Ben mi pinpirikliyim sizce konu cocugum

Cocuk bu. Gozetim altinda olmali yalniz basina oynamamali zaten. %1 se dusme ihtimali bende olsam %99 a guvenmezdim. Tedbir alip tevekkul etmek lazim.

5 yaşında kız çocuğu. Annesi 5. Kat camını açıyor misafir gelecekmiş mutfağa geçiyor. Çocuğun yanında arkadaşı da var. Biraz sonra komşunun çocuğu kadının yanına geliyor Vildansu camdan düştü diye. Kadın pencereden bakıyor çocuk yerde. Feryat figan aşağıya iniyor. Çocuk bir buçuk ay komada kaldı. Beyninde ödem oluştu ve vefat etti. Çocuğu da annesini de tanımıyorum. Eşimin yiyeninin öğretmenimin çocuğu. Ben de tanımadığım halde o kadar üzülüp dua ettim Rabbim her şeyin hayırlısını bilir elbet. Çok üzüldüm. Çocuk için de görümcem çok sakin bir çocuktu haşarı ya da yaramaz değildi. O pencereden nasıl düştü anlayamıyorum diyor. Anlattım çünkü aklınızda kalsın. Çocuğa güvenilir mi yapmayın lütfen. Hele de 3 yaşında. Siz önleminizi alın sonra Allah a güvenin. Varsın pimpirikli siz olun. Allah korusun ben çocuğuma güveniyorum diye aptallik edip de ilerde canınız yanmasın. Ve kimseye güvenmeyin babaya bile. Çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın. Babadaki rahatlık da ayrı bi konu tabi. Allah tüm bebekleri çocukları korusun.

Okurken bile yüreğim yerinden oynadı. Aman siz siz olun gözünüzden ayırmayın yavrunuzu. Ve ne derlerse desinler uyarılarınızı sürdürün gerekirse tavrınızı sertleştirin yaşanacak olası kazadan iyidir.

Back
X