sanirim taktim bnle alakali hiç-bir yorumu olmasin istiyorum çünkü bir kere sırtımdan vuruldum yara aldimsizin bütün konularınız bu iş arkadaşı. gerçekten hayatta başka hiçbir uğraşınız yok mu ?
ve sorunuzun cevabı: evet bu kıza takmışsınız. gayet normal bir muhabbet bu. herkesin konuşabileceği sıradan mevzular.
açıklayayim sor bihterin masalıben ne okudum az önce?
sanirim taktim bnle alakali hiç-bir yorumu olmasin istiyorum çünkü bir kere sırtımdan vuruldum yara aldim
valla böyle değildim psikolojim bozuldu iyice ortam değişmem lazim ailevi sebeplerden yapamıyorum
psikologa gidiyorum zaten ortam degismem lazim ailevi sebeplerden yapamıyorum dayancam mecburbence psikiolog ile görüşün.
kaç konudur aynı insanlar ve yaptıkları aman aman birşey yok.
kendinizi çok özel ve ayrıcalıklı gördüğünüz için herkesin sizi kıskandığına takmışsınız.
normal değil düşünceleriniz.
psikologa gidiyorum zaten ortam degismem lazim ailevi sebeplerden yapamıyorum dayancam mecbur
yok sadece onun anlatmak istediği sey onunla ikimizin engeli aynı ayni olcude degerlendirin demek istiyor herkese onu sempoze ediyor ama cok farklılarimiz var keske onun engeli bnde olsaydi gerçekten isterdimEvet siz takmissiniz kiz kendini anlayabilecek birini bulmus az cok paylasirim sanmis ama
Sonucta saglikli degil bir tanisi var siradan hissetmek istemis olabilirmi?
bnm hatam ne ki burda anlamadim açarmsınız isimi yapip geliyorum kimseyle samimi değilim ki hatam olsun:)zerre kadar üzerinize alınmıyorsunuz ya hatayı :)
tebrik ediyorum.
muhtemelen iş yerinde de böyle davrandığınız için insanlar sizden hazetmiyor artık
yok sadece onun anlatmak istediği sey onunla ikimizin engeli aynı ayni olcude degerlendirin demek istiyor herkese onu sempoze ediyor ama cok farklılarimiz var keske onun engeli bnde olsaydi gerçekten isterdim
Kızım yerinde olmak isterdim.
Tüm günahlarını alıyorsunuz , gıybetini dilinden düşürmüyorsunuzCennetlik olur her hall.
Ama başka dert bulun bence. Mesela tırnağınızın kırılması bile olabilir. Bu konuda verilecek bir akıl yoko konuda haklisiniz ama sizlere anlatmayacam da kime anlatcam dert ortaklarisiniz:)
Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki? Yani sizin engeliniz daha zor diye sizi kıskandığını falan mı düşünüyorsunuz nedir yani?yok sadece onun anlatmak istediği sey onunla ikimizin engeli aynı ayni olcude degerlendirin demek istiyor herkese onu sempoze ediyor ama cok farklılarimiz var keske onun engeli bnde olsaydi gerçekten isterdim
bilmiyorum haklida olabilirsiniz ama kendisini 5 senedir tanıyorum verdigim sanslari hep geri tepti arkamdan konuşmalarini duydum vs oyuzden ister istemez uzaklastim yuzume karsi da eleştirileri vs cok oldu sevilmediğimi derinden hissettim hoş saygi duyulsam yeterdi o ayri konuBen tam tersi sizi yakin gormek istedigini aynilasmak istedigini normallesmek isteidgini dusundum sizin dusunceleriniz onyargili olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?