüş cvp vermek güya sakalaşıyormuş yaaa bu acıkca kur yapmak degil m? tavrından anladım ki cok halkıyım yorumlarınızı bekliyorum
bende cvp yazdım.
İnt tam kapsamlı bir kopyala yapıstır yaptım altınada anlamışsındır herhalde yazdımSiz ne cevap yazdiniz peki ?
Libido cinsel içgüdü demek bu arada
2 gece uykusuzluk tartısma ve üç cocuk kafam cok dolu ve iş arasında yazdım ben mi yanlıs düsünüyorum diyeTürkçe öğretmeninizi minnetle anıyorum.![]()
Cevap yazdığın için işi mi bozulmuş beyefendinin tavlayamamış mı kadını pislikHerkese mrb.coronasız saglıklı gunler dilerim herkese.simdi konuya geliyorum.dun gece sosyal medyada tesadüfen esimin bi yorumunu gördüm,söyle ki yerel bi radyocu bayan söyle bi şey paylasmış "arkadasım bana sen libido katilisin" dedi falan diye esimde yorum yapmış " libido nedir"diye cok hoşuma gitmedi bende cvp yazdım. bilir benim kıskanç oldugumu sabah bu yuzden tartıstık.bana diyor sana mı düsmüş cvp vermek güya sakalaşıyormuş yaaa bu acıkca kur yapmak degil m? tavrından anladım ki cok halkıyım yorumlarınızı bekliyorum
Meraktan sormamış tabii ki merak eden Google'a sorar. Bariz yem atmış. Kadın buna libidoyu anlatsın diye yapmışEvet esim sormus libido ne diye
Twitetter kullanıyoruz zaten.7/24 elinde veya elimizde tel bu konuda güvenirdim bir daha düşünmem gerektiii.Komik değil, ben buna takilmazdim da kocamın mizahinin bu kadar kötü olmasına takılırdim heralde
Bazı insanlar trolluk yapmayı severler. Komik ya da değil, bir amacı olmadan öyle yorum yazip dururlar. Popüler sayfaların altında tonla yorum var, yazanların hepsi bekar ya da ergen falan mı?
Yooo, normal - her yaştan insan.
Bir yoruma böyle olay çıkaran insanların eşi Twitter falan kullansa evi yakarlar gibi geliyor.
Bence evlilik, eşlik falan iyi güzel de. Bu kadar da müdahaleci olmamak lazım ya. Benim popüler sayfaya attığım alalade bir yorumuma kavga çıkarılan bir evim olsa ayaklarım geri geri gider