Ben mi suçluyum hep..:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arkadaşım, eşinin, parasini yüzüne vurmasi seni incitmedi mi? Senden saklamasi.?
Çalışma ama illaki bir ders ver.
Yaziklar olsun.
Siz bir ailesiniz, istersen bütün parasini harcarsin, sizden degerli mi?
Ayrica insan bir kağıt parcasi yüzünden burusturulup kenara atildigini hissederse yikildigi an olur..
Ne desem bilemiyorum.
Ama esiniz cok iyi bir dersi hakediyor..

İnşallah canım daha çok istiyorum artık bunları da duyunca

Dahada hırslanırsın calışırken zira bende öyle olmuştu : ) Bende bekliyorum inş atanabilirim.. Gerçekten bu anlamda seyler duymak cok incitici ve yorucu. Daha cok asıl derslerine boşver herkesi.

Bilmiyorum zaten kolay barışamam çünkü dediği şeyler çok çok zoruma gitti
Resmen annesi ile eşimin içine oturmuş hastane parası dün
Bir de dün aradım dedim bak çok tutuyormuş başka yerde yaptırayım dedim
Yok yaptır orada iyisi olsun vs., ama içine oturmuş resmen bana verdiği para

İyide arkadaşım bu adamlarla evlenirken , biraz karakterine , davranışlara bakmadan ölçüp biçmedenmi evleniyorsunuz ? Eşimle tanıştığımda özel sektörde çalıştığımı , her zaman iş bulamadığımı söyledim benden para bekleme etim butum bu , maaşlı istiyosan önünü tıkamayım dedim . Ha gün oldu çalıştım gün oldu yattım .. Ama her zaman bütçeme göreme davrandım , param yoksa gitmem özele . Yaptırmam .eşim hiçbirşekilde karışmaz . Bir mont alsam iki al der . Kredi kartım var . Ama işsiz kaldığım dönemlerde dikkat ediyorum . Birazda sizden kaynaklığını düşünüyorum. ..

Sanırım okumadınız diye düşünüyorum ben özele gitmeyi kendim istemedim
Eşim ve kv ısrar etti iyi olur şöyle olur böyle olur
Eşim ben yaptırıcam illa orada kontrolünü dedi.
Yoksa ben illa özele götürün şu hastane olmazsa olmaz demedim
Yani benim bi isteğim yok paralarını yiyeyim gibi bi amacım yok.

Bende çalışmadığım için dikkat ediyorum harcamalarıma gerektiği kadar alıyorum
Mesele benim çok harcamam değil zaten, kimse diyemez çok harcıyorsun diye aldığım belli yaptığım belli zaten

Bu arada eşim biliyordu her şeyi, evlenmeden okulum uzamıştı, formasyonum yoktu, bunları bitirip kpss ye hazırlanmam gerektiğini çok iyi biliyordu bunları teker teker yaptım tek kpss kaldı önümde
Hani okulumu bıraksam, formasyon için uğraşmasam diyeceğim ki evlendim salladım

Çalışmayıp Kpss hazırlanmamı vs eşim istemişti şimdi sadece ben istemişim gibi davranmasına sinir oluyorum mesele bu

Ne kadar bir miktar gitti cebinizden merak ediyorum. ?
Ne kadarlik bir miktar sizi boyle kirmalarina sebep olmuş?

Bi ozel dersi amma abartmissin yaa.. Hem 8-18 mesai yapip, hem yuksek lisans kasip, hem cocuklu ev ceviren kadinlar taniyorum. Alti ustu bi kpssye hazirlaniyosun cocuk yok ne var arada bi ders de ver yani

Eşiniz çok densizmiş. Ne demek bunuda ben aldım, sunuda ben aldım. Hastaneye gitmeyi biliyorsun ne demek, sanki gidip estetik operasyon gecirdiniz keyfine. Şok oldum okurken.
Ayrıca hayır de diyen kendisi, neden u dönüşü yapıyor ki, acaba kayınvalideniz mi doldurdu diye düşündüm okurken, yoksa neden birdenbire dönsün bu kadar.
Siz derdinize çalışıp, kazanmaya bakın bence biran önce zira daha çok duyacakmışsınız gibi görünüyor bu tip densiz lafları.
Kolaylıklar dilerim.

Büyük bir denge sorunu var ortada ara ara eşinize hatırlatın eski söylediklerini ayrıca parasını size harcaması kadar doğal ne olabilir ki yoldan geçen herhangi bir kadına harcamıyor ya eşine harcıyor

Bi ozel dersi amma abartmissin yaa.. Hem 8-18 mesai yapip, hem yuksek lisans kasip, hem cocuklu ev ceviren kadinlar taniyorum. Alti ustu bi kpssye hazirlaniyosun cocuk yok ne var arada bi ders de ver yani

Olabilir böyle insanlar ama ben yapamıyorum,
Başkası yapabilir ama benim kapasitem o kadarını kaldırmıyor
Bi yerden patlak veririm ben
Yüksek lisans insanın kendi tercihi ayrıca bu özel ders dayatma
Hani hem isteyip hem ofçok yoruldum demiyorum

Eee ben konforumu bozmam diyosan kocanla aranin bozulmasini goze alacaksin, hayatta her sey istedigin gibi olmaz

İlk konundan hatırladığın kadarıyla çalışmak istiyordun, eşin söz vermişti ama
sonra çalışamazsın diyor diye mutsuzdun.
Şimdi ne güzel fikri değişmiş destek oluyor sana, dershaneye bile gönderiyor.

Taksiyle binip gideceğin özel dersler seni çok yormaz emin ol.
Ayrıca Tarih öğretmenisin Matematik dersi verecek halin yok.
Özel ders verirken soru çözüp, çalışmış olacaksın.
Hem birine yardımın dokunacak, hem para kazanacaksın, hem herkes iyi hissedecek,
hem de zaten ders çalışmış olacaksın öğretirken.

Bu seni boşa yoracak bir iş değil bence.

Yine de ben istemiyorum evimde çalışmak istiyorum diyorsan bilemem..

Eşin bir öyle bir böyle dediği için, net olmadığı için suçlu evet.
Ama sen de biraz fazla abartmıyor musun?
Yetişememlik bir durum yok bence çünkü..

Canım yok o ben değilim karıştırdın sanırım.
Şirkette eşimin kuzeninin eşi çalışıyor ama tam zamanlı muhasebe gibi bir şey yapıyor.
Şirket eşimin teyzesinin üstüne diğerleri çalışan gibi görünüyor.
Daha önce denedim bunu o zaman Ales sınavına hazırlanıyordum ki onda da 2 hafta süre istedim o sürede özel ders için söz vermeyin sözel mantık çalışayım evde yapamıyorum dedim şirkete
Ama 2 hafta burnumdan getirdiler hadi gel gel evde ders çalışılmaz gel şirkete özel derse git gibi
Sonra ben haftada bi kere diye gittim sonra haftada 3-4 oldu bana, çocukla günde 3-4 saat ders yapıyorduk
Tabi 3-4 saate 100 lira gibi bir şey alıyordum tabi haftada 3-4 olunca haftada 400 lira oldu
Öyle olunca eşimin kuzeninin eşi ile şirketin sahibi olan teyzesi mırın kırın etmeye başladılar
1 hafta için çok para arada buraya da gelsin
Bi kere gittim beni sabah 9 dan akam 5 e kadar tuttu, sonra ertesi gün de geliceksin ayağına getirdiler.
Bende olayı anladım, hem ders vermemi istiyorlar hem de para vermemeye çalışıyorlar.
Denemediğim bir şey değil
Ki daha önce şirkette çalışmıştım tam zamanlı o zaman maaş verirken sen haketmedin ama biz vereceğize getirdiler olayı
sabah 8 akşam 8 30 çalışmama rağmen ve sadece pazar tatildi , öğle arası oturabiliyordum sadece yarım saat o da full gün ayakta koşuşturuyordum.
O yüzden şimdi başlayıp tekrar o olaylara dönüşmesini istemiyorum

belliki kv eşinizi doldurmuş..sizde gidin birkaç sefer sonra eşinize söyleyin denediğinizi ama zorlandığınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…