kızlar dun evımın esyaları geldı yenı evımın yanı ceyız esyalarım mobılyalarım falan..gorumcem ve akrabalarıda temızlıge geldıler yardıma Allah razı olsun yalnız soyle bır durum oldu ben yerlerı sılıyordum arkama baktım ıkı kadın guluyordu bana temızlıgımı begenmedıler acaba dıye duusndum gulumseyıp gectım neyse aksama mobılyalar kurulunca tekrar yukarı cıktım kayınvalıdem kuru supurgeyle supur odaları dedı bende elektrıklıyle supurcektım ısrar edınce kuruyu aldımn oyle supurulmez dıye elımden aldı sonra yerlerı sılmeye basladım oyle sılınmez dedı onuda yaptı ve dondum kaldım kızlar..nısanlımda ordaydı oyle bozuldukı.sonra eve dondum nısanlım bugun aradı annem ozur dılıyo senı kırdı galıba dedı.bosver dedım.aldıorla seda onemseme eskı kafa ıste dedı amna oyle kırıldımkı ev ısını bılmıyorsamda ogrenırım aslında
kızlar dun evımın esyaları geldı yenı evımın yanı ceyız esyalarım mobılyalarım falan..gorumcem ve akrabalarıda temızlıge geldıler yardıma Allah razı olsun yalnız soyle bır durum oldu ben yerlerı sılıyordum arkama baktım ıkı kadın guluyordu bana temızlıgımı begenmedıler acaba dıye duusndum gulumseyıp gectım neyse aksama mobılyalar kurulunca tekrar yukarı cıktım kayınvalıdem kuru supurgeyle supur odaları dedı bende elektrıklıyle supurcektım ısrar edınce kuruyu aldımn oyle supurulmez dıye elımden aldı sonra yerlerı sılmeye basladım oyle sılınmez dedı onuda yaptı ve dondum kaldım kızlar..nısanlımda ordaydı oyle bozuldukı.sonra eve dondum nısanlım bugun aradı annem ozur dılıyo senı kırdı galıba dedı.bosver dedım.aldıorla seda onemseme eskı kafa ıste dedı amna oyle kırıldımkı ev ısını bılmıyorsamda ogrenırım aslında
boşver deyip geçiştirme,kırıldığını söyle,sonra yine kırılıcağın bişey yaptığında alınmıyor nasıl olsa der geçiştirir.
kızlar zaten bne yapmıcam ogrenmıcem de demedım ama o ıstıyor kı ben hemen gordugum gıbı ogreneyım ben kuru supurgeyle hıc evı supurmedım kı elektrıklı supurgeye alısıgım ama zamanla onu da ogrenebılırım ya neden boyle oluyor anlamıyorum nısanlım da cok uzuldu benım butun neşem kaçtı dün.nasıl ogrenceksın kızım sen bunları dıye dıye yaptı şok oldum resmen.kırmak da ıstemıyorum yaşlı dıye
canım sallama ya ben kayınvalideme gıttım bulaşığı yıkıyorum etrafımda dolanıyor aklınca kontrol ediyor bende kibarca uyardım anne sen böyle yapınca ben iş yapamıyorum diye sende öyle yap bence kırmadan kibarca uyar bir kere anlar o zaman zaten özürde dilemiş kadın
gercekten ozur dıledı mı yoksa nısanlımn mı bunu uydurdu emın degılım ama ben cok kırıldım o eve daha gırmedım bıle,ustelık babamın evınde elımı işe bıle surmedım tamam tabıkı ogrenecegım elbette yapacagım bu gorevım ama harika olmamıda beklememesı lazımdı dıey dusunuyorum
Kuru supurge mi kalmis ya? Kim kullaniyor ki bu devirde kuru supurge biri bana anlatabilir mi?kızlar zaten bne yapmıcam ogrenmıcem de demedım ama o ıstıyor kı ben hemen gordugum gıbı ogreneyım ben kuru supurgeyle hıc evı supurmedım kı elektrıklı supurgeye alısıgım ama zamanla onu da ogrenebılırım ya neden boyle oluyor anlamıyorum nısanlım da cok uzuldu benım butun neşem kaçtı dün.nasıl ogrenceksın kızım sen bunları dıye dıye yaptı şok oldum resmen.kırmak da ıstemıyorum yaşlı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?