kızlar dun evımın esyaları geldı yenı evımın yanı ceyız esyalarım mobılyalarım falan..gorumcem ve akrabalarıda temızlıge geldıler yardıma Allah razı olsun yalnız soyle bır durum oldu ben yerlerı sılıyordum arkama baktım ıkı kadın guluyordu bana temızlıgımı begenmedıler acaba dıye duusndum gulumseyıp gectım neyse aksama mobılyalar kurulunca tekrar yukarı cıktım kayınvalıdem kuru supurgeyle supur odaları dedı bende elektrıklıyle supurcektım ısrar edınce kuruyu aldımn oyle supurulmez dıye elımden aldı sonra yerlerı sılmeye basladım oyle sılınmez dedı onuda yaptı ve dondum kaldım kızlar..nısanlımda ordaydı oyle bozuldukı.sonra eve dondum nısanlım bugun aradı annem ozur dılıyo senı kırdı galıba dedı.bosver dedım.aldıorla seda onemseme eskı kafa ıste dedı amna oyle kırıldımkı ev ısını bılmıyorsamda ogrenırım aslında
Ben olsam eline birde bez verip ooooooooooooo siz bu işi çok güzel yapıyorsunuz, size zahmet olacak ama camları da silermisiniz derdim.
Canım hiç uzulme bu duruma kendinde avantaja cevir.ben nişanlılık surecimden beri onların yanında kendi ağZımlq ben cok beceriksizimdir derim boylece benden ne iş beklediler ne aş.bana geldikleri zaman bile yemegi yaparlar. Kayınvaldeme gorumceme eltime hep derim sen şu yemegi bu tatlıyı cok guzel yapıosun elin lezzetli diye hemen gaza gelip yaparlar gururları okşanır hem onlar mutlu olurlar hemde ben yorulmam.valla kimse kusura bakmasın benim bu hayata gelme nedenim iyi yemek yapmak iyi temiLik yapmak degil.eşimden daha iyi bi işim ve kazancım var başarılı bi iş hayatım var temizliğimi yapamadım gundelikçi gelir yapar yemek mi yapamadım gidilir restorantta yenir.sizi boyle şeylerle olçmelerine izin vermeyin ve daha yolun başındasınız nabza gore şerbet vermeyi ogrenin
boşver deyip geçiştirme,kırıldığını söyle,sonra yine kırılıcağın bişey yaptığında alınmıyor nasıl olsa der geçiştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?