- 23 Aralık 2023
- 724
- 869
- 23
- 29
Hanımlar merhabalar ben özel kurumda çalışan bir öğretmenim işten yeni çıktım. Eşimden de boşanalı bir yıl oluyor. Şöyle ki bir çocuk kitabım var ve eski eşimin soyadı mevcut kitapta bu da profilimde sabit kitabım. Her neyse YKS sınavında görev aldım ve orda bina sorumlusu bize yardımcı oldu sonra bir konusma sırasında siz nerde çalışıyorsunuz deyince ben de kurum adını söyledim o kadar. Kendisi yaşca benden de büyük. Sonra sınav bitti gece bu hoca bizim kurumdan bir hocaya yazmış bir proje yapacağız o hocayı bulmam gerekiyor diye bu arada hoca akademisyenmis ben bilmiyordum. Kurumdaki hoca dedi sizinle dil konusunda bir proje yapılması isteniyor ne derseniz ben de işten çıktığım için çok sevindim temkinliyim ama tabi ki değerlendirirm dedim. Her neyse hoca bugün instagramdan hesabımdan bana ulaştı önce bir projeden bahsetti ama pek benim alanımla ilgili değil ben de kibarca iş için şehir değiştireceğimi ama yine de düşüneceğimi soyledim. Üslubu ve yaklaşımı bana doğru gelmedi hayır iletişim ilerler öyle sorarsın evli misiniz bekar mısınız diye. Kitapta soyadım iki tane gözüküyor ve bu adam bunu görüyor ve bana kitapta soyadınız da var ama diyor bir kahve içelim gibi bir şey yazmış ben de çok sinirlendim açıkçası hani bilmeden etmeden öğrenmeden bu şekilde nasıl yazar ki ben çok resmi davrandım. Sonra kızdım ve bir yanlış anlaşılma oldu galiba deyip kendisini çıkardım. Sonra bana sizi olgunluğa davet ediyorum bana sapık gibi davrandınız falan yazmış belki eşinizle aranızı kötü olduğunu boşanma aşamasında olduğunuzu düşündüm belki kahve içeriz dedim falan demiş çok anormal geldi bana. Belki görüştüğüm var ya da evliyim bilemez ki.Sizce doğru mu yaptım?