ben mi takintiliyim bir bakarmısınız

bu nedemekti anlamadım konularmi karıştı

Birinde bir hastalık olduğunda
Karşı tarafta da benzer deneyim varsa bir empati cümlesi olarak kendi deneyimini paylaşmaz mı zaten?
Nesini dert edindiniz bunun gerçekten?

Başlığa cevabım evet tamamen siz takıntılısınız
Bundan daha normal ni diyalog bilmiyorum çünkü

Al dedi git dedi naparsan yap dedi
Ablacım noktalamalara niye küstün

psikologa giden deli mi oluyor hanimefendi:)baktim kendim bas edemiyorum bazi şeylerle iki haftadir gidiyorum
Ben deli demedim ki. Sadece çok takıntı yapıyorsunuz ve eminim bu hareketlerinize de yansıyordur yani insanlar size katlanıyor gibi duruyor buradan bakınca hâlbuki siz onlara katlandığınız dusuncesindesiniz.

Kadın ne yapsa sizin gözünüze batıyor gibi

Ben başka bir şey diyeceğim. Yanlış hatırlamıyorsam yürüme engeliniz vardı, bundan dolayı kan dolaşımı alt ekstremitelerde yavaş olduğu için, ödem, şişlik, yara vb durumları daha sık yaşıyor olabilirsiniz. Ki bu beklenen bir durum. Canınızı sıkmayın geçmiş olsun

konunun başında kimden bahsettiğinizi bile anlamadım, sonuna doğru bir kadın çıktı ortaya
eğer bu şekilde kendinizi anlatıyorsanız belki karşı tarafı da yanlış anlıyorsunuzdur bilemedim
rahatsızlığınız için geçmiş olsun, iş arkadaşlıklarını bu kadar kafaya takmayın derim

Siz iyice alinganlasmissiniz bence

Sebbo ben de işyeri sorunlarında online terapiye başladım.bana iyi geldi.tavsiye ederim.

Benim anladigim kadarıyla sizin ayaklarınız ile ilgili bir engelini var is arkadaşınızın da ayni hastalığı var ama siz ağır o sizden hafif atlatıyor ama size sağlanan hakları o da telep ediyor.Dogru mu?burda sizin takacağınız ne var anlamadım?eger bir haksızlık mevcutsa kurumu şikayet etsin haksızlık üzerine sizi ilgilendiren bir durum yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…