Ben mi suçluyum hep..:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.330
498
Kızlar eşimin ailesinin şirketi var,
Ailede bi kaç öğretmen var onlar da şirkete gelip giden ailelerin çocukların ihtiyacı olduğunda özel ders veriyor
Bende tarih öğretmenliğine hazırlanıyorum kpss kursuna gidiyorum.
Geçen ay kimyasal düşük yaşadığım için iyi bir hastanede tetkik yaptıyorum neden olmuştur diye
tahliller verdim, yüksek çıkan tahliller için dün tekrar doktora gitmem gerekti
Bunu eşim istedi iyi bir hastanede olmasını her şeyin.
Dün kv ile gittik yalnız sigortam bi kısmını karşılamadığım için yüksek bi meblağ tuttu
Kv dünden başladı şunun özel dersi var bunun özel dersi var gidersin demeye
Daha önce böyle yapmıştı bi kere demişti iki olmuştu sonra 3 sonra şuna da gel sonra şirkete de gel diye
Eşimde gitme boşver, ama ararsa gelirim vs değil gelemem diye kesin söyle demişti.
Git ne olacak diyeceksiniz dershane ev arasına zaten yetişemiyorum etüt ve denemelerim başlayacak
Boş günüm neredeyse kalmıyor ve ben eve gelip ders çalışmam da lazım
Kimsenin umrunda değil, o kadar geriliyorum ki yetişemiyorum diye zaten
Biraz önce kayınvalidem aradı şuna özel ders ver taksiyle evine gitcen taksiyle evine döncen
Bende eşim kesin konuş dediği için dedim benim dershanem var bir de denemeler başlıyor zaten ev de bana bakıyor yetişemem ki dedim, kısacası hayır demeye getirdim kapattım
Eşime baktım yanlış yaptın, böyle yapmayacaktın demeye başladı ya daha öncesinde istemiyorsan kesin dille istemediğini söyle demişti öyle yaptım yine suçlu çıktım.
İşte gidecektin de edecektin de şöyle böyle saymaya başladı o kadar sinirlendim ki sanki dalga geçiyor benle bi öyle bi böyle, çook sinirlendim fincan vardı önümde yeter diye ona vurdum içinde çay varmış yere döküldü azı telefonuna da geldi bana bağırdı para kazanmıyorsun, doktora gitmeyi biliyorsun diye ama ben istememiştim ki o hastaneye gitmeyi, o paraları vermeyi, aldığı kıyafetlere kadar saydı benim param diye.
Kpss kursuna kendi göndermek istedi öğretmen ol rahat oluruz ders çalış diye,
Kimyasal düşük yaptığım sırada dershaneye gidemedim diye zaten gitmek istemiyorsun dedi
Daha bir sürü şey saydı,ne gereksizmişim, değmezmişim ,
Hem dershaneye gideyim, hem eve bakayım, hem özel ders vereyim, hem de yüksek puanlar alayım atanayım istiyorlar. Ama ben yetişemiyorum bunlara dayanamıyor bünyem ama suçlusu ben oluyorum.
Şu an ağlıyorum çok canım yanıyor

Merhaba canım sakin ol biraz dengesiz kişiler için böyle kahrolmaya değmez..eşin genelde dengesizmi yoksa bu konudami bôyle davrandi..

Merhaba canım sakin ol biraz dengesiz kişiler için böyle kahrolmaya değmez..eşin genelde dengesizmi yoksa bu konudami bôyle davrandi..

Bazen davranıyor ama bugünkü resmen bi önceki dediğini, ben demedim öyle bir şeye getirdi.

Bu ne ya, evlilikte senin paran benim param mı var? Ya size aldığı kıyafetleri bile sayıyor. Evlilik bu mudur, anlamıyorum. Nasıl sabrettiniz o böyle söylerken? Atanamazsanız da hemen başka bi işe girin. Bu adamdan para istemeyin Allah aşkına

Kpss'ye hazırlanmamı kendisi istemişti,
Ama o kadar kolay ki söylemesi onlara nolcak dershaneye git gel işin yok
Ev kendi kendine dönüyor, ben dershanede ne dinlersem şak diye kapıyorum çalışmama gerek yok
Bütün gün kös kös oturuyorum evde gibi zannediyorlar sanırım.
Ben zaten derslere yeteri kadar vakit ayıramıyorum diye gerginim,
Ben zaten etütlere gitmezmişim, denemelere girmezmişim kaçarmışım
O kadar zoruma gitti ki.

Niye ağlıyorsunuz ki? Git paranla kendine hizmetçi tut deseydiniz.

Bu ozel derslerden para alacakmiydin ? Alirsan o parayi ne yapacaktin ? Geliriniz iyi degil mi ?
ay ben seni severim da öncede okidum bi kac konuda cidden sebeb yetisemiyor olmak mi para harcandi diyerekten b7nu kaynanan one surdugu icinmi gitmedin

Dersaneyede, evine de, gerekirse çalışmayada yetişebilmelisin arkadaşım.biz Türkiye şartlarında çalışan anneleriz nelere yetişmiyoruz ki!
ev, iş, çocuk, hatta ikinci çocuk, eş...
hele ki yaptığı herşeyi yüzüne vuran bi eşin varsa kesinlikle herşeye yetişip onun ağzına asla laf vermemelisin.

Canım benim çok sağol bende seni, yazdıklarını beğeniyorum
Daha önce şirkette tam zamanlı çalıştım evrak işi vs maaş günüm geldiğinde maaşı verirlerken resmen sen bizim işimize yaramadın ama neyse muhabbeti yaptılar.Eşim kızdı çalışma dedi.
Daha sonra şu ailenin çocuğu varmış ders ver dediler verdim parasını aldım daha sonra olmaz şuna da ders çalıştır sonra buraya da gel buradaki bikaç işi yapa döndü olay e o zaman tam zamanlı çalışan olacaktım bu arada başka bi sınava hazırlanıyordum.Eşimle ortak kararımız çalışmamak oldu çünkü bi derken iki üç sonra arada buraya gele dönüyor olay
Sebep para değil, durumumuz durumları iyi, sebep Chek buna da yetişiyor bunu da yapıyor demek gövde gösterisi olay
Kv benim gelinim şunuda yapıyor bunu da yapıyor yetişiyor moduna getirmesi
Ve benimle hastaneye gitmesine karşılık istemek gibi bir şey bu.

Esin ayip etmis canim ya.sen herseyi bosver kendin icin kpss kazanmaya calis olursa ii olur olmazsa canim sagolsun der gecersin.kpss zaten zor bu surec hem saglik sorunlari hem evlilik birlikte yormustur seni.sinirin gecince esini karsina al konus sesini yukseltmeden kirildgin seyleri soyle sana hak vercegini dusunuyorum

Bazen davranıyor ama bugünkü resmen bi önceki dediğini, ben demedim öyle bir şeye getirdi.
Yine sakin olmanızı önerrim..Belliki kv tatlı tatlı doldurmuş kocanızı.Bence sakin ve iyi Bi aninizda eşinizle konuşun en ônemliside aldiklarini başınıza mı kalkiyo onu bi sorun

Dediğinizi anlıyorum ama dershaneye gidip gelmekle bitmiyor iş günde 4 5 saat ders çalışmak gerekiyor ve ben hem genel kültür genel yetenek eğitim ve alan sınavına gireceğim,
Ben ona yetişemiyorum hem ev işi hem dershane hemde evde çalışmaya
Siz yetişiyor olabilirsiniz ama ben maalesef bunu yapamıyorum

Bide canım kpss huzur işi ..gerilme çaliş kazan işaallah baksana güvenilmez kimseye kendi parani kazan.

Benim eşim bana böyle bir şey dese o evden giderim.
Kendim calisir paralarini da suratlarina firlatirim.
Resmen terbiyesizlik,
Para lafini nasil bu kadar kolay kullaniyor bu insanlar?
Para icin can yoldasini uzmeye değer mi?
Alsin, paralari onlarin olsun ve sen de git ki burnu surtsun...

Bide canım kpss huzur işi ..gerilme çaliş kazan işaallah baksana güvenilmez kimseye kendi parani kazan.

Valla kimse anlamıyor canım,
bekar kpss çalışanlara özeniyorum resmen hele ailesiyle yaşayanlara,
Kimse ne halimi ne çabaladığımı görüyor ne de başka şeyi
Dün 630 da kalktım, istanbulun bi ucuna gittik hastaneye (eşim annem götrsün illa dedi) aç karnına 11 30a kadar kan verdim işleri hallettim bişeyler yiyip karşıya geçtim işlerim vardı onları hallettim eve geldiğimde saat 15 30 du
Kv hala arayıp yemek yaparsın biraz sonra işte şunu yap bunu yap diyor emrivaki
Kendine gittiğimizde yorgunum aman dışardan söyleyelim
Benim ne yorgunluğum ne acım, ne çabam hiçbir şeyim görünmüyormuş bunu öğrendim

Evet zor ama imkanı var..bende hamile olarak gittim dershaneye son aylarda sabah kalkmak zulümdü eşimde diyodu gitmiyosun,bahane yapıyosun diye aman benim adım atacak halik yok yemek yapmak bile azap gibiydi ders çalismak zulüm zaten bebiş dogunca son 2 ay hayal calismak 77 aldim önlisans..hayirlisi napalim..Ama sana önerim mesela dershaneden gelince biraz dinlen sonra ders çalıs beynin vücudun cok yorgun degilken..geceye dogru ev isi ertesi gunun yemegini yap ancak öyle yoksa iş yemek derken çalismayi en sona birakirsan hayal olurbdersler...kolay gelsin

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. İnşallah kazanırsın sınavı ve iyi bir işin olur..

Ah canım annem babam biraz dirayetli olsalar hemen gidiceğim
Ama söylediğim an annem babam resmen çökerler üzüntüden
O kadar ikilemdeyim ki
Şimdi çalışmaya başlasam biz sana kpss ye çalış dedik sen istemedin kazanamadın olacak adım gibi biliyorum
Napsam yaranamıyorum.
Dershane olmasa çoktan binlerce işe başvurmuştum şu an
Ama yarın birgün o da benim suçum olacak

Bende öyle yapıyorum canım evde 3 gibi oluyorum 3 30 5 30 arası çalışıyorum sonra yemek bulaşık eşim geliyor
birde 8-9:30 arası çalışabiliyorum
Sonra zaten uykum geliyor yorgunluktan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…