Merhaba canım sakin ol biraz dengesiz kişiler için böyle kahrolmaya değmez..eşin genelde dengesizmi yoksa bu konudami bôyle davrandi..
Canım benim çok sağol bende seni, yazdıklarını beğeniyorumBu ozel derslerden para alacakmiydin ? Alirsan o parayi ne yapacaktin ? Geliriniz iyi degil mi ?
ay ben seni severim da öncede okidum bi kac konuda cidden sebeb yetisemiyor olmak mi para harcandi diyerekten b7nu kaynanan one surdugu icinmi gitmedin
Yine sakin olmanızı önerrim..Belliki kv tatlı tatlı doldurmuş kocanızı.Bence sakin ve iyi Bi aninizda eşinizle konuşun en ônemliside aldiklarini başınıza mı kalkiyo onu bi sorun
Bazen davranıyor ama bugünkü resmen bi önceki dediğini, ben demedim öyle bir şeye getirdi.
Dersaneyede, evine de, gerekirse çalışmayada yetişebilmelisin arkadaşım.biz Türkiye şartlarında çalışan anneleriz nelere yetişmiyoruz ki!
ev, iş, çocuk, hatta ikinci çocuk, eş...
hele ki yaptığı herşeyi yüzüne vuran bi eşin varsa kesinlikle herşeye yetişip onun ağzına asla laf vermemelisin.
Bide canım kpss huzur işi ..gerilme çaliş kazan işaallah baksana güvenilmez kimseye kendi parani kazan.
Evet zor ama imkanı var..bende hamile olarak gittim dershaneye son aylarda sabah kalkmak zulümdü eşimde diyodu gitmiyosun,bahane yapıyosun diye aman benim adım atacak halik yok yemek yapmak bile azap gibiydi ders çalismak zulüm zaten bebiş dogunca son 2 ay hayal calismak 77 aldim önlisans..hayirlisi napalim..Ama sana önerim mesela dershaneden gelince biraz dinlen sonra ders çalıs beynin vücudun cok yorgun degilken..geceye dogru ev isi ertesi gunun yemegini yap ancak öyle yoksa iş yemek derken çalismayi en sona birakirsan hayal olurbdersler...kolay gelsinDediğinizi anlıyorum ama dershaneye gidip gelmekle bitmiyor iş günde 4 5 saat ders çalışmak gerekiyor ve ben hem genel kültür genel yetenek eğitim ve alan sınavına gireceğim,
Ben ona yetişemiyorum hem ev işi hem dershane hemde evde çalışmaya
Siz yetişiyor olabilirsiniz ama ben maalesef bunu yapamıyorum
Benim eşim bana böyle bir şey dese o evden giderim.
Kendim calisir paralarini da suratlarina firlatirim.
Resmen terbiyesizlik,
Para lafini nasil bu kadar kolay kullaniyor bu insanlar?
Para icin can yoldasini uzmeye değer mi?
Alsin, paralari onlarin olsun ve sen de git ki burnu surtsun...
Evet zor ama imkanı var..bende hamile olarak gittim dershaneye son aylarda sabah kalkmak zulümdü eşimde diyodu gitmiyosun,bahane yapıyosun diye aman benim adım atacak halik yok yemek yapmak bile azap gibiydi ders çalismak zulüm zaten bebiş dogunca son 2 ay hayal calismak 77 aldim önlisans..hayirlisi napalim..Ama sana önerim mesela dershaneden gelince biraz dinlen sonra ders çalıs beynin vücudun cok yorgun degilken..geceye dogru ev isi ertesi gunun yemegini yap ancak öyle yoksa iş yemek derken çalismayi en sona birakirsan hayal olurbdersler...kolay gelsin
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. İnşallah kazanırsın sınavı ve iyi bir işin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?