al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana
ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
ya iste klasik bir konu ama bn takıyorum takmasam herşey guzel olacak ta umarim birgün öğrenirim insanları takmamayiOkudum ama hiçbirşey anlamadım.Başı nerde başlıyır sonu nerde bitiyor belli değil
Ben de size takintiliyim da o yuzden boyle bi cevap yazdim kafaniz karissin diyebu nedemekti anlamadım konularmi karıştı
süperdi buBen de size takintiliyim da o yuzden boyle bi cevap yazdim kafaniz karissin diye
güldürdünüz bni sagolun iyiki varsınız:))Ben de size takintiliyim da o yuzden boyle bi cevap yazdim kafaniz karissin diye
Al dedi git dedi naparsan yap dedicuma günü ayağımın yara olduğunu farkettim pazartesi hastahaneye gideyim dedim gittim ilaç verdi doktor rapor vermek istedi almadım çünkü bn yokken işimi yapan yok diye neyse geldim daireye geçmiş olsun neden sürekli yara oluyor sende vs diye sorarken kendimi anlatmaya çalışırken hemen araya girdi hastalığımız ayni vs şundan bundan sebep diye acayip rahatsız oldum her konuma mualif işle alakali bisi olsa bile atlar ortaya hastalığimizin adi ayni ama türü farklı o ayakta bn sandalyede o hissediyor hareket ettiriyor vücudunu büyük abdest küçük abdest hissi var hala hastaligimiz aynı derece de diyor delirtiyor bni tabi duymamazliktan geldim müdüre kendimi anlattim oda yardımci oldu ayaklarim sismesin diye masa getirdi vs cok iyi Allah razi olsun ama bu kiz bni deli ediyor napcam bilmiyorum boşver naparsa yapsın isini yap gel diyorum yapıyorum da ama boşveremiyorum ister istemez takıyorum napcam bn
Al dedi git dedi naparsan yap dedi
Ablacım noktalamalara niye küstün
Ben deli demedim ki. Sadece çok takıntı yapıyorsunuz ve eminim bu hareketlerinize de yansıyordur yani insanlar size katlanıyor gibi duruyor buradan bakınca hâlbuki siz onlara katlandığınız dusuncesindesiniz.psikologa giden deli mi oluyor hanimefendi:)baktim kendim bas edemiyorum bazi şeylerle iki haftadir gidiyorum
Kadın ne yapsa sizin gözünüze batıyor gibicuma günü ayağımın yara olduğunu farkettim pazartesi hastahaneye gideyim dedim gittim ilaç verdi doktor rapor vermek istedi almadım çünkü bn yokken işimi yapan yok diye neyse geldim daireye geçmiş olsun neden sürekli yara oluyor sende vs diye sorarken kendimi anlatmaya çalışırken hemen araya girdi hastalığımız ayni vs şundan bundan sebep diye acayip rahatsız oldum her konuma mualif işle alakali bisi olsa bile atlar ortaya hastalığimizin adi ayni ama türü farklı o ayakta bn sandalyede o hissediyor hareket ettiriyor vücudunu büyük abdest küçük abdest hissi var hala hastaligimiz aynı derece de diyor delirtiyor bni tabi duymamazliktan geldim müdüre kendimi anlattim oda yardımci oldu ayaklarim sismesin diye masa getirdi vs cok iyi Allah razi olsun ama bu kiz bni deli ediyor napcam bilmiyorum boşver naparsa yapsın isini yap gel diyorum yapıyorum da ama boşveremiyorum ister istemez takıyorum napcam bn
Siz iyice alinganlasmissiniz bencecuma günü ayağımın yara olduğunu farkettim pazartesi hastahaneye gideyim dedim gittim ilaç verdi doktor rapor vermek istedi almadım çünkü bn yokken işimi yapan yok diye neyse geldim daireye geçmiş olsun neden sürekli yara oluyor sende vs diye sorarken kendimi anlatmaya çalışırken hemen araya girdi hastalığımız ayni vs şundan bundan sebep diye acayip rahatsız oldum her konuma mualif işle alakali bisi olsa bile atlar ortaya hastalığimizin adi ayni ama türü farklı o ayakta bn sandalyede o hissediyor hareket ettiriyor vücudunu büyük abdest küçük abdest hissi var hala hastaligimiz aynı derece de diyor delirtiyor bni tabi duymamazliktan geldim müdüre kendimi anlattim oda yardımci oldu ayaklarim sismesin diye masa getirdi vs cok iyi Allah razi olsun ama bu kiz bni deli ediyor napcam bilmiyorum boşver naparsa yapsın isini yap gel diyorum yapıyorum da ama boşveremiyorum ister istemez takıyorum napcam bn
Seansı ne kadar terapistinpsikologa gidiyorum zaten ortam degismem lazim ailevi sebeplerden yapamıyorum dayancam mecbur
bn özel eğitim merkezinde gidiyorum ücretsizSeansı ne kadar terapistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?